john17 Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Dragi colegi este prima data cand ma confrunt cu necesitatea gasirii unor piese de ATV si nu stiu de unde sa apuc problema. "Pacientul" este un ATV de 150 cmc marca Roxon, in cautarile mele l-am gasit si sub numele de New Force (de altfel se vede pe el ca scria candva NF150). Am nevoie de discul de frana spate, toate cautarile mele si incercarile de a gasi ceva compatibil pe la furnizorii mei s-au soldat cu esecuri. Atasez o poza a discului, are 180mm diametru exterior, gaura centrala de 41 mm, 3 gauri de prindere de 10mm asezate pe un cerc cu diametrul de (cca) 61mm. Daca stiti vreo sursa de piese pt astfel de vehicule rogu-va dati un semn, aici pe topic, mesaj privat, oricum. Va multumesc. A, atașez și o poză cu împricinatul, poate îl recunoaște cineva vizual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Intreaba si la https://shr-motors.ro NF este o copie a CF Moto. Poate gasesti la Authentic Spirit sau Motoboom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 4, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2021 (editat) Mulțam. La autentici am fost azi, s-au uitat la mine și la disc ca la . Editat Ianuarie 4, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 (editat) Acum 3 ore, easy ride on! a spus: Poate aici: https://www.bts24.co.uk/en/rollerscooterparts/brakeparts/brakediscs/brakediscngforgasgasriejuroxonng014.html Mda, doar că are 200 mm diametru față de 180 cât am eu nevoie, găurile de fixare de 8.5 mm în loc de 10.5... Dacă găurile să zic că le-aș putea modifica, 10 mm pe rază nu cred că merge strunjit. Acum 9 ore, pitesti2010 a spus: copie a CF Moto La ăștia nu văd nimic de 150 cmc, doar 500 și +, iar discul spate e din alt film. Greu cu chinezăria! Editat Ianuarie 5, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Poate in provincia Wuhan? Numai sa nu iei mai mult decat discul. Daca iti ofera pangolin la reducere refuza-i politicos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 Nici la AXA n-am găsit, cred că e atv-ul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 https://www.aliexpress.com/item/33005952541.html probabil ca-i asta!? probabil ca-i asta!? cred ca s de 8 gaurile...dar te descurci tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 Mda, Suzi AN125 îl găsisem și eu ca fiind cvasi compatibil, chiar apare cu găuri de 10.5mm în catalog și doar gaura centrală mai mică, dar asta e simplu de rezolvat. Necazul e că nu e pe nicăieri în Ro și până vineri tre să plece monstrul, comanda externă nu ajunge în timp util... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 ia vezi si aici, poate se potriveste ceva: https://www.bashanmotor.ro/piese-atv/piese-de-frana/disc-frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 Nț, l-am vizitat și p-ăsta. curat! Avem rubrică de vânzări ozn-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 .....doar service de OZNuri avem..., daca te bagi unde nu-ti fierbe oala..., hahaha incearca si la romimoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 (editat) Acum 43 minute, apriliacluj a spus: romimoto Romică I-am băgat la index de când a venit un client cu un kit de robinet de benzină de pe care nici nu se obosiseră să scoată eticheta de Autonet. Adaos 150% raportat la prețul meu de achiziție, dacă ei au discount mai mare - f posibil - înseamnă și mai mult! Au cam aceleași surse ca mine dar prea sar calu'. Ei nu aduc și de la Louis? Că luam de la alții decât Kronau, parcă ei sunt, până la faza asta. M-am băgat... să ajut pe cineva care, pe lângă că mu-e prieten de +40 de ani mai are și 5 bmw-uri în familie cu care tot la mine vine. Cum nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită iaca . Editat Ianuarie 5, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 atunci poate motomike.... in orice caz e greu cu chestiile astea no-name... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 2 ore, john17 a spus: Nț, l-am vizitat și p-ăsta. curat! Avem rubrică de vânzări ozn-uri? Apoi dacă un disc de frână la atv,e greu de făcutTăiat la jet de apă,cimentat,rectificat,la revedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 Nu merge, pt chinezesc tre tăiat la jet de 3.14x2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 vezi la piesemotoscutere.ro de la First Bike Imperial 125,pare sa fie apropiat de ce-ti trebuie tie,bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 Ăsta? Nope, e pe dimensiunea de Kymco, prea mare diametrul interior și cercul pe care sunt găurile de fixare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 nu, e dantelat intra la cautare pe site la motocicleta,first bike,Imperial 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 e si pe str Electronicii un service (si) pt atv-uri,cred ca al lui motoboom,daca vrei iti dau nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 3 minute, Maximo74 a spus: nu, e dantelat intra la cautare pe site la motocicleta,first bike,Imperial 125 Nici, la fel e interiorul + pcd... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Poate gasesti in piata la 16 Februarie (e o dugeana cu piese de scuter chinezesc). Ia-l cu tine si treci maine pe acolo (daca nu ma insel este foarte aproape de tine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2021 (editat) Da, la Raisa. Acolo am fost prima oară, apoi la atv-nu-știu-cum pe Chitila mai la vale, AXA, Atvrom, sunat la Bashanmotors. + "lins" câteva ore bune toate cataloagele furnizorilor mei de piese moto și nu numai ale lor. Până la urmă îl montez cu copaia de disc vechi, i-am făcut schița discului, îl livrez și comand disc de Suzi AN125 căruia îi maresc pe strung gaura centrală și aia e. Ideea era să găsesc un disc săptămâna asta ca să pot scăpa de el din atelier, dar nu pare realizabil... Cam atât e de copaie discul, aproape 2 mm... Editat Ianuarie 5, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 6, 2021 Share Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 14 ore, john17 a spus: Da, la Raisa. Acolo am fost prima oară, apoi la atv-nu-știu-cum pe Chitila mai la vale, AXA, Atvrom, sunat la Bashanmotors. + "lins" câteva ore bune toate cataloagele furnizorilor mei de piese moto și nu numai ale lor. Până la urmă îl montez cu copaia de disc vechi, i-am făcut schița discului, îl livrez și comand disc de Suzi AN125 căruia îi maresc pe strung gaura centrală și aia e. Ideea era să găsesc un disc săptămâna asta ca să pot scăpa de el din atelier, dar nu pare realizabil... Cam atât e de copaie discul, aproape 2 mm... ciare boss, mai merge 10.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 6, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2021 VID_20210106_162600.mp4 L-am mai centrat puțin cu ciocanu' și acum nu mai fulează decât nițel. Până ajunge discul de AN poa' să se dea beneciuciarul cu el așa, merge peste așteptările mele și, culmea, se și oprește! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate