sageataaaa Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Bună ziua. E prima data când scriu deși sunt membru de când eram puști. Am tot citit dar nu reușesc să găsesc pe cineva să fi avut nevoie de același lucru ca și mine. Am un CBR F4I și locuiesc în Emiratele Arabe Unite. Vreau sa o aduc in țară și cred că cea mai ieftina varianta ar fi sa o aduc cu avionul ca transport cargo. In container cu vaporul este problemă pt că trebuie să iau tot containerul și nu am cu cine sa îl împart. Singura problemă este că trebuie să o dezmembrez altfel compania mea aeriana nu o va livra. Nu transportă motociclete sau motoare. Deci va trebui făcută bucăți și împachetată inclusiv motorul. Întrebarea mea este daca știe cineva daca voi avea probleme cu înmatricularea din cauza faptului că o aduc bucăți și nu ca autovehicul funcțional. Menționez că este în posesia mea de 4 ani și la înmatriculare va fi repatriere deci nu ar trebui sa plătesc vamă. Și nu as vrea sa o vând pentru că m-am atașat de ea și vreau să o aduc acasă cu mine. Va mulțumesc mult și sper să mă puteți ajuta cu răspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 nu cred ca se mai poate inmatricula , motocicleta non euro (4) din afara UE te complici aiurea pentru un fier banal eu i-as da foc si vant de pe o duna de nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Cum spune si becu, cred ca ce vrei tu sa faci nu prea mai poate fi facut. Import din tara non ue, motoreta veche. Sau, costuri mari spre foarte mari.... Cumperi alta de la noi iar arunca o intrebare privind inmatricularea, la o firma specializata,de exemplu la astia: https://www.delta-inmatriculari.ro/contact/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 48 minutes ago, sageataaaa said: ................................................. Salut! Nu te obosi să o aduci, nu o poți înmatricula pentru că nu este euro 4 și vine din afara UE. Știu ce vorbesc, am încercat asta înainte. Am fost în situația ta și am avut motociclete înmatriculate în diferite țări din Orientul Mijlociu. A trebuit să le vând pe toate (iar de unele chiar mi-a părut rău ) pentru că nu am fost inspirat să le aduc în țară înainte de 2017, când a intrat în vigoare regula asta. Desigur, există o soluție, să cumperi un cadru cu acte în regulă din România, dar nu cred că merită, mai ales dacă adaugi și shipping-ul din Emirate la București. Eu am găsit prețuri pe un întreg container "door to door" între USD 3500 -6500. Vinde-o pe ce dă Domnul și ia-ți alta din EU când vii acasă. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageataaaa Postat Mai 29, 2020 Autor Share Postat Mai 29, 2020 Mulțumesc mult tuturor pentru răspunsuri. O să încerc să o dau cum pot aici și iau alta in țară Mulțumesc mult băieți. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 29, 2020 Share Postat Mai 29, 2020 Tot la motive sa NU o aduci: are 169 kg la gol. Cate kg primesti gratuit de la Etihad /Emirates? In schimb, daca are valoare sentimentala foarte mare, ai putea incerca 1) sa o transporti pe bucati la container cu vaporul si 2) sa circuli cu ea inmatriculata acolo. Mai treci granita din cand in cand, sa se vada ca iese din tara.... Dar probabil o sa ai probleme cand ii expira ITP si RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Mai 30, 2020 Share Postat Mai 30, 2020 sau poti sa o faci sa o faci bucati ,si ii schimbi sasiul in tara ...ii pui sasiu cu acte de Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 30, 2020 Share Postat Mai 30, 2020 Iar cadrul rămâne acolo, nu îl mai aduci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate