Sari la conținut

Parere Motardinn


Jhin
 Share

Postări Recomandate

Salut ! A mai comandat cineva de pe site-ul Motardinn ? Am vazut ca au review-uri pozitive dar si destule negative .  As vrea sa imi comand perechea aceasta de pantaloni si as vrea sa fiu sigur ca ii si primesc :)) https://www.motardinn.com/motorcycle-equipment/rst-tractech-evo-4/137726135/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=11541833&country=ro&gclid=Cj0KCQiAifz-BRDjARIsAEElyGIfSeI8_HO0mewpOa2QppUBg6d_AYnHR_3DG1EEJ43_qWFdyGP-rq4aAlLtEALw_wcB&gclsrc=aw.ds  . Nu am gasit aceasta pereche de pantaloni in alta parte .  Ce site-uri imi recomandati ?(in afara de  Motocard  , Martimos si FC MOTO )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

Daca o mai fi cineva curios de site- am avut doua comenzi la ei, una pentru niste ghete pe care nu le gaseam in alta parte pe masura mea si una pentru doua seturi de protectii. Ambele comenzi au ajuns cam intr-o saptamana, zero probleme.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

 

La 20.12.2020 la 23:23, Jhin a spus:

Salut ! A mai comadat cineva de pe site-ul Motardinn ? Am vazut ca au review-uri pozitive dar si destule negative .  As vrea sa imi comand perechea aceasta de pantaloni si as vrea sa fiu sigur ca ii si primesc :)) https://www.motardinn.com/motorcycle-equipment/rst-tractech-evo-4/137726135/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=11541833&country=ro&gclid=Cj0KCQiAifz-BRDjARIsAEElyGIfSeI8_HO0mewpOa2QppUBg6d_AYnHR_3DG1EEJ43_qWFdyGP-rq4aAlLtEALw_wcB&gclsrc=aw.ds  . Nu am gasit aceasta pereche de pantaloni in alta parte .  Ce site-uri imi recomandati ?(in afara de  Motocard  , Martimos si FC MOTO )

Până la urmă cum e situl ca vreau sa îmi comand o casca agv k1 ?

Editat de denis andrei16
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...