stoeanp Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 mersi mult baieti, inca mai astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Salut Iarasi am o problema... Nu am noroc nicicum... Am comandat (gresit ) un cauciuc pirelli pentru roata din spate marimea 150/80 16, iar cand a venit, am observat ca scrie pe guma: FRONT Ce ziceti?? Pot sa pun pe roata din spate? Sau pot sa-l folosesc ca ghiveci in gradina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 e mult prea complicat , plu ca e destul de scurt in cadru pt capacitatea cilindrica. mie mi s-a parut cam mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Salut Iarasi am o problema... Nu am noroc nicicum... Am comandat (gresit ) un cauciuc pirelli pentru roata din spate marimea 150/80 16, iar cand a venit, am observat ca scrie pe guma: FRONT Ce ziceti?? Pot sa pun pe roata din spate? Sau pot sa-l folosesc ca ghiveci in gradina pai incearca s-o pui pe fata,la tine,daca iti intra in furca si aripa.... daca nu,s-o vinzi la un cruiserist cu "big block",care a re fata pe 16". nu recomand s-o pui pe spate. Editat Iunie 5, 2008 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 pai incearca s-o pui pe fata,la tine,daca iti intra in furca si aripa....daca nu,s-o vinzi la un cruiserist cu "big block",care a re fata pe 16". nu recomand s-o pui pe spate. Ar trebui sa intre, pentru ca marimea pe spate e 150/80 16.... Eu habar n-aveam, ca exista si pentru fata in marimea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Multumesc,voi verifica dupa masa si incerc variantele trimise de reparare.Voi face si poza.Oricum,de strans le-am strans de a iesit apa- sau bere HIHIHI - si tot nu stau.Revin. Opreste-te, man. Asa am facut si eu la oglinzile mele originale, am incercat sa scot sticla si m-am facut cu doua noi de pe Ebay, fiindca s-au spart. Ai mila de ele........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Evacuari custom pt Kawasaki Vulcan 1500 asa cum a vrut proprietarul si link filmulet cu sunetul atat cat am fost in stare sa facem. Editat Iunie 5, 2008 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Sunt din inox? Mai urmeaza si alte prelucrari (polizat suduri, cromare, etc) sau raman asa, eventual invelite cu banda? Si apropo, asta nu-i al lui Harley? Editat Iunie 5, 2008 de sorinavram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Sunt din inox? Mai urmeaza si alte prelucrari (polizat suduri, cromare, etc) sau raman asa, eventual invelite cu banda? Si apropo, asta nu-i al lui Harley? Da sant din inox, acum sant deja polizate si finisate, nu am mai avut timp si de poze de final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Care stii vreun prieten cu cruiser dotat cu sissy-bar din ăsta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putin Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Uraaaaa am izbutit .Multumesc AndreiShadow - cat pe ce sa bag surubelnita in chederul oglinzii -. Vazand ca sunt intradevar 2 locuri de pus cheile,am desfacut surubul care este tip mama-tata.Sub el este un alt surub de 10 care rigidizeaza oglinda. Merge perfect acum.Multumesc tuturor de sfaturi.Pun poza cu oglinda desfacuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Salut Nu o sa credeti... tipul de la care am cumparat anvelopa, a zis, că putem schimba Este un om de nota 10*, recomand pentru toata lumea. Se numeste Veres Romulus, (ROMI3 pe forum) si e din Cluj. Are si preturi atractive... Editat Iunie 6, 2008 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Salut Nu o sa credeti... tipul de la care am cumparat anvelopa, a zis, că putem schimba Este un om de nota 10*, recomand pentru toata lumea. Se numeste Veres Romulus, (ROMI3 pe forum) si e din Cluj. Are si preturi atractive... recomand si eu pe romy lucrez cu el de vreo doi ani de zile-in general iau marfa de pe louis-si este super-deunazi am comandat o viziera de casca ,pe care mi-a trimis-o si era putin zgariata-fara pb am trimis-o inapoi si am primit alta intacta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scottman Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Sa nu amestecam merele cu perele....m-am referit la 750cc.nu la 800cc...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) de stiut nu stiu pe nimeni. pe ebay vazui ceva similar : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KAWASAKI-Vu...0229203738& insa costul transportului e prea mare. ai putea vorbi cu darian sa-ti faca o asemenea pernita ca doar restul ansamblului il ai. Care stii vreun prieten cu cruiser dotat cu sissy-bar din ăsta? Editat Iunie 6, 2008 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 de stiut nu stiu pe nimeni. pe ebay vazui ceva similar : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KAWASAKI-Vu...0229203738& insa costul transportului e prea mare. ai putea vorbi cu darian sa-ti faca o asemenea pernita ca doar restul ansamblului il ai. Salut...sti cumva daca Darian poate sa modifice si o sa de Vn, s-o faca "solo"? Este vb de Darian de aici dupa forum cu vn-ul 750? Sau mai exista si alcineva care ar putea sa ma ajute cu modificatul seii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 da, de el e vorba ce sa vrei solo, cred ca o vand pe a mea, am una luata de la Kata si e cu arcuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Salut Nu o sa credeti... tipul de la care am cumparat anvelopa, a zis, că putem schimba Este un om de nota 10*, recomand pentru toata lumea. Se numeste Veres Romulus, (ROMI3 pe forum) si e din Cluj. Are si preturi atractive... eu numai de la el cumpar si sunt multumit. nota zece pt.seriozitate zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 da, de el e vorbace sa vrei solo, cred ca o vand pe a mea, am una luata de la Kata si e cu arcuri. O sa vb cu el cand o sa ma hotarasc sa ma apuc sa modific shaua, deocamdata o sa investesc intr-un nou ghidon. Shaua nu as vrea-o pe arcuri, cu toate ca-mi plac foarte mult...Dar tocmai am vb alaltaieri cu un prieten cu un nipru bobber-it, care zicea ca ar vrea o sha pe arcuri...Trimite-mi te rog un PM cu pretul si o poza sau un link cu poza! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 dap poate sa o modifice sau sa faca. mie mi-a facut una solo. f. multumit de ea. spor! uite tel 0722564409 Salut...sti cumva daca Darian poate sa modifice si o sa de Vn, s-o faca "solo"? Este vb de Darian de aici dupa forum cu vn-ul 750? Sau mai exista si alcineva care ar putea sa ma ajute cu modificatul seii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Ms! Editat Iunie 6, 2008 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Da sant din inox, acum sant deja polizate si finisate, nu am mai avut timp si de poze de final. Foarte bine lucrate. Felicitari ! Poti sa le faci si protectii de caldura? Editat Iunie 6, 2008 de AndreiShadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Cum adica sta cel mai bine? Ala e cuplu: 59 Nm la 5500 ture? Vulcanul 800 are 64 Nm la 3300 ture. Cel mai bine la 800 cmc este si va fi in continuare Suzuki VS 800 Intruder (adica Intruderul vechi, ala slabanog). Succes. Eu nu l-as pune pe spate. Invers am mai vazut, adica cauciuc de spate pus pe fata. dar fata pus pe spate ... nu stiu. foarte posibil sa iti iei tzapa ba io paraerea mea e urmatoarea un road star de 1600 modifcat de mine sa ajunga la 8000 de ture va rupe toate spederele din Ro la liniutze sau mint oricum p e acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Foarte bine lucrate. Felicitari !Poti sa le faci si protectii de caldura? Da pot face si protectii pt caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Ce se mai aude cu intalnirea vulcanistilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate