RandomName Postat August 21, 2020 Share Postat August 21, 2020 Soferii care nu semnalizeaza la timp ma deruteaza si astfel ajung sa intru in sensul giratoriu cu ei in carca. Sigur intrebarea a mai fost pusa, pot soferii sa fie penalizati daca politia nu a fost la fata locului si nu a avut loc vreun eveniment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 21, 2020 Share Postat August 21, 2020 Da, le rupi oglinda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 el are anarchy la avatar dar e deranjat puternic de aia care nu semnalizeaza si ar vrea sa fie penalizati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 22, 2020 Admin Share Postat August 22, 2020 Nu. Tu învață întotdeauna să anticipezi, nu te baza pe ceilalți, și atunci o să fii safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 Și, ca o completare, pune cameră pe cască sau bord. Să fie ca să nu trebuiască. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RandomName Postat August 22, 2020 Autor Share Postat August 22, 2020 11 hours ago, superbec said: el are anarchy la avatar dar e deranjat puternic de aia care nu semnalizeaza si ar vrea sa fie penalizati el are cocaina la poza de profil si il apuca ameteala de la actimel, hai ma lasa ce am eu la profil.. 11 hours ago, l.u.v said: Nu. Tu învață întotdeauna să anticipezi, nu te baza pe ceilalți, și atunci o să fii safe. Alta varianta nu am, bun sfat! 8 hours ago, Lucian_M said: Și, ca o completare, pune cameră pe cască sau bord. Să fie ca să nu trebuiască. Am sa incerc pe viitor sa fac si chestia asta, multumesc pentru sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 Nu pe viitor, ci chiar la următoarea plimbare. Eu îs pățit, mi-am luat-o fix când nu aveam montată camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 O lună interzis actimel.ul pentru superbec :))) daca citești codul rutier și îți iei permisul o sa vezi acolo ce se penalizează. in alta ordine de idei nu mai merge fara permis, iar daca ai, mai pune mâna și le teorie că din postul tau e clar că ai lacune și teoretice și practice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 1 oră în urmă, robert23mg a spus: lacune Au și 90% din cei care circulă prin giratorii dacă e s-o luăm pe bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Nu pe viitor, ci chiar la următoarea plimbare. Eu îs pățit, mi-am luat-o fix când nu aveam montată camera. si dupa ce ti-ai montat camera ai invatat instant sa circuli pe d00 roti? Acum 11 ore, RandomName a spus: el are cocaina la poza de profil si il apuca ameteala de la actimel, hai ma lasa ce am eu la profil.. mai bine ia camera ca poate ajungi pe fail army , cu comebacku asta esti doar fail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RandomName Postat August 23, 2020 Autor Share Postat August 23, 2020 4 hours ago, robert23mg said: O lună interzis actimel.ul pentru superbec :))) daca citești codul rutier și îți iei permisul o sa vezi acolo ce se penalizează. in alta ordine de idei nu mai merge fara permis, iar daca ai, mai pune mâna și le teorie că din postul tau e clar că ai lacune și teoretice și practice Unu la mana am permis, doi la mana de unde sti tu daca am lacune practice si trei la mana stiu cum se penalizeaza, intrebarea mea era daca vor fi penalizati daca nu a fost politia acolo. 1 hour ago, superbec said: mai bine ia camera ca poate ajungi pe fail army , cu comebacku asta esti doar fail cum zici tu, las-o asa ca m-am lamurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 Acum 1 oră, superbec a spus: si dupa ce ti-ai montat camera ai invatat instant sa circuli pe d00 roti? Știam și înainte, dar la accident nu am putut demonstra că nu a fost vina mea. Camera e bună ca să fie, nu sa te dai mare cum circuli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Camera e bună ca să fie, nu sa te dai mare cum circuli. camera e cel mai periculos lucru pe motocicleta , mai ales pentru incepatori indreptatiti si propietari de drum public, sunt nenumarate exemple de flocgeri care se arunca pe sub masini in goana dupa ceva interesant de pus pe floc inainte sa apara flocgerii erau claxonaserii , era unu pe aici care patentase franarea de urgenta , CLAXON > frana spate>franat cu carenele pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 Ai dreptate referitor la categoria menționată. A mea stă pe bord, cum se umple cardul, șterg clipurile și o iau de la început. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 23, 2020 Admin Share Postat August 23, 2020 Eu asta am în plan, mult mai mișto decât camerele normale atârnate pe te miri unde. https://youtu.be/5S_4vcaMKIE https://motociclism.ro/topic/759644-innovv-k2-camera-video-full-hd-gps-distribuitor-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 Cât am dat pe GoPro îmi luam un set similar, dar nu mi-am dat seama pe une mai agat camerele. Rămân la asta mică deocamdată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate