aisha Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 nu e normal Alex asta ... am ajuns dimineata la 5 acasa,a stat in fata geamului sa il pazeasca ca era pe remorca,si dupa aia l-a dus in poligon ...a dormit cateva ore,si a mers sa se dea prin poligon pana acu vreo juma de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Congratz, o motocicleta f misto si cu o tona de accesorii hiper-functionale, ca sa zic asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Scurtă întrebare: Filtru de aer de VN800 A merge Âşi pe Classic? Respectiv pe VN 400? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Identice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 ati facut careva reglaj de joc la supape? eu ma gandeam sa iau un set de saibe, da-i cam scumput sa-l iau singur (cca 80 de euro pe ebay) va mai bagati careva? sau stiti pe cineva care face treaba buna si ieftina, incat sa nu merite sa mi le fac singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 (editat) Multa bere pentru cine e din bucuresti si poate sa imi imprumute vineri 29 iulie un filtru de aer pentru vn 800, sau e dispus sa stea juma de ora cu mine la service sa imi regleze baietii amestecul. Al meu e vraiste si oamenii spun ca nu pot regla fara filtru. Al meu filtru vine peste 4 zile. Merci frumos si muuuuuuuuuuulta bere celui ce poate sa ma ajute. Editat Iulie 28, 2011 de tartoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Da-mi un telefon maine pe la 9 la 0723565973. La ce service este motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 pe deseara (daca nu-i prea tarziu), iti pot da si eu un kn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 diseara ar fi minunat. pe la 7 am nevoie de el daca poti te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 se rezolva, dar te rog sa ai in vedere, dupa cum am spus, ca filtrul este k&N, adica sport, adica mai permisiv. daca tu ti-ai comandat filtru stock (din hartie) nu prea o sa reuseasca reglajul cu asta al meu. daca ti-ai comandat filtru sport, n-o sa fie nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Of.... problema cu inecatu se agraveaza. Mai nou se pare ca un fel de ac sau cui, needle vad ca se numeste pe afara, (l-am marcat in poza) e ffffff putin tocit, motiv pentru care aparent imi arunca prea multa benzina in carburator si o da afara prin filtru de aer. Asa am ajuns la service unde au curatat baietii carburatorul care era plin de benzina (curgea inclusiv prin filtru) dar se pare ca din cauza acului ala pulverizeaza prea multa benzina si merge motoru destul de aiurea. Mai nou a mai crapat putin si un cot (indicat si el in poza)pe unde musteste vizibil benzina. Ideea e ca motorul sta ok la relanti insa il apuca damblaua in mers iar uneori moare si la relanti. Adica trag de gaz si se mai gandeste el nitel asa apoi parca scapa. Si mai simt si ceva ...semirateuri nush cum sa le zic. Eu sunt praf cand vine vb de mecanica. Carburatorul asta aparent e un model Keihin cvk32. La VN 800 vad ca e keihin cvk36. Are cineva vreo idee daca acul ala cu pricina merge luat de la un 800? ca si cotul cel pacatos? Am inteles ca ar exista si kit de reparatii carburator dar eu nu reusesc sa gasesc pentru ce imi trebuie mie? Asta o avea acul ala din caru cu fan pe care il caut eu? LINK As fi interesat si de un carburator la un pret de oameni daca cineva stie ceva dezmembrari etc. Trece vara si eu caut ace, brice si carice.... Merci de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 da, in poza aia mica par sa fie si 4 ace nu stiu insa daca merg si la carbul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 rugaminte ptr posesorii de vn-uri de 1500 nu cunosc prea multe despre acest model...ma puteti ajuta cu niste sfaturi? ma gandesc sa imi iau unul dar nu stiu despre el prea multe...ma puteri ajuta cu amanunt despre dezavantaje vs avantaje? aa...sa mai spun ca ma intereseaza modelul clasic 98...multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 rugaminte ptr posesorii de vn-uri de 1500 nu cunosc prea multe despre acest model...ma puteti ajuta cu niste sfaturi? ma gandesc sa imi iau unul dar nu stiu despre el prea multe...ma puteri ajuta cu amanunt despre dezavantaje vs avantaje? aa...sa mai spun ca ma intereseaza modelul clasic 98...multumesc anticipat! Am eu un clasic din 2002 Am luat in 2007 si de atunci ulei si benzina am bagat. Eu zic ca dezavantaje nu are. Constructie simpla, fara inteligenta artificiala etc. Un singur carburator. Stabila ca trenul.... Raspunde prompt la acceleratie etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Salutare! Dragi vulcanisti, ajutati un confrate caruia i s-a stricat alarma la motocicleta. Aveam montata o alarma Merlin 2000 care dupa 6 ani si-a dat obstescul sfarsit. Va rog,daca stiti, pe unde as putea gasi una la fel pentru ca tare bine mi-ar prinde sa inlocuiesc doar modulul de comanda si sa nu fiu nevoit sa montez alt model de alarma. Aveti cunostinte de unde as putea gasi eu pe cineva care are/vinde alarme moto si mai ales felul asta de alarma? Va multumesc! Si ca tot veni vorba, voi ce fel de alarme aveti voi montate pe motoarele voastre? Asfalt uscat! L.E. manualul: http://www.directeddealers.com/manuals/og/merlin/122M.pdf Editat August 2, 2011 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Salutare! Dragi vulcanisti, ajutati un confrate caruia i s-a stricat alarma la motocicleta. Aveam montata o alarma Merlin 2000 care dupa 6 ani si-a dat obstescul sfarsit. Va rog,daca stiti, pe unde as putea gasi una la fel pentru ca tare bine mi-ar prinde sa inlocuiesc doar modulul de comanda si sa nu fiu nevoit sa montez alt model de alarma. Aveti cunostinte de unde as putea gasi eu pe cineva care are/vinde alarme moto si mai ales felul asta de alarma? Va multumesc! Si ca tot veni vorba, voi ce fel de alarme aveti voi montate pe motoarele voastre? Asfalt uscat! L.E. manualul: http://www.directedd...merlin/122M.pdf Hai noroc Uite,am gasit din prima.Chiar ma mir c-am gasit,avand in vedere ca-i model de-acu' 6 ani...De la astia am mai cumparat de vreo 4-5 ori.probabil ca te duce cu transp. cu tot,la vreo 80 $ : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki-Ninja-ZX6-ZX600-MERLIN-2000-COMPLETE-ALARM-SET-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2c46b9952dQQitemZ190165128493QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Uite ca as vrea sa evit sa cumpar dupa e-bay.com, chiar ieri s-a finalizat cazul cu un vanzator din state pe care l-am raportat la "customer support" pentru ca zicea ca mi-a trimis pachetul acum doua luni dar care nu a ajuns nici in ziua de astazi. Mai degraba e-bay.de dar acolo n-am gasit. O sa fie ultima solutie e-bay.com. Merci! Editat August 2, 2011 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Uite ca as vrea sa evit sa cumpar dupa e-bay.com, chiar ieri s-a finalizat cazul cu un vanzator din state pe care l-am raportat la "customer support" pentru ca zicea ca mi-a trimis pachetul acum doua luni dar care nu a ajuns nici in ziua de astazi. Mai degraba e-bay.de dar acolo n-am gasit. O sa fie ultima solutie e-bay.com. Merci! Stai linistit,c-am mai patzit-o si eu...In fine,la cateva sute de achizitii,e normal sa se mai intample si de-astea.Si aveam si tracking #.Si de la acelasi vanzator,mai cumparasem si-au venit fara probleme,chiar lucrri mai valoroase.Ala din link,este singurul existent.M-am uitat cu cautare "worldwide",si-am verificat si manual,pe ebay-urile mai importante.Cum ziceam - vrei un model vechi.Apropo de intarzieri cu transportul :am primit un pachet,cu intarziere de 5 luni...Niste cizme Uggs,pe care le-a folosit don'soara,cu un sezon intarziere ... La noi,nu stiu dac-ai avea vreo sansa sa gasesti.oricum ,sunt o gramada de insi,care monteaza alarme.O sa ai de intrebat,nu gluma... Na c-am gasit-o si la noi ...!Si evident,pretzul e...dublu!! http://www.shopmania.ro/alte-accesorii-auto/p-alarma-moto-merlin-2000-6725465 Editat August 2, 2011 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 In fine, daca nu gasesc aici, comand si basta, dar intai caut aici. 5 luni? Eu mi-am luat gandul dupa doua... ma mir ca nu ai uitat de ele. Banii i-ai recuperat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) In fine, daca nu gasesc aici, comand si basta, dar intai caut aici. 5 luni? Eu mi-am luat gandul dupa doua... ma mir ca nu ai uitat de ele. Banii i-ai recuperat? Nu stii cat au ras de mine,lucratoarele de la Vama,cand au vazut ce fatza am facut,cand am deschis pachetul cu Ugg-sii aia...Dap,bineinteles c-am recuperat banii - traiasca Paypal-ul ! Apropo...alarma asta a ta - am gasit-o aici,si cu 700 ron !!! ...RO,.tzara tuturor tzeparilor... Drept sa fiu,in locul tau,cu ocazia asta,as trece la una mai smechera - un Scorpio,ceva...Una cu senzor de perimetru si pager... Editat August 2, 2011 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 HAHA! Cat ma? 700... sa mor, nici noua nu a fost atata! Am gasit si eu la http://www.auto100.ro/auto-alarme-moto_96_alarma-pentru-motocicleta-merlin-2000_1496.html aceeasi alarma. Am dat email, astept raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Pentru cei interesati, pretul motorului meu a scazut la 4800 EURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu83 Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 (editat) Salutare se vand urmatoare accesorii de pe un VN800. Suport numar lateral cu stop frana - 200 Ron Far original cu cozoroc - 150 Ron Protectie rezervor piele naturala - 130 Ron Parbriz Flyscreen cu prindere pe furca - 180 Ron Pentru contact Radu 0723583261 Editat August 6, 2011 de Radu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wotan Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Cumpar si eu un VN1500 daca are cineva de vanzare...undeva dupa 2000...dispun cam de 5000 euro aprox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate