maxine Postat Martie 21, 2021 Share Postat Martie 21, 2021 salutare! Vreau sa-mi fac o șa mai comodă la comanda in RO. am un CB650R. Aveți idee unde pot sa-mi procur una sau unde pot sa fac la comandă așa ceva? Mulțumesc, Maxine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 21, 2021 Share Postat Martie 21, 2021 Motovis Ploiesti. Fac o treaba excelenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 21, 2021 Admin Share Postat Martie 21, 2021 La fel recomand și eu, caută MotoVis pe fb sau google. Oamenii fac opere de artă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Martie 21, 2021 Share Postat Martie 21, 2021 Acum 14 minute, Djenavar a spus: Motovis Ploiesti. Fac o treaba excelenta Subscriu, si eu am facut pentru 2 moto sei la el, estetic si calitativ sunt excelente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 21, 2021 Share Postat Martie 21, 2021 Motovis Ploiesti. Am trimis la ei spre retapitare o sa de scuter. Au facut treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 21, 2021 Share Postat Martie 21, 2021 (editat) Motovis ruuulz! A mea are vreo 7 ani si vreo 80.000 km de cand am retapitat-o la ei si e ca in prima zi. Editat Martie 21, 2021 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styller Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 Motovis mi-au facut si mie 2 sei, inca nu le-am probat, sunt cu spuma de memorie, revin cu detalii dupa ce le testez , deocamdata ninge in Aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate