slg-motorcycles Postat Ianuarie 26, 2021 Share Postat Ianuarie 26, 2021 Salutare! Nu știu dacă mai exista vreun topit dedicat mărci Tomos, încerc sa aflu mai multe detalii! Din câte știu folosesc propulsoare Yamaha, întâlnite pe modelele xt125 SM, enduro.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Ianuarie 26, 2021 Share Postat Ianuarie 26, 2021 Nu, dar va avea cât de curând. Credeam că numai eu m-am prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 27, 2021 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2021 Câteva detalii tehnice despre modelele Super moto/Enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Imi place cursa suspensiei fata: 35mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 N-are cum... Poate cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Ianuarie 27, 2021 Share Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 3 ore, TETEA. a spus: Imi place cursa suspensiei fata: 35mm Nu e cursa, e calatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 29, 2021 Share Postat Ianuarie 29, 2021 La 27.01.2021 la 0:52, easy ride on! a spus: Pentru vreunul topit te interesează? De prin Slovenia, 50 cmc ... Mai există şi ceva electric,1,3kW, 25Km/h, 64 Kg, pentru piaţă ... are aer sportiv. se simte ceva pedigree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Aprilie 7, 2021 Autor Share Postat Aprilie 7, 2021 Știe cineva dacă avem în România importator Și distribuitor de piese Tomos? Sau vreun link ceva.. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Mai 4, 2021 Autor Share Postat Mai 4, 2021 N am putut rezista și le am luat, 2buc Tomos Super moto, și enduro! Super mobre pt începători, simple, ieftine la mentenanță! Un singur lucru nu-mi place, toba finala stoc, sunet de scuter.. În rest la mobra am obs ca are componente bunicele-Ex, frâne radiale față (pompă și etrier AJP) accelerație Domino, roti Sanremo , furca usd Paolli..discuri frână NG! Propulsor bunicel, la cei 10cp nu se poate cere mari pretenții.. Pentru un începător consider ca este o mobra bună! Raport calitate /preț /mentenanță! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Mai 15, 2021 Autor Share Postat Mai 15, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 28, 2021 Autor Share Postat Iunie 28, 2021 Salutare! Niciun posesor de tomos 125? Cunoaște cineva vreun tomos 125,oricare dintre variantele enduro sau supermoto, defect accidentat, dar cu acte în regula Ro sau afară? Sunt interesat sa cumpăr unul, din păcate cele doua ale mele nu se pot inmatricula, deh.. Euro 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 5, 2021 Autor Share Postat Iulie 5, 2021 CUMPĂR Tomos 125!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat August 10, 2021 Autor Share Postat August 10, 2021 Ofertă valabilă, încă sunt în căutarea unei mobre tomos 125 supermoto sau enduro, Accidentată, defectă, neînmatriculata dar cu acte în regula pt înmatriculare Ro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate