theBD Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Din ce stiu eu referitor la puterea Vulcanului 750 Twin. In mod normal are 48,5kW(66 PS) dar variantele pentru Canada si Africa de Sud au 50.0 kW(68 PS), varianta pentru Germania 36,8kW(50PS), varianta pentru Franta 45,9kW(62.4 PS), @7500 rpm asta pentru VN750-A1-> , pentru VN750-A9 -> exista modelul pentru Europa care are 44kW (60PS) si pentru Franta 43kW (58,5PS), @ 7500 rpm (acum nu ca Franta nu ar fi in Europa, dar cred ca au cerinte speciale la inmatriculare). PS - horsepower 216154[/snapback] corect... esti unul din grupul celor 3 cu VN750 din focsani? m-am tot intalnit cu el la intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 iti recomand cu caldura tobe Vance & Hines !!!! vezi ca poti sa gasesti inregistrare cu sunetul lor pe net... sunt DEMENTIALEEEEE.. eu daca nu o vand anu asta.. la iarna e condamnata la taiere.. o fac de moare lumea si nici ca o mai vand 216084[/snapback] Eu sper sa nu o dai, nu de alta dar de ENDURO o sa-ti treaca repede si apoi o sa-ti para rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 Eu sper sa nu o dai, nu de alta dar de ENDURO o sa-ti treaca repede si apoi o sa-ti para rau 216213[/snapback] Asculta BDule la un om intelept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 8, 2005 Autor Share Postat August 8, 2005 oricum,pe BD il dam afara din grupul chopperishtilor daca isi ia enduro.....na,asa! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Pentru BD. Sunt unul dintre cei 5 posesori de Vulcan VN750A, si numarul va creste . O putem pune de un chapter Riders of Kawasaki. Sunt doua americane si restu europene. Stie cineva de ce cand reduci turatia se aud rateuri? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Stie cineva de ce cand reduci turatia se aud rateuri? Multumesc anticipat. 219849[/snapback] Se spune ca e boala lor ... si ca e normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Stie cineva de ce cand reduci turatia se aud rateuri? Multumesc anticipat. 219849[/snapback] pt ca nu iti inchide complet admisia.. e boala vn750.. va recomand sa va inscrieti pe yahoo groups la vn750 si www.vn750.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 pt ca nu iti inchide complet admisia.. e boala vn750.. va recomand sa va inscrieti pe yahoo groups la vn750 si www.vn750.com 219869[/snapback] ce te faci cu cei care au vn 1500 , , unde sa intre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 ce te faci cu cei care au vn 1500 , , unde sa intre ? 219873[/snapback] pai sa plateasca cotizatie dubla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 pai sa plateasca cotizatie dubla 220016[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Aaaa...Cred c-ar trebui sa ma-nscriu si eu la VN750 fan-club...merg pe unu' de-imprumut de vreo 4 saptamani,deja...deja vreo 650 km cu el...Si numai in Bucuresti! Fratzilor!...Da' consuma....! Ia 7,5 litri/100...! Ma rupe la buzunar...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Pt. camu e reglat la carbelitoare? Pt ca l-atrantit Calin? Pt ca nu are benzina deoarece calaretul nu ii da (da pe off si vrea sa mearga ? (normal ca apoi vrea mai mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Pt. camu e reglat la carbelitoare?Pt ca l-atrantit Calin? Pt ca nu are benzina deoarece calaretul nu ii da (da pe off si vrea sa mearga ? (normal ca apoi vrea mai mult) 223848[/snapback] lupule crezi ca al tau consuma mai putin? chiar.. posesori de vn750.. ce consumuri aveti? io am 5-5.5% drum lung la 100-120km/h si 7-8% urban. altii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 lupule crezi ca al tau consuma mai putin? chiar.. posesori de vn750.. ce consumuri aveti? io am 5-5.5% drum lung la 100-120km/h si 7-8% urban. altii? 223878[/snapback] Asa imi iese si mie consumul : la drum lung 2 persoane si plin de bagaje medie 100km/h 5,2-5,5 % urban cca 7 % nu ajunge la 8% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai VN Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Nici eu n-am crezut ca manaca asa mult in oras...Si al meu tot cam 7..7.5 % pe oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai VN Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Apropo....domn Lupu...domn BD cam cati cu vn de 750 sunt in buc..Aveti date recente??Am vazut ca si prin Vrancea mai sunt vn de 7 juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Apropo....domn Lupu...domn BD cam cati cu vn de 750 sunt in buc..Aveti date recente??Am vazut ca si prin Vrancea mai sunt vn de 7 juma 223946[/snapback] sunt vo 10 pe care le-am vazut eu.. ultima era un vn750 din 2004 in service la kawasaki.. arata identic si la fel cu al meu.. doar ca stralucea cromul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Asa imi iese si mie consumul : la drum lung 2 persoane si plin de bagaje medie 100km/h 5,2-5,5 %urban cca 7 % nu ajunge la 8% 223931[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 lupule crezi ca al tau consuma mai putin? chiar.. posesori de vn750.. ce consumuri aveti? io am 5-5.5% drum lung la 100-120km/h si 7-8% urban. altii? 223878[/snapback] Nu cred că ar consuma mai puțin, dar văd că Darian se vaită.Păi bă Dariane, Vulkanu e Merțanu motoretelor, mâncați-aÂş, auuu, viața mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Referitor la Vulcanii din Vrancea, aveti aici patru dintre ei prinsi astazi pe malul Putnei. Al cincilea inca nu se trezise. Dar fumega si se pregateste pentru Brasov. Cat priveste consumul...nici unul nu ne-am pus problema oricum intre 5 si 6 litri la suta de km, numai la drum lung, in oras nu prea mergem ca nu ai unde. In cinci minute ai strabatut Focsaniul cap coada de 2 ori. Adevarul e ca are rezervorul cam mic. Una, doua la bezinarie. Apropo, nici la ora actuala nu sunt lamurit daca motorul de pe VN750A merge cu bezina normala sau fara plumb. sunt luate de pe www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Vulkanul merge cu benzină fără Pb. Eu bag de 95 că al meu e mai moÂş (90, an bun de fabricație Vulkan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Merge cu orice fel de benzina.... numai sa nu le amesteci. Motoarele do moto... nu sunt ca ale de masina... si .. intrucat nu sunt echipate cu vreun catalizator (noxe.. alea, alea) chiar nu conteaza. aia cu cifra octanica mai mare e mai buna... dar.. cum nu merge nici unul la curse... eu zic ca nu are sens sa ne facem probleme PS. Eu am mers vreo citeva luni cu plumb... si am schimbat pe fara.... ca e un pic mai ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Vulkanul de 750 merge cu B fără Pb. Cel puțin aÂşa scrie la indicațiile tehnice Âşi în manualul Claymer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Si eu tot FB de 95 bag si merge super! Am o nelamurire, eu dupa ce am luat-o pe a mea pe langa ulei, filtre...etc, am schimbat bujiile toate 4 ( NGK DPR7EA-9 ) insa dupa ce am vazut tabelele postate de Ilarie sunt deja confuz La bujii sunt date: Zundkerze 1 = NGK DPR7EA-9 Zundkerze 2 = CHAMPION RA4HC Oare care-i Zundkerze 1 si care-i Zundkerze 2 si apoi intrebarea de ce nu sunt la fel (aceeasi marca)? Voi ce zice-ti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 NGK sunt foarte bune. Nu Âştiu ce zic nemțălăii ăia acolo cu ciampion (pronunție a la Becali ÂŞampion), dar toate 4 la mine sunt NGK Âşi sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate