Harley Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 (editat) Salut Blackrider, Am vazut ca ne astepti kiar de esti ocupat cu organizarea dar intreb eu cine pleaca din Bucuresti vineri sau sambata? Ia legatura cu prietenul tau Lup Alb , ca el s-ar putea sa vina de vineri sau sambata ..... , dar hai sa ne mutam aici cu discutia asta Editat Iulie 18, 2006 de Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 (editat) Sa beti o bere la Sibiu si pt mine. Si acum revenind la Vulcani. Am vazut pe la rubrica vanzari niste "angel eyes" - chestii d-alea cum au masinile BMW. Ma bate ideea sa-i trag niste d-alea la proiectoare, care sa fie legate la faza scurta. /index.php?showtopic=48867 AWD-ule de cand nu ne-am mai vazut te-ai prostit de tot ? Am vazut eu ieri ca erai cam abatut cand veneai din contrasens , nici prin cap nu-mi trecea ca tocmai la "angel eyes" te gandeai , himmmmm..... Editat Iulie 18, 2006 de Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 AWD nu ajungi la Sibiu??? pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi68p Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 cand si ce e la sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bono78 Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 ei na,cum ai stiut sa scrii la modelul motocicletei,o sa gasesti tu si orasul....succes. B. merci,esti istet,dar eu ma refeream ca nu ma pricep sa-mi fac singur seaua,acum ai inteles?oricum,merci pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 cand si ce e la sibiu? 21-23 iulie este intrunire moto. merci,esti istet,dar eu ma refeream ca nu ma pricep sa-mi fac singur seaua,acum ai inteles?oricum,merci pentru ajutor. no offence,dar altceva nu puteam sa inteleg din mesajul tau decat ca nu te descurci cu setarea la profil....pt ca despre aia era vb in ultima mea fraza....asa ma facut legatura. so,no need to be cinic. shaua nu ar fi f greu de facut,daca vrei gata facuta,vb cu basty..... daca vrei sa faci una la comanda,vb cu darian....sau,cu mine in ultima instanta. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Bafta cu noul animal . va rog oameni buni sa-mi spuneti si mie cat consuma un VULCAN DE 1500 ZAHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 va rog oameni buni sa-mi spuneti si mie cat consuma un VULCAN DE 1500 ZAHA sa consume oare, de 2 ori cat al meu...eu am de 800 cmc, glumesc ) Nu scrie pe un site de Kawa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 nu v-am vazut la Sibiu....in afara de kawa dan si lupalb... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Sa va fie rusinica bre ca nu ati venit, a fo fain. In alta ordine de idei, de acum lui Harley ii zic omu invizibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Sa va fie rusinica bre ca nu ati venit, a fo fain. In alta ordine de idei, de acum lui Harley ii zic omu invizibil. Lup!!? e jenant cauciucu' tau de fata! asa ca l-am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Lup!!? e jenant cauciucu' tau de fata! asa ca l-am vazut! Vulee-vu sa explici si circumvolutiunilor mele ce ai vrut sa spui, ca astea e mai obosite si nu pricepura. Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Nici eu nu v-am vazut la Timisoara! M-am plictisit de moarte pe acolo! O sa ne vedem si la Timisoara, dar cu alta ocazie...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 26, 2006 Autor Share Postat Iulie 26, 2006 la Sibiu v-am invitat..... Timisoara ar fi fost doar o intamplare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 nu v-am vazut la Sibiu....in afara de kawa dan si lupalb... B. Sa va fie rusinica bre ca nu ati venit, a fo fain. In alta ordine de idei, de acum lui Harley ii zic omu invizibil. Pe mine nu a vrut sa ma bage in seama bre ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 nu v-am vazut la Sibiu....in afara de kawa dan si lupalb... B. Alo dl Blackrider. pe SOCKY l-ati vazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 27, 2006 Autor Share Postat Iulie 27, 2006 Alo dl Blackrider. pe SOCKY l-ati vazut ? da, domnu' SOCKY,v-am si premiat,numai ca eu ma adresam vulcanologilor activi aici pe acest topic....dvs. nu prea serviti pe aici. B. Cum merge treaba cu lopata? cu lopata inca mai astept pana dupa vacanta.....dar nu am renuntat. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 da, domnu' SOCKY,v-am si premiat,numai ca eu ma adresam vulcanologilor activi aici pe acest topic....dvs. nu prea serviti pe aici. B. cu lopata inca mai astept pana dupa vacanta.....dar nu am renuntat. B. Rusinica vulcanologilor din Ro. Eu este plecat ca ajungeam cu siguranta. Am fost si anul trecut. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Ce tot ii dati toti cu rusinica, bre? De ce rusinica? Cine a ajuns intr-un loc, gata "rusinica cine nu a ajuns unde am ajuns eu". Fir-ati baieti seriosi! Hai ma ca glumeam! Nu vorbeam serios ce dracu! Mie mi-ar fi placut sa nu fiu plecat sa pot veni. Ca anul trecut a fost frumos! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Ia uite frumosii siteului. In prim plan Blacku, in plan secund ala de a scris postul. (Doamne, cat am putut sa rad cand l-am prezentat pe Blackul unui participant la intrunire, e a doua oara in anul asta cand i s-a spus ca se credea despre el ca este un tip gras, chel, si umbla in tricou cu lesbiene asa ca dom Cristi, schimba-ti nene avatarul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 28, 2006 Autor Share Postat Iulie 28, 2006 am schimbat,ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Fratilor, cate zale are lantul de Vulcan 800 Classic? Stai ca-l dau pe al meu jos si-ti spun .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Fratilor, cate zale are lantul de Vulcan 800 Classic? Cate grame de benzina intra intr-un rezervor umplut pe jumate de Vulcan 800 A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Fratilor, cate zale are lantul de Vulcan 800 Classic? 112 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Unde ai vazut ma nene 112 zale la Classic, nu vezi ca-s 114. 112 sunt la Drifter. 10041477 KETTENSATZ REGINA Z-RING VN800 BJ.95- (114/16/46) KAWASAKI VN 800 (VN800A1) 146,95 10041566 KETTENSATZ REGINA Z-RING VN800 BJ.96- (114/17/42) KAWASAKI VN 800 CLASSIC (VN800B) [112/17/42] 109,95 (139,95) 10042522 KETTENSATZ REGINA Z-RING VN 800 CL. 96-(114/17/42) KAWASAKI VN 800 CLASSIC (VN800B) 144,95 10041567 KETTENSATZ REGINA Z-RING VN800ŠBJ.99-(112/17/40) KAWASAKI VN 800 DRIFTER (VN800-C1) [112/17/40] 139,95 Stai ca tre sa modific. Pe unele siteuri am gasit 112, pe altele 114. Ba, ce ţi-e si cu lantul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate