hardKnot Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Salutare, Plecare sambata la 07:30(la 7 cafea) de la Petrom fantana Miorita. Traseul are putin peste 500km de facut intr-o zi, mers vioi, spre tare pe unde se poate. Tura nu e chiar buna de incepatori avand in vedere volumul de curbe/km. Vom prinde si ceva aglomeratie pe ici pe colo, dar avem mobre.. ne adaptam. Traseu: Bucuresti - DN1 Ploiesti - Cheia - Brasov - Cartisoara(mancam pastrav la Albota) - Bâlea - Curtea de Arges - Pitesti - Bucuresti Benzinim inainte de Cheia, apoi inainte de Cartisoara, mancam la Albota, benzinim din nou la Curtea de Arges, apoi pe A1 daca mai e nevoie. Mai facem opriri de poze si dezmorteala pe ici pe colo. Suntem: SV650S Harley 1600 VStrom 650 Hornet600 (pana la Cheia si retur) Intruder1800 (posibil) Vulcan1500 (posibil) Se merge in zigzag, regula de 2 secunde, in depasiri cate 2 motoare odata, "aventurierii" isi anunta ruperea de grup inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gildutza Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Buna. S-ar putea sa intalniti cozi de masini cativa kilometri pe Transfagarasan. Asa am patit noi acum doi ani de Sfanta Marie. Iar la Balea debea am reusit sa parcam motoarele ca sa ne racorim un pic. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 14, 2020 Autor Share Postat August 14, 2020 Acum 18 minute, gildutza a spus: S-ar putea sa intalniti cozi de masini cativa kilometri pe Transfagarasan! Nu e exclus.. amu nu'i bai, ne'om descurca noi Acum 9 minute, taong_mapagbiro a spus: La ce mobre ai enumerat tu acolo...numa vioi nu o sa mergeti Suna bine ce zici tu acolo.. te si plimbi, sau doar pana la paine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 14, 2020 Autor Share Postat August 14, 2020 Siriu, acum 2 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 14, 2020 Autor Share Postat August 14, 2020 Deci si prin urmare, pentru doritori, ne vedem la 07:00 la Petrom Miorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Așteptăm impresii și poze..mă scuzați dar nu am putut veni , just kidding. Nu corespund descrierii, voiam să dau un UP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 15, 2020 Autor Share Postat August 15, 2020 Ne-a plouat putin.. halim in BV si bagam retur pe Sinaia c'est la vie, next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 s-ar putea sa aveti ploaie tot drumul pana in Bucuresti. drum bun si bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Acum 2 ore, hardKnot a spus: Ne-a plouat putin.. halim in BV si bagam retur pe Sinaia c'est la vie, next time Putin zici monsieur ,,,,,, ,,,,,, . Corect apa ajuta ambreiajul la unele agregate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 15, 2020 Autor Share Postat August 15, 2020 (editat) @vik55 Apropo de ambreiaj.. cu o seara inainte in spatele blocului Azi la 8 fara un sfert reglam melcul <plin de nervi> ..ca nu mai voia pe liber. Pana la urma ne-am reimprietenit si am galopat impreuna prin ploaia de pe Cheie La intoarcere am avut noroc sa ne si uscam din mers... una peste alta, bun burgerul din BV Editat August 15, 2020 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 deci sa inteleg ca dupa ploaia de pe cheia ... v ati saturat de atata motociclit ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Acum 47 minute, taong_mapagbiro a spus: Tot mai bine e de mine ..pana la Victoriei si retur , riscul de ploaie este aproape nul Te am luat. Gsa ieri parcat in fata la mc cismigiu ca imi era pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Ma refeream la mine :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate