sorinavram Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 dap, avem . par example http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...A:IT&ih=013 Dupa cum arata motorul (necromat, cu capacele altfel), e taiat din Drifter, nu din Classic. Sa arunci ditamai halca de aripa la gunoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 clar Drifter, capacele de motor sunt satinate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 dap bre e facut din drifter, dar aripa aia spate nu e taiata din cea originala, e comandata. costa cam 100 para. oricum platze la mine Dupa cum arata motorul (necromat, cu capacele altfel), e taiat din Drifter, nu din Classic. Sa arunci ditamai halca de aripa la gunoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 no bun ... ma bucur ca are cineva de aici ,imi spui si mie cum stai cu curatenia la el?ca pana acu doar aia ma retine sa mi le cumpar.nu sunt genu care sa il spele vinerea si sa se dea in weekend.am vreo sansa sa le mentin albe daca circul zilnic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 no bun ... ma bucur ca are cineva de aici ,imi spui si mie cum stai cu curatenia la el?ca pana acu doar aia ma retine sa mi le cumpar.nu sunt genu care sa il spele vinerea si sa se dea in weekend.am vreo sansa sa le mentin albe daca circul zilnic? Pune-ti kit de curea (nema lant ca sa-l ungi), urmareste campania electorala si voteaza cu cel care promite sa spele (nu doar sa ude) strazile. Ia-ti pistol si antreneaza-te sa impusti cateii la cea mai mica tentativa de a ridica piciorul din spate langa cauciucurile tale. Daca nimic nu merge, ia-ti cauciucuri albe si vopseste-le in negru. Mizeria se va vedea muuuult mai putin. Dar vei avea cauciucuri albe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 multumesc,inca odata te-ai dovedit foarte util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 multumesc,inca odata te-ai dovedit foarte util Mda, ai dreptate, textul a fost cam penibil. Mai exersam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 se potrivesc sigur si cei de pe en500. e verificata chestiaa...sa nu dau banii aiurea ca nici nu am cunostinte care sa aiba en500 carora sa le vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Pune-ti kit de curea (nema lant ca sa-l ungi), urmareste campania electorala si voteaza cu cel care promite sa spele (nu doar sa ude) strazile. Ia-ti pistol si antreneaza-te sa impusti cateii la cea mai mica tentativa de a ridica piciorul din spate langa cauciucurile tale. Daca nimic nu merge, ia-ti cauciucuri albe si vopseste-le in negru. Mizeria se va vedea muuuult mai putin. Dar vei avea cauciucuri albe! Oz, Sorin are dreptate! Crede-ma, cauciucuri cu profil lateral alb sunt f faine, dar cu lantu... cu ungerea... e nasol! partea laterala la cauciucu spate ti se umple de stropi de la lubrifiantul de lant! Oricum, din 4 fete, ramai cu 3 curate si cu mecanica unsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Am ajuns la pagina 120 cu cititul. Este interesant, insa unele intrebatri nu mi s-au lamurit momentan. Mai am 2 treimi apoi o sa va asediez. Radule (LordRhadoo), la vara vin la bacau sper sa te mai prind pana atunci, daca nu, atunci "succesuri" si sa te vad pe VN2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 e verificata chestiaa...sa nu dau banii aiurea ca nici nu am cunostinte care sa aiba en500 carora sa le vand E verificata. Ti-am scris si PM. Darian a tinut 6 luni suportii mei de coburi pe vulcanetele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 mare boier mare caracter....daca noi nu ne ajutam cine sa ne ajute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarba Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Salve!care ma ajuta si pe mine cu un furtun de la instalatia de racire? Model: kawa VN750 `95 furtunul care iese din radiator, in partea stanga-jos cum te uiti la radiator dinspre roata din fatza. daca are cineva... sau daca stie pe unde sa gasesc... salut,le am pe amindoua nu sunt noi dar sunt bune,trimite-mi adresa si ti le trimit(donatie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 salve! are careva nr de telefon al lui Rabinu'? vreau sa-mi strang si io spitele pe roata de fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 0724452023. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 salut. ma poate ajuta cineva cu schema electrica a VN-ului de 800? daca are importanta, al meu e din 2001. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 salut,le am pe amindoua nu sunt noi dar sunt bune,trimite-mi adresa si ti le trimit(donatie) aprind o lumanare pentru ingerul tau la biserica pentru asta!!!!!!!! si dau si o bere sau mai multe cand si daca am ocazia!!!! vorbim in PM. MERCIIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Salutare Vreau sa comand Vance&Hines Longshot pentru vulcanul meu (pentru ca merita ), dar am auzit ca trebuie sa cumpar langa asta si filtru K&N, si un Jetkit, cu care modifici carburatorul. Este chiar necesar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 salut. ma poate ajuta cineva cu schema electrica a VN-ului de 800? daca are importanta, al meu e din 2001. Cred ca te pot ajuta eu, da trebuie sa ajung mai intai la calculatorul in care am manualul de service. Cat e de urgent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Cred ca te pot ajuta eu, da trebuie sa ajung mai intai la calculatorul in care am manualul de service. Cat e de urgent? gata, am gasit. am si eu manualul acum. multumesc morpheus si sorinavram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 @vantu Cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Nu. Invers in schimb e musai, adica daca ai luat hypercharger si jetkit, e pacat sa ramai cu tobele stock, pt ca plusulde "jvanc" e nesemnificativ. Ia tobele linistit, nu trebe sa faci nici un reglaj dupa montarea lor. Mersi mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Mersi mult!! Vrei sound h?Nice!Sper sa iesim cat de curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Mersi mult!! nu te grabi am eu un numar de telefon a unui manufacturier ungur care picteaza niste tobe superbe la pret de 100 euro bucata le face cu izolatie dupa forma aleasa de tine iar sunetul................ daca vrei iti dau numarul lui zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate