bursyllac Postat Octombrie 22, 2020 Share Postat Octombrie 22, 2020 Prietenii noștri de la Vaslui ne-au invitat la o bere și ne-au făcut bucuria unui tur al mâlului de Vaslui: o clisă lipicioasă care va rămâne cu noi pentru vecie. La propriu, că încă ne chinuim să scoatem motocicletele de sub stratul de noroi. No, rezumatul e în video-ul de mai jos: link direct: https://www.youtube.com/watch?v=wbEhWvDiJjI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 22, 2020 Share Postat Octombrie 22, 2020 (editat) Misto! Moldovanii de viata ca de fiecare data Da cred ca va umplu frigideru aia de tre sa lucreze pamantu dupa voi..Misto! Editat Octombrie 22, 2020 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Octombrie 22, 2020 Autor Share Postat Octombrie 22, 2020 5 minutes ago, hora09 said: Da cred ca va umplu frigideru aia de tre sa lucreze pamantu dupa voi.. Cine a facut tura, a facut-o astfel incat sa nu fie cazul. Unde ne-a facut de cap era parloaga sau trebuia arat oricum. Nu avem niciun interes sa ne punem lumea-n cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Octombrie 22, 2020 Share Postat Octombrie 22, 2020 Misto rau de tot! Mi-a placut mult. Voi sunteti nebuni la cum terorizati motocicletele alea Daca m-as baga eu pe acolo cu Varadero n-as mai scoate-o decat cu tractorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Octombrie 22, 2020 Autor Share Postat Octombrie 22, 2020 17 minutes ago, dionysos said: Daca m-as baga eu pe acolo cu Varadero n-as mai scoate-o decat cu tractorul... Varadero e un tractor in sine. Cu anvelopele potrivite si un Goliat pe ea, poate, poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Octombrie 22, 2020 Share Postat Octombrie 22, 2020 Acum 1 minut, bursyllac a spus: Varadero e un tractor in sine. Cu anvelopele potrivite si un Goliat pe ea, poate, poate Corect, e ca un tractor, insa e grea rau si cred ca se afunda in noroi. Plus ca e greu de ridicat de jos daca o scapi. Eu n-am reusit singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 22, 2020 Share Postat Octombrie 22, 2020 Frumos rau ! La mai multe! ps: nu stiti cat va invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Octombrie 22, 2020 Share Postat Octombrie 22, 2020 Foarte faina tura si clipul imi place tare mult. La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Octombrie 22, 2020 Autor Share Postat Octombrie 22, 2020 multam frumos. ture o sa mai fie, ca abia a inceput sezonul de distractie la namoale! 2 hours ago, easy ride on! said: Superbă faza cu Enduristan! nu reuseam sa ma prind care faza cu enduristan. dupa-aia mi-am adus aminte ca e enduristanul in video-ul din semnatura. superba de filmat. nasol a fost cand am experimentat zicerea aia pe pielea mea :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 23, 2020 Share Postat Octombrie 23, 2020 Mi-as lua o capra si-as pune carenaj de vitezana pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 Super tare, faci video mijtoale, mai baga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 @bursyllac Jar, nu jir, ați mâncat voi! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate