morpheus Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) brava! imprataseste-ne si noua de unde ai cumparat ulei 80W90. Editat Iunie 16, 2009 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 brava! imprataseste-ne si noua de unde ai cumparat ulei 80W90. gasesti la orice benzinarie sau magazin de piese auto. e ulei de transmisie/cutie eu m-am dus glont la un petrom sa iau ulei petrom, der era petromV si aveau doar uleiuri OMV. am luat 1 litru de 80W90 Sintetic cu 20 ron...ca ma grabeam si nu aveam timp/chef sa caut mai ieftin dar gasesti ulei de transmisie pana in 10 ron/litru Cred ca imi ajunge tot sezonul bidonul asta de 1 litru (si la mine sezonul se termina cam de ziua nationala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 ok. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Nicky, du-te la Sama Service, aia de pe Barbu Vacarescu, in spatele Insp de Politie Ilfov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 are cineva un vn800 drifter? ma gandesc la primvara sa achizitionez unul si as vrea sa stiu pareri si eventual sa il vad si live undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Iceman, man, cat de mari sunt oglinzile alea aftermarket ale tale???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Iceman, man, cat de mari sunt oglinzile alea aftermarket ale tale???? Postase niste poze cateva pagini in urma... ASTEA sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 are cineva un vn800 drifter? ma gandesc la primvara sa achizitionez unul si as vrea sa stiu pareri si eventual sa il vad si live undeva. Stiu ca exista unul rosu prin regiunea Neamtului si parca mai exista unul prin tara, da' nu stiu pe unde... Sunt cam Rara Avis, asa ca e mai greu sa vezi live... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Nicky, du-te la Sama Service, aia de pe Barbu Vacarescu, in spatele Insp de Politie Ilfov. merci! o sa sun inainte sa vad ce, cum si cat are cineva un vn800 drifter? ma gandesc la primvara sa achizitionez unul si as vrea sa stiu pareri si eventual sa il vad si live undeva. parere: e bun pe ploaie! Iceman, man, cat de mari sunt oglinzile alea aftermarket ale tale???? de dimineata ploua si n-am mai plecat cu mobra la serv, le masor cand ajung acasa. Postase niste poze cateva pagini in urma... ASTEA sunt merci philip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 are cineva un vn800 drifter? ma gandesc la primvara sa achizitionez unul si as vrea sa stiu pareri si eventual sa il vad si live undeva. Wolfman are in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Na,ca mi-a luat-o-nainte,Legionaru...Chiar,ca altul,nici nu stiu sa fie,p-aici.Dac-ar fi sa schimb 750-ul, cu d-asta l-as inlocui.DRIFTER! Cu kit de curea,mmmm...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 are cineva un vn800 drifter? ma gandesc la primvara sa achizitionez unul si as vrea sa stiu pareri si eventual sa il vad si live undeva. pai...am io. Pro: - Confortabil - Suspensii de vis. - Surprinzator de manevrabil pentru o masinarie de talia lui. - Uber aratos - Trage excelent. - Franeaza mai bine ca un VN classic datorita discului de pe spate. - Schimbator pentru puturosi (heel-toe) - Consum decent (un pic mai mare ca la Classic totusi) - Far de neam prost, la care daca mai adaugi si proiectoare zici ca mergi cu tiru' - Lacul de pe el rezista si la benzina si la lichid de frana (a testat je in diverse ocazii) Contra: - Anumite piese sunt facute numai pentru el si se gasesc mai greu (desi majoritatea se potrivesc cu cele de classic) - Lantul e un cosmar de intretinut datorita aripii. - Daca ai o pana ai pus-o, tot datorita aripilor, mai ales pe spate. - Claxon rahitic, ca la orice Vulcan (eu l-am schimbat, am pus un set de goarne de neam prost, Legi stie) - Accesorii mai rare si scumpute (desi unele merg de la VN classic, altele, ca suportii de coburi, sunt mai greu de gasit decat la alte motorete) - N-are cardan Overall e o bijuterie de motor de care sunt foarte atasat si pe care intentionez sa-l tin o vesnicie. La partea cu vazutul live, Miercurea de obicei sunt pe la Arc intre 18:00 si 19:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 - Far de neam prost, la care daca mai adaugi si proiectoare zici ca mergi cu tiru' Nu-i asa ca vrei un far mai decent si mi-l vinzi mie pe al tau?! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Nu-i asa ca vrei un far mai decent si mi-l vinzi mie pe al tau?! Multumesc anticipat! Sigur. 3000 Euro Acu' serios, daca vrei farul original, iete-l: http://partsfinder.onlinemicrofiche.com/sp...;A=289&B=33 Costa 600 de dolari cu tot cu transport. Editat Iunie 17, 2009 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Ce ziceam eu....Kit de curea...+,c-ar arata simai "a la Indian"...Tir,ai?! Io,mi-am pus xenon,si-n proiectoare...Faru' de la Constanta,ce mai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Cardanu' ce-are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 nu recomand spalatul lantului cu motorina si nici ungerea lui cu ulei. Nici eu, motorine a mail uleioasa, si dupa ce speli lantul cu motorina, sprayul de lant nu face priza cum trebe pe dansul. Iar benzina cica ataca orincurile. Eu am gasit in Praktiker spray de curatat lantul cu 15 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Mai, referitor la spalat lantul, eu folosesc de cateva luni bune de la Putoline CHAIN & ENGINE DEGREASER. La bidon de 1L costa in jur de 18 ron. Pus frumos intr-un recipient cu sprayer (din ala cu solutie de spalat geamuri), imi ajunge la vreo 7-8 spalari ca lumea. Putoline Chain & Engine Degreaser Spray has been especially developed for motorcycle use. Its unique fast acting formulation will remove heavy oil and grease from all areas including chains, sprockets, engines and frames. Easy & quick to use, suitable for all chrome, painted, rubber and plastic surfaces, watersoluble & leaves no residue. LE: oops, cand am luat eu anu trecut era vreo 18 RON, dar vad ca acu s-a facut 34 RON. http://www.motociclete.com.ro/magazin/inde...product_id=1711 Editat Iunie 17, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 merci de info. ma gandesc foarte serios sa imi iau si eu un drifter. am vazut ca multi pe mobile.de il vand cu sa solo, cu sa duo si cu suporturi pt coburi. fun fact. cand au scos modelu a fost inscris in ceva design hall of fame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Ti se pare o masinarie asa mare? Da-i jos plasticele de pe el. Vorbesc serios. Si apoi da tablele jos de pe un Vulcan 1500 sau mai mare, si atunci ai sa vezi o masinarie mare. Nici un lac nu o sa se exfolieze dupa ce pica o data sau de doua ori benzina pe el. Dar in timp se subtiaza, si nu se vede cand ajungi la vopsea. Mie Zoli mi-a recomandat cand am vopsit Vulcanul la el sa-i dau un lac la trei ani, daca tin la motocicleta. Nu mi se pare o masinarie mare. Mi se pare o masinarie cu niste dimensiuni ciudate. Cand il vezi zici ca-i elefant, da' se manevreaza bestial. La partea cu lacul, n-a picat benzina o data sau de doua ori. Pica la fiecare plin de drum lung, ca indes benzina in rezervor. Da' sterg repede ce curge. Ce ziceam eu....Kit de curea...+,c-ar arata simai "a la Indian"...Tir,ai?! Io,mi-am pus xenon,si-n proiectoare...Faru' de la Constanta,ce mai ! Ia lamureste-ma bre cu kitu' asta de curea. Cat si de unde? Cardanu' ce-are? Ia nu te mai lauda atata ca ai cardan. Sa-l stapanesti sanatos, da' nu ne mai face in ciuda. Pliz. Editat Iunie 17, 2009 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Care vrei o pereche de oglinzi aftermarket pe alea originalede VN? adica astea /index.php?...t&id=482777 cu dimensiunile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Nu mi se pare o masinarie mare. Mi se pare o masinarie cu niste dimensiuni ciudate. Cand il vezi zici ca-i elefant, da' se manevreaza bestial. Ia nu te mai lauda atata ca ai cardan. Sa-l stapanesti sanatos, da' nu ne mai face in ciuda. Pliz. Subscriu la manevrabilitate. Chiar si elefantul asta de 1500 e surprinzator de 'agil'. Totusi, senzatia de 'agilitate' e altfel, un pic mai ciudata, inca nu o pot explica, dar pot sa zic ca inca ma pot strecura printre masini si pot ocoli in scurt obstacole (canale, etc). Nu ma dau mare Da' tu stii ce misto se aude cardanul in frana de motor (aia mai lejera, nu aia brutala)? Se aude un suierat ca si cum ar veni o masina de pompieri de undeva de departe. Pana m-am prins ce se aude, am facut ca girofaru' incercand sa aflu de unde vine pericolul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 da chiar, la consum cum sta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 (editat) da chiar, la consum cum sta? Depinde de tacanitul de la ghidon. Al meu intre 6 si 9 in oras, 4,5- 7 in afara. Da' io-s tampit. Plus ca al meu are filtru K&N, toba nitel chiuretata si carb reglat in consecinta. In manual zice ca ar fi in medie 6L la suta de km. Editat Iunie 18, 2009 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 da chiar, la consum cum sta? Habar n-am, inca nu m-a preocupat aspectul si in plus nu-mi merge vitezometrul / kilometrajul, asa ca nu pot masura cu 'precizie' distanta facuta. In jur de 6, din calcule aproximative (1500, da' pe injectie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate