valyy18hva Postat August 19, 2020 Share Postat August 19, 2020 Salutare, Ma puteti ajuta cu recomandari de scoala pentru Cat.A in sectorul 5 sau 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 19, 2020 Share Postat August 19, 2020 39 minutes ago, valyy18hva said: Salutare, Ma puteti ajuta cu recomandari de scoala pentru Cat.A in sectorul 5 sau 6? Nu există. Sau, mai degrabă, nu există poligon moto în aceste sectoare. Cel mai convenabil pentru tine ca distanță este poligonul de la Ilioara. Acolo este școala Adimoto, dacă nu mă înșel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat August 19, 2020 Share Postat August 19, 2020 in str Electronicii poti alege intre vreo 3 scoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat August 19, 2020 Share Postat August 19, 2020 Si eu recomand tot poligonul de la Electronicii. Are asfaltul cel mai decent. Cel mai apropiat insa de sectorul 6 e poligonul din parcarea Carrefour Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei687 Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Am facut scoala AMI din poligonul Electronicii. Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 10, 2022 Share Postat Mai 10, 2022 Am si eu nevoie de actualizare: tot nu exista scoala in sectorul 6? Vrea frate-meu sa se apuce de scoala, de vreo 2 ani, dar nu prea are timp sa traverseze orasul pentru asta. Ce scoala face poligonul la Carrefour Militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_ger Postat Mai 11, 2022 Share Postat Mai 11, 2022 In poligonul Carrefour Militari functioneaza scoala Autosport. Au deschis un sediu nou pe Iuliu Maniu 138-142. Pentru inscriere poti suna la 0726 966 289 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate