Marius Mihasan Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Am primit azi confirmarea ca zborul pasagerului s-a anulat. Prin aceasta s-au anulat toate planurile mele legat de Nordkapp. Drum bun la cei care sunt mai aproape si pentru care e mai realizabil. Quote Link to post Share on other sites
binox Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Citat @binox, cred ca o amenda de braconaj ar fi scumpa rau pe acolo In Norvegia pescuitul sportiv in apele sarate e la liber, nu trebuie permis. Pt apele dulci se platesc niste taxe, am vazut panouri cu adrese web unde cred ca puteai sa platesti taxa respectiva care nu cred ca e universala, probabil e pe regiuine sau ape sau cum o fi... Quote Link to post Share on other sites
Catalin_de Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 uhh, stiu ca e cam tarziu, dar ca sa nu las topicul asta asa si sa ofer totusi niste informații cu ce si cum... am cheltuit cam 650€ si nu am ajuns pana la Nordkapp, dar nu din cauza bugetului ci din cauza ca am avut ceva probleme de sanatate Am ajuns pana in Husum (Suedia) si de acolo a trebuit sa ma intorc. Nu am vizitat Finlanda asa cum vroiam, data viitoare. Quote Link to post Share on other sites
johnbv Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Ce nu a scris nimeni sau probabil nu am citit eu.Pentru dormitul la cort in Norvegia pe marginea drumului ,luati in calcul camparea pe timpul zilei...este mai cald, si condusul pe timpul noptii. Noapte care defapt nu prea exista. Iar pentru cei care au ghinionul sa-i prinda un radar. Nu uitati Norvegia nu este in UE si nu pot trimite amenzile la fisc.Vor venii niste plicuri prin posta de maxim 3 ori dupa care o sa fiti bagati intr-o baza de date timp de 6 ani. Bugetul este de dorit sa fie cat mai generos dar pe card . Nu ai nevoie de bani lichizi. Nu trb ratat nimic, este posibil sa nu te mai intorci pe acolo. Planeta are multe locuri de vizitat si Noervegia este unul din ele. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts