foxdesert Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 sunt comandate musiu. cand or sosii, apai asta e alta treaba v-ati luat bre hyperele alea sau inca visati la ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Am comandat un ''grill cover '' pentru Vucanete, la e-Bay state, iar in mesajul de confirmare al comenzii, spuneau ca livrarea se face in aproximativ 2-3 saptamani. Se respecta oare acest termen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 salutare ! dupa o perioada de "ratacire" prin clasa supersport si enduro revin la prima dragoste : chopperele ; cu vulcan de 900 . bine v-am regasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Batman agata-l in cui pe individ! noh bine ai revenit in tarcul vulcanistilor salutare ! dupa o perioada de "ratacire" prin clasa supersport si enduro revin la prima dragoste : chopperele ; cu vulcan de 900 . bine v-am regasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 vreau sa-mi iau vn 900 custom. mai are careva p-aci motoreta asta si ce pareri are despre ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 vreau sa-mi iau vn 900 custom. mai are careva p-aci motoreta asta si ce pareri are despre ea? JOker, cu 4 posturi mai sus, tocmai si-a comandat unu din germania plus ca ai un topic aici : /index.php?showtopic=96875 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 de azi si eu mandru posesor de vn800A an 96,putine modificari ..o sa urmeze si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 abia astept vremea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 Huh ... bre suntem invidiosi anunta-ma si pe mine sa te insotesc la plimbare ........ Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 abia astept vremea buna frumoasa culoarea! nu vii prin bucale, sa ti-l admiram pe viu? Sukhoiul ar bali la greu ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 pune-i bavetica! nu vii prin bucale, sa ti-l admiram pe viu? Sukhoiul ar bali la greu ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Nu stiu daca am mai postat aici daca da imi cer scuze. Pot sa ma bag si eu Mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 haus cu astfel de poze potzi oricand sa ne agasezi! bafta la vanzare! Nu stiu daca am mai postat aici daca da imi cer scuze. Pot sa ma bag si eu Mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Nu stiu daca am mai postat aici daca da imi cer scuze. Pot sa ma bag si eu Mobra mea tot respectul pentru munca depusa cu motorul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Salutare...bine v-am gasit! Sunt si eu proaspatul posesor al unui vn800A! Imi puteti spune de unde pot cumpara un filtru de ulei pt vn? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 du-te pe str agricultori, la promotor international sau la magazine autozone si iti cauta dupa cod. alta alternativa sa vezi pe forum cine are la vanzare filtre de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Ms mult pt ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Acum doua saptamani am cumparat filtru si ulei de la PAULA"S,tel.0728302885 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Acum doua saptamani am cumparat filtru si ulei de la PAULA"S,tel.0728302885 Ms pt raspuns! Apropo...ce ulei ai cumparat?Esti multumit de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Ms pt raspuns! Apropo...ce ulei ai cumparat?Esti multumit de el? Motul 10W40,ca asa scrie la carte.Filtru este in jur de 10 euri,cod 10002912 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Please...va mai cer ajutorul intr-o problema! Azi mi s-a rupt cablul de la ambreaj si am nevoie urgent k miercuri vroiam sa ma duc la concert la Deep Purple cu un prieten cu motoarele...si asa mi se strica toate planurile ! Stiti pe cineva sau de unde pot cumpara unul urgent! merci P.S: Multumesc lui Arkan si LupAlb pt ajutor in leg cu filtru si uleiul...s-a rezolvat, am cumparat toate dupa Agricultori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 30, 2007 Autor Share Postat Octombrie 30, 2007 http://www.motolouis.ro/ incearca aici,poate au cablu standard,cu nuca in cap.....la celalalt cap ii pui nuca cu surub. sau la orice magazin cu accesorii pt choppere.asta ar fi solutia cea mai rapida,pana comanzi altul original. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019100 Kitul de reparare cabluri. Asa cum spunea si @blackrider, incearca sa cauti asa ceva pe la Motolouis si altii care au magazine si aduc de la Louis, daca nu gasesti un cablu. E super kit-ul respectiv. La Nipra mi-a fost de mare ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 ms ...acum plec spre ei...am sunat si cabluri nu au in stoc, dar au chitul de reparatie ( 17Ron) Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate