patraullea Postat Septembrie 8, 2020 Share Postat Septembrie 8, 2020 Salutare, Pentru sambata propun traseul https://www.bikemap.net/en/r/7043102/?fbclid=IwAR1-W2WedVBaDb62lLOhHFj7lnkHaZQ10XtQ71-As-_r9UJimgfgCgZrkjo#10.63/45.3793/24.7663 Userul Ovi_ice a facut sambata trecuta aproximativ acest traseu impreuna cu cativa colegi si arata interesant; mai multe referinte inclusiv foto-video puteti gasi in topicul lansat saptamana trecuta de dumnealui, link mai jos. Plecare sambata dimineata cu intalnire in jur de 9.00 la giratoriul de la km 23 de pe A1 Bucuresti-Pitesti (iesire spre Bolintin Deal). Multumesc Ovi_Ice ptr. idee si celorlalti care au contrinuit cu track-uri si info in topicul tau, Vis-a-vis, etc E bine sa avem apa si sandwich-uri la noi. Pana acolo si la intoarcere mai gasim ceva, dar sus pe munte, maxim branza. Tura e de o zi, dar daca exista dorinta si interes, putem sa ne cazam pe undeva si sa mai offroad-im in zona si duminica. Nu vreau la cort, prefer sa avem greutate minima pe mobre, sa ne bucuram de trasee. Eu am Honda Transalp 600, anvelope Metzeler Tourance, experienta medie pe trasee offroad. Daca esti macar in aceeasi situatie, hai in tura; daca ai mai putin dar pe aproape vino oricum, o scoatem noi la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UNAS_M Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Salutare, Daca mai ai in plan acest traseu, vreau sa ma bag si eu... sper sa nu intervina altceva neprevazut pana Sambata. Sunt ok pt ora 9 la giratoriul de la km 23 de pe A1, stiu unde este. La intoarcere, eu voi ramane la Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Septembrie 9, 2020 Autor Share Postat Septembrie 9, 2020 yes, welcome, daca poti mai devreme de 9 din partea mea e ok; am propus asa sa fie rezonabil si ptr. cineva care vine din oras din directia opusa pe mine ma intereseaza inclusiv ceva duminica, sa vedem cine se mai alipeste la tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 da, 9 e bine, ca eu vin din titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Interesat, daca aveti chef sa asteptati dupa o vaca. O sa fiu mai sigur daca pot abia vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UNAS_M Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Acum 8 minute, zigzag a spus: da, 9 e bine, ca eu vin din titan Iar eu din Dristor... Cred ca pe la 8 plec de acasă, daca vrei sa mergem împreună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Acum 21 minute, robert_bobariu a spus: Interesat, daca aveti chef sa asteptati dupa o vaca. eu astept dupa o vaca pe off, daca astepti si tu dupa o capra pe on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Septembrie 9, 2020 Autor Share Postat Septembrie 9, 2020 pregatiti-va pijamalele, lucrez la un update ispititor ptr. duminica asadar, mare parte din traseul propus este segment din TET (ptr. cine nu stie ce e, nu-i nici o rusine, nici eu n-am stiut pana vara asta, click aici: https://transeurotrail.org/) Prin urmare, duminica propun sa urmam TET-ul cu tinta Comarnic. Harta ptr. Romania e aici: https://www.alltrails.com/explore/recording/tet-romania @vis-a-visunge senilele la T34 ala al tau si hai pe TET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 (editat) Am pus și eu Tourance pe mobră, nu mai am chef de off-road deocamdată. Oricum, nici nu vreau să fiu în aceeași trupă cu zigzag, acest guru al motocicismului care are întotdeauna 3-4 cu care să iasă dar văd că atârnă pe forum. Nu te împrieteni prea tare cu el. E un personaj dubios. Editat Septembrie 9, 2020 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Acum 8 ore, patraullea a spus: pregatiti-va pijamalele, lucrez la un update ispititor ptr. duminica asadar, mare parte din traseul propus este segment din TET (ptr. cine nu stie ce e, nu-i nici o rusine, nici eu n-am stiut pana vara asta, click aici: https://transeurotrail.org/) Prin urmare, duminica propun sa urmam TET-ul cu tinta Comarnic. ca ai adus vorba, tet e un traseu frumos dar pe alocuri greu in vreo 8 zile am reusit abia jumatatea nordica, adevarat fiind ca am mers pe udatura si asta ne-a incetinit mult la tura din weekend o sa pot merge cu voi doar sambata dar, portiunea pe care banuiesc ca vrei s-o faci duminica, pare realizabila cu transalp ca sa-ti faci o idee despre jumatatea nordica (intre nehoiu si baia mare) pun cateva poze de anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 asa este, si ati fost cu ce trebuie si echipati corespunzator; noi am facut in vara asta pe uscat segmentul intre Rau Sadului si Vidraru, dar nu cum arata acum cel putin segmentul din zona Valea Oltului era pe dreapta, paralel cu Oltul. Se schimba usor constant deci nu e nici o surpriza ca e modificat. Au fost cateva pasaje mai tehnice dar am trecut. In general nu prea e de TA, mai ales namoalele alea si segmentele alea de TAF ca in pozele voastre; daca avem noroc e uscat, o scoatem noi la cap e ceva magnetic cu TET-ul asta, e frumos tare cel putin cat am parcurs felicitari pentru tura, cred ca 8 zile e totusi un timp bun daca ati prins mult umed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Acum 4 minute, patraullea a spus: e ceva magnetic cu TET-ul asta da, este cauta poze si cu tet italia, grecia, albania etc e ceva deosebit pentru viitor am in plan niste tet-uri pe afara mai povestim sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Poate ma bag si eu pt sambata ,daca mai e loc . Poate si continuarea duminica,daca e ok. Drz400 Mitas E07,max 120 km/h pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 salut tuturor, am creat un grup de whatsup ptr. tura asta, sa putem comunica la comun in timp real, cel putin cat suntem in zone cu semnal; sunt si oameni de pe alt grup care nu urmaresc postarile de aici; putem sharui poze din tura, pe urma il putem sterge Pentru cei care va hortarati sa veniti, daca sunteti de acord, dati-mi un PM cu numarul de tel sa va adaug. Va fi la doua zile, cautam cazare pe unde ajungem inainte sa cada seara locatia de intalnire si ora raman valabile, sa mentionati va rog care veniti sa stim pe cine asteptam Acum 1 oră, mihai c a spus: Poate ma bag si eu pt sambata ,daca mai e loc . Poate si continuarea duminica,daca e ok. Drz400 Mitas E07,max 120 km/h pe asfalt salutare, sigur, esti binevenit de acord cu viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Acum 38 minute, patraullea a spus: locatia de intalnire si ora raman valabile, sa mentionati va rog care veniti sa stim pe cine asteptam eu sunt prezent ti-am trimis pe pm nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 95.8% sanse sa fiu prezent, maine montez rotile de scandal. nr. tel / pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Hai noroc. M-ar tenta si pe mine, dar nu am cum sa raman peste noapte din pacate. Am de pe unde de pe traseu sa ies la asfalt relativ usor ca sa o iau spre casa mai spre seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Septembrie 11, 2020 Share Postat Septembrie 11, 2020 Salutare! Vin și eu mâine dacă mai sunt locuri pe scaune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Septembrie 11, 2020 Autor Share Postat Septembrie 11, 2020 salut, suntem deja 12, va trebui sa ne splituim in formatii pe portiunile de Off e imposibil sa se mearga cursiv la grup asa mare daca nu va deranjeaza treaba asta, e ok; locatia si punctul de intalnire sunt cele mentionate; daca ramane sa veniti rog confirmati, studiati track-ul GPS, aplicatii etc, Acum 5 ore, Cap0ne a spus: Hai noroc. M-ar tenta si pe mine, dar nu am cum sa raman peste noapte din pacate. Am de pe unde de pe traseu sa ies la asfalt relativ usor ca sa o iau spre casa mai spre seara ? salutare, intram si iesim din traseu in localitatea Slatina, Ag, deci te poti intoarce daca vrei sa vii sa imi dai te rog PM cu nr. de tel ptr. grupul de whatsup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 Las si eu asta aici, poate mai cauta cineva traseul si, ca mine, nu gaseste nimic detaliat online. Traseu Slatina - Curmatura Malitei - Curmatura Furfuescu - 28 km. Drumul e pe alocuri acceptabil, pe alocuri oribil, multi bolovani si crengi. Eu l-am facut in 3 ore si jumatate, cu cateva pauze de admirat natura. De unde m-am oprit eu se mai poate merge cam 1 km, se vad urme de masini, apoi e doar poteca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 13, 2020 Share Postat Septembrie 13, 2020 2 hours ago, asdglasfk said: oribil, multi bolovani si crengi. pare interesant,merci pt video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 Filmulet cu iesirea, proaspat ca nu-s decat 7 luni de la iesire (!?): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Aprilie 14, 2021 Share Postat Aprilie 14, 2021 Ar merge o Strategica de primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate