Lecfalvi Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 Salutare motocicliști În doua săptămânii plec in Suedia dupa un motor (de preferat 450, yzf,kxf,rmz,tc,wrf, depinde ce gasesc). 1. Modelele de cross (yzf,rmz,kxf) care nu sunt prevazute cu far, stop si semnalizarii se pot inmatricula in Romania daca îi refac instalația cu toate luminiile? 2. Ce acte mi-ar trebui pentru inmatricularea in Romania? Ar fii de folos orice sfat si la ce sa am grija cand cumpar motorul. Imi pare rau daca a fost deja facut acest topic, eu nu l-am gasit, ar fii de folos un link! Mulțumesc pentru atenție și asfalt uscat vă doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 Din cate stiu nu poti inmatricula nimic sub Euro4 daca nu a fost deja inmatriculat in UE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 Păi Suedia e in UE, norvegia nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 1 hour ago, Lecfalvi said: 1. Modelele de cross (yzf,rmz,kxf) care nu sunt prevazute cu far, stop si semnalizarii se pot inmatricula in Romania daca îi refac instalația cu toate luminiile? Dacă este omologat stradal și îi montezi toate piesele aferente, nu vei avea probleme. 1 hour ago, Lecfalvi said: 2. Ce acte mi-ar trebui pentru inmatricularea in Romania? Ca la orice vehicul: cartea și certificatul de înmatriculare de acolo + CVC. Când ajungi în țară vei avea ceva drumuri de făcut (RAR, ANAF, DITL, Poliție). Nu înțeleg însă de ce te complici cu Suedia, găsești supermoto de stradă și la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lecfalvi Postat Iulie 31, 2020 Autor Share Postat Iulie 31, 2020 Acum 16 ore, PzKpfW a spus: Dacă este omologat stradal și îi montezi toate piesele aferente, nu vei avea probleme. Ca la orice vehicul: cartea și certificatul de înmatriculare de acolo + CVC. Când ajungi în țară vei avea ceva drumuri de făcut (RAR, ANAF, DITL, Poliție). Nu înțeleg însă de ce te complici cu Suedia, găsești supermoto de stradă și la noi. Mulțumesc mult! E si o optiune sa iau din Romania, dar am zis ca daca am drum in Suedia, nu ma duc numai sa-mi iau motor, si acolo cred ca e altfel intretinerea la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 31, 2020 Share Postat Iulie 31, 2020 Acum 19 ore, Lecfalvi a spus: Salutare motocicliști În doua săptămânii plec in Suedia dupa un motor (de preferat 450, yzf,kxf,rmz,tc,wrf, depinde ce gasesc). 1. Modelele de cross (yzf,rmz,kxf) care nu sunt prevazute cu far, stop si semnalizarii se pot inmatricula in Romania daca îi refac instalația cu toate luminiile? 2. Ce acte mi-ar trebui pentru inmatricularea in Romania? Ar fii de folos orice sfat si la ce sa am grija cand cumpar motorul. Imi pare rau daca a fost deja facut acest topic, eu nu l-am gasit, ar fii de folos un link! Mulțumesc pentru atenție și asfalt uscat vă doresc! Verifica mesageria. Ai un private message. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 dar cum face cu rotile de supermoto daca le vrea omologate , astea se omolegheaza asa talmes balmes pe orice crosan ? eu tare ma indoiesc ..... adica , cel mai bine ia deja un supermoto cu acte de afara unde sa scrie negru pe alb omologarea in carte a rotilor , aici in Ro probabil nu vor mai avea ce zice , in schimb daca vrei sa faci operatiunea aici tare cred c-o sa renunti si la moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lecfalvi Postat Septembrie 14, 2020 Autor Share Postat Septembrie 14, 2020 Mulțumesc de sfaturi, am luat pana la urma un EXC 450 sixdays, sunt multumit si am toate actele pentru inmatriculare si tot ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate