george05 Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 https://www.presasm.ro/foto-preot-din-satu-mare-decedat-intr-un-accident-rutier-s-a-izbit-cu-motocicleta-de-un-copac/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 10, 2020 Autor Share Postat August 10, 2020 Am o pauza prelungita la munca și bagam bățul prin gard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 A căzut în ispita Diavolului. Nu știm ce l-a mânat într-o deplasare care se voia rapidă. D-zeu să-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 12, 2020 Share Postat August 12, 2020 Moto neinmatriculata, check! Permis doar de B, check! 41 de ani, check! Sutanta??!?!? ha? Check?!? Ce potrivire de...nepotriviri.... Cum era aia cu, nu fa ce face popa? Urat...aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 12, 2020 Share Postat August 12, 2020 Măcar au formulat corect: """""''''un bărbat în vârstă de 41 de ani, care conducea o motocicletă pe strada principală din localitate, într-o curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului"""'''''. Și așa nu-i am pe popi la inimă, faptul că fac tâmpenii mă duce la o singură concluzie: ăștia se cred deasupra legii. O chestie: popa avea sutana când a zburat spre cele sfinte? Sau era în combinezon de piele neagră. Sau era pe ceoaper negru cu crom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 12, 2020 Share Postat August 12, 2020 Ține cont că și cumnatul meu e popă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 12, 2020 Share Postat August 12, 2020 As vrea sa vad un fel de ziua recunostiintei la voi in familie :)) sau o adunare de vreo sarbatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 12, 2020 Share Postat August 12, 2020 (editat) Am avut și eu accident anul trecut și n-am făcut tam-tam. Popa și-a căutat-o. Cu lumânarea. Sau mutăm aici discuția despre bor? Editat August 12, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate