MIHAI VARADERO Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Salutare. M-am gandit la o excursie moto prin tara. Lucrurile ar sta cam asa: Ziua 1(joi 03.09):buc-brasov-sf. gheorghe-miercurea ciuc- gheorgheni- bicaz. Se viziteaza lacul sfanta ana, lacul rosu, cheile bicazului. Si multa supa gulas la miercurea ciuc. Ziua 2(vineri 04.09): bicaz-transrarau(chiril-pojorata)-vatra dornei-bistrita (pasul tihuta)-viseul de sus. Ziua 3(sambata 05.09):viseu-sapanta( cimitirul vesel)-cavic( sa vedem daca " fenomenul de la cavnic " este ceva paranormal sau doar iluzie optica )- jibou-turda. Ziua 4(duminica 06.09):turda- transalpina(sebes-obarsia lotrului)-voineasa-brezoi-albota. Vizita la salina turda. Ziua 5(luni 07.09):transfagarasanul (albota-bucuresti) Dupa calcule ar da un total de aprox. 1700 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Perioada e batuta in cuie? Mi se pare inca foarte cald si in plus, as prefera sa vad peisajele in culori de toamna. Eu am pe lista obiectivele astea: - Carlibaba - DN17D - Nasaud - zacut o zi intreaga la Baile Felix - Huedin - DJ108C - DJ763 - Beius - DJ764A/B - Huedin - Pestera Ursilor - Gilau - DJ107P/S/N/M - Turda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 25, 2020 Autor Share Postat August 25, 2020 Marius(Liviu): pai atunci fa o propunere concreta. Data plecare, data intoarcere, trasee zilnic, km de parcurs zilnic, etc. si poate ne pliem pe propunerea ta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat August 25, 2020 Share Postat August 25, 2020 Uite aici definitia cuvantului kitsch: https://dexonline.ro/definitie/kitsch Eu nu vad nici o legatura intre semnificatia acestui cuvant si Salina Turda. Salina Turda a fost o exploatare miniera, amenajata in prezent in scop turistic. In 2017 a fost vizitata de 618.000 de turisti conform wikipedia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 https://www.agerpres.ro/cultura/2020/08/26/reportaj-alba-aflata-pe-lista-unesco-cetatea-calnic-este-un-obiectiv-de-neratat-de-catre-turisti--562191 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 Acum 17 ore, MIHAI VARADERO a spus: Salutare. M-am gandit la o excursie moto prin tara. Lucrurile ar sta cam asa: Ziua 1(joi 03.09):buc-brasov-sf. gheorghe-miercurea ciuc- gheorgheni- bicaz. Se viziteaza lacul sfanta ana, lacul rosu, cheile bicazului. Si multa supa gulas la miercurea ciuc. Ziua 2(vineri 04.09): bicaz-transrarau(chiril-pojorata)-vatra dornei-bistrita (pasul tihuta)-viseul de sus. Ziua 3(sambata 05.09):viseu-sapanta( cimitirul vesel)-cavic( sa vedem daca " fenomenul de la cavnic " este ceva paranormal sau doar iluzie optica )- jibou-turda. Ziua 4(duminica 06.09):turda- transalpina(sebes-obarsia lotrului)-voineasa-brezoi-albota. Vizita la salina turda. Ziua 5(luni 07.09):transfagarasanul (albota-bucuresti) Dupa calcule ar da un total de aprox. 1700 km Pentru ziua1 . Brasov- Sampetru -Bod -Baraolt - Cheile Varghiș -Ocland-Lueta- Baile Chirui - M Ciuc. Este drum cu asfalt peisaje super nu regreti nimic !!!!!!!!!!. Gulas in M Ciuc la terasa GAMBRINUS. La Sf Ana. drumul este mizerabil. Mai nou nu mai este permisa coborarea spre lac cu mijloace de transport.Accesul spre lac se face pe jos sau cu tractorasul trenulet, Costumat moto nu este placut sa mergi la pas, Pentru cazare ...Baile M Ciuc. PIATRA BUFNITEI. Pentru ziua 2 cazare la AGNES ( VISEU). Aici poti pierde aproape o zi pentru o plimbare cu mocanita daca consideri ca merita. Urmatoarea cazare Sasciori la CASA MAYA. preturi mai umane...la cat te apropii de Transalpina te electrocuteaza toti. Scuze Baile Harghita nu MC Aceste locatii sunt apreciate de motociclisti, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew2 Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 Salutare, tocmai am facut prima parte din traseul vostru ( aprox), v-as recomanda sa ocoliti daca puteti marginea lacului Bicaz (Bicaz-Poiana Largului) intrucat drumul este execrabil, decopertat, in reparatii etc. Poiana Largului - Vatra Dornei este superb in schimb.La Sf. Ana trebuie sa mergi 15 min pe jos, pentru mine a fost ok, de preferat oricum decat mici bere si aglomeratie ca la Lacul Rosu.Plimbari placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 Salut, Suna bine, dar cam multi kilometri raportat la timp. Nu e o tura chiar pentru incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 26, 2020 Autor Share Postat August 26, 2020 Joker : sunt si cheile turzii in program. Am uitat eu sa mentionez !!! John : multumesc de informatie . Gulas la terasa gambrinus !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat August 27, 2020 Share Postat August 27, 2020 Salutare Mihai!nu recomand Transalpina si Transfagaraseanu in weekend.......foarte aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 27, 2020 Autor Share Postat August 27, 2020 sorin das : salut cristi. Stiu ca ambele sunt aglomerate in we. In mod normal trebuia plecat luni si intors vineri. Dar cu cine ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate