Fadiz Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Vă salut! Ce părere aveți despre Aprilia SRV 850? Are cineva acest model și poate să îmi spună cum se comportă. Am 168 și 70 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Acum 1 oră, Fadiz a spus: Ce părere aveți despre Aprilia SRV 850 Cred că îmbină perfect dezavantajele unei motociclete cu cele ale unui scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fadiz Postat Martie 23, 2021 Autor Share Postat Martie 23, 2021 Acum 1 oră, caracterincompatibil a spus: Gp800 am văzut in ro.srv850,nu. Vezi ce comentează deținătorii pe forumurile de afara. Gp800 arata foarte tare pe hârtie,dar au avut ceva probleme GP 800 face și ea parte din același grup italian Piaggio alături de Vespa. Găndesc totuși că, față de Gilera, Aprilia caută să evidențieze performanțele din competițiile sportive ale grupului. Adică cred că au dat ceva mai mare importanță modelului SRV 850. Dar la ce probleme te referi? Acum 28 minute, caracterincompatibil a spus: De ce râzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Care mană are oricum transmisie de scuter + 1 lanț! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fadiz Postat Martie 23, 2021 Autor Share Postat Martie 23, 2021 Acum 3 minute, Christian 1 a spus: Din cate stiu, e mecanica Aprilia Mana 850 pusa pe caroserie de maxiscuter. Acu nu cred că e un lucru rău, Mana 850 pare să fie un model apreciat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fadiz Postat Martie 23, 2021 Autor Share Postat Martie 23, 2021 Acum 4 minute, john17 a spus: Care mană are oricum transmisie de scuter + 1 lanț! Bine fiind o transmisie automată plecarea nu este așa ,,energică,, dar confortul și spațiile de depozitare... gandesc ca sunt superioare. Acum 3 minute, Christian 1 a spus: Iegzakt, CVT. Am calarit una,e interesant.Am trecut-o pe manual la padele.Si are 7 viteze. Ce an era de avea și pe manual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 De la început are manual, niște poziții presetate ale variatorului. Care ar putea fi 3, 8, 15 sau ț. Mie unul 2 transmisii în cascadă una după alta mi se par aberație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fadiz Postat Martie 23, 2021 Autor Share Postat Martie 23, 2021 Acum 2 minute, Christian 1 a spus: 2008,iaca poza: Ok... dar spuneam de SRV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 mai asteapta cineva cu interes scuterul "miar"? sau doar eu? eu zic sa inversezi niste litere man, in loc de SVR suna mai bine RSV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Chiar acum, frigider a spus: mai asteapta cineva cu interes scuterul "miar"? Eu îl aștept pe ăla haiabuz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fadiz Postat Martie 23, 2021 Autor Share Postat Martie 23, 2021 SRV nu SVR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Acum 1 minut, Fadiz a spus: Ok... dar spuneam de SRV Cui îi pasă?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Chiar acum, Fadiz a spus: SRV nu SVR pff si doar am citit de 2 ori inainte sa scriu.. whatever, nu e RSV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fadiz Postat Martie 23, 2021 Autor Share Postat Martie 23, 2021 Acum 1 minut, frigider a spus: pff si doar am citit de 2 ori inainte sa scriu.. whatever, nu e RSV Dar nu caut o sportivă ci un scuter sau mai bine spus un/o hibrid(ă). Confortul unui scuter și ceva agilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Chiar acum, Fadiz a spus: Dar nu caut o sportivă ci un scuter sau mai bine spus un/o hibrid(ă). Confortul unui scuter și ceva agilitate. se pare ca nu prea are lumea ce vrei tu sa-ti iei. pare nou/scump din poza pusa de tine (si dupa cilindree). cauta pe forumuri straine daca stii inglish, scrii pe google si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fadiz Postat Martie 23, 2021 Autor Share Postat Martie 23, 2021 Acum 3 minute, frigider a spus: se pare ca nu prea are lumea ce vrei tu sa-ti iei. pare nou/scump din poza pusa de tine (si dupa cilindree). cauta pe forumuri straine daca stii inglish, scrii pe google si aia e. Pretul e ok undeva între 4500-6500 euro (2014-2016). Ceva mai nou urcă prețul considerabil. Am citit câte ceva pe forumurile din străinătate doar că eram interesat de ce spun românii. Noi avem un mod ,,diferit,, de a vedea lucrurile în raport cu conditiile de la noi (drumuri, comportament în trafic, opinia despre maxiscuter față de ,,motocicletă,, etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Și cum românii nu au spus ce voiai tu să auzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Mie mi se pare foarte tare. Nu știu dacă e bun, dacă e fiabil, etc. Dar ideea de scuter cu motor V2 de motocicletă și transmisie finală pe lanț mi se pare interesantă și atractivă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 (editat) Acum 3 minute, PzKpfW a spus: transmisie finală pe lanț După clasica transmisie de scuter, variatorul cu curea! Adică are și de una și de alta. Lată cât șoșoaca, cu roți destul de mici ca să încapă cât mai bine în gropi, cacarumba ideală! Mana are 70 și ceva de cai, puțin pt o moto de 850, dar posibil mult pt un pampers pe 2 roți. Editat Martie 23, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 (editat) Acum 1 oră, Fadiz a spus: Dar nu caut o sportivă ci un scuter sau mai bine spus un/o hibrid(ă). Confortul unui scuter și ceva agilitate. Incearca un Ducati Diavel. Mai in gluma, mai in serios. Acum 3 ore, john17 a spus: Cred că îmbină perfect dezavantajele unei motociclete cu cele ale unui scuter. Asa ceva Editat Martie 23, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarabel Postat Martie 24, 2021 Share Postat Martie 24, 2021 Salut! Ia in considerare ca alternativa si Honda Integra sau NC750 cu DCT. As avea incredre mai mare in fiabilitatea joponezelor si nu numai. Bafta orice ai alege! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 24, 2021 Admin Share Postat Martie 24, 2021 Am văzut una d'asta acum ceva ani la United Motors. Ca orice drăcie italienească, arată bine. Nu știu să-ți spun de ce sunt rare și nu au prins la public. Tocmai din cauză asta, sfatul meu este să eviți exotismele. Vrei scuter sportiv, mergi pe Tmax 500. Sau clasicul Burgman, dar nu-ți lua de 650, ca e mare, greu și foarte nemanevrabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 24, 2021 Share Postat Martie 24, 2021 Că 850 italian o fi vreo gazelă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 24, 2021 Share Postat Martie 24, 2021 Și scuterul mai are o finală cu pinioane. În fine, exprimarea mea n-o fi fost cea mai fericită dar mi se pare aiurea curea+lanț. Părerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 24, 2021 Share Postat Martie 24, 2021 (editat) Acum 16 minute, einstein1984 a spus: masa relativ suspendata Ainștaine, 'ai de capu' tău! Am vrut să zici să te mai gândești cum e masa aia, dar ar fi efortul prea mare... Las'o de 6 persoane cât mai ai voie! Editat Martie 24, 2021 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate