DKW Postat Decembrie 4, 2020 Share Postat Decembrie 4, 2020 22 hours ago, adidas said: Asfalt prost, praf, uleiuri, ceata, burnita... Negru de fum din anvelope, pulbere de placute de frana, noxe depuse, antigel, lichid servo, in combinatie cu umezeala iese un "lubrifiant" de senzatie. Si cum romanul isi ingrijeste masina cum stie el mai prost bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilie.ardeias Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 (editat) Confirm. Gume noi si tractiune 4x4. Simt ca rupe aderenta foarte usor daca plec mai alert de pe loc..iar la franare era sa ma sui pe masina din fata pe Blvd Dacia, ieri pe la ora 15 cu franare usoara de la 40km/h. Dupa ce am ajuns acasa, am comparat aderenta mergatorilor din picioare pe umezeala de pe trotuar si apoi pe umezeala de pe sosea. Daca ar fi fost si pe trotuar precum este pe sosea, ar fi fost coada si la fixatorii de oase..nu numai la accidente usoare. Editat Decembrie 5, 2020 de ilie.ardeias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 La 03.12.2020 la 20:46, Cavaleru a spus: o merita sa pun cauciucuri de iarna pe scuter, oare ajuta cand e mizeria asta pe jos? Marti merg sa le montez tu unde faci asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 (editat) Ieri mi-a trimis foxbat niște poze cu niște mașini încălecate pe la Obor parcă, azi am dat o tură până la Potigrafu cu retur pe A3 să probez o cască și am văzut un grup de telescopați între Pța Presei și Miorița, un merț albastru (SL parcă, nu era al lui luv ) în păduricea de lângă Ana Aslan, platforma ridica un bmw din intersecția de la Săftica... Acu' nu știu dacă o fi fost mâzga de vină sau spiritul sărbătorilor care i-a cuprins pe șoferi înainte de termen... Eu n-am simțit nimic, am "pipăit" frâna de câteva ori de test și aderența era pe acolo, dar normal că am mers mai prudent (nici măcar n-am vz cu 2 în față pe bord decât pe A3). Editat Decembrie 5, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 E de bine, mai putine cotețe pe stradă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 Acum 58 minute, ianachim a spus: Marti merg sa le montez tu unde faci asta? la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 1 oră în urmă, ianachim a spus: Marti merg sa le montez tu unde faci asta? Michelin City Grip 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 Acum 2 ore, pierrotlefou a spus: Michelin City Grip 2? ieep Acum 2 ore, Cavaleru a spus: la mine ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 5, 2020 Share Postat Decembrie 5, 2020 Acum 3 ore, ianachim a spus: ???? ce scrie in logoul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 Acum 11 ore, ianachim a spus: ieep Welcome in the club Vorba aia "eu sunt foarte multumit (de ele)", asa ca sunt curios sa cunosc si alte pareri. Din pacate, nu fac minuni cu mizeria de pe jos, dar mi se intampla doar la demaraj in forta (incepe sa rupa aderenta). Dar a inceput sa se amelioreze situatia, de cand nu mai e umezeala/burnita din zilele trecute. Sa vedem cum evolueaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 6, 2020 Share Postat Decembrie 6, 2020 Acum 12 ore, Cavaleru a spus: ce scrie in logoul meu? Prost mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate