kaiten Postat Aprilie 19, 2021 Share Postat Aprilie 19, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 19, 2021 Share Postat Aprilie 19, 2021 Va invidiez ! Acu' muuuuulti ani am campat si eu la Campul lui Neag ! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 19, 2021 Share Postat Aprilie 19, 2021 Îmi place editarea, muzica/sunetul nu pică prea fericit pe alocuri dar total-general ai un 9.90 din 10 de la mine. Felicitări!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Aprilie 19, 2021 Autor Share Postat Aprilie 19, 2021 Multumesc Daca vrei cu adevarat sa vezi muzica neadecvata uita-te la seria din Mongolia de acum cativa ani - Pe vremea aia mi se parea o alegere buna :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 20, 2021 Share Postat Aprilie 20, 2021 bravos, jos cu palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 20, 2021 Share Postat Aprilie 20, 2021 noice! plus zona faina de fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 20, 2021 Share Postat Aprilie 20, 2021 Mongolia, super aventura ! Epic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 20, 2021 Share Postat Aprilie 20, 2021 Acum 12 ore, kaiten a spus: Multumesc Daca vrei cu adevarat sa vezi muzica neadecvata uita-te la seria din Mongolia de acum cativa ani ... Genial filmuletul! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 20, 2021 Share Postat Aprilie 20, 2021 Acum 21 ore, kaiten a spus: Bravo! Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 21, 2021 Share Postat Aprilie 21, 2021 Daca vrei cu adevarat sa vezi muzica neadecvata uita-te la seria din Mongolia de acum cativa ani Acu' nu dau cu paru' doar zic. Teoria spune că ori muzica trebuie să urmărească imaginea ori imaginea muzica. Dacă vrei ca imaginea să urmărească muzica trebuie să ai dreptul de folosire a ei și să te ții de subiect. Dacă pui ca fundal de ex. ”Aphrodite's Child - Infinity” pe o tură pe Cheia...o să iasă ciudat. Ca să iasă bine, ar trebui să ai deja un scenariu, să tragi clipurile respective conform scenariului și apoi să creezi muzica adecvată. Și, ca proprietar ai toate drepturile din lume de folosire. Ușor de zis greu de făcut. Am încercat, am făcut, simplu nu e și rezultatul e discutabil. (În engleza atât de iubită, been there, done that). Pe scurt, ai potențial, dacă tinzi spre culmi, mai ai de muncit. Dacă te mulțumești doar cu documentarea turelor e-n regulă. Ești pe drumul cel bun. Așteptăm și alte creații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 22, 2021 Share Postat Aprilie 22, 2021 Acum 19 ore, Muretto Grundieg a spus: Teoria spune că ori muzica trebuie să urmărească imaginea ori imaginea muzica. Dacă vrei ca imaginea să urmărească muzica trebuie să ai dreptul de folosire a ei și să te ții de subiect. Dacă pui ca fundal de ex. ”Aphrodite's Child - Infinity” pe o tură pe Cheia...o să iasă ciudat. Ca să iasă bine, ar trebui să ai deja un scenariu, să tragi clipurile respective conform scenariului și apoi să creezi muzica adecvată. Și, ca proprietar ai toate drepturile din lume de folosire. Ușor de zis greu de făcut. Am încercat, am făcut, simplu nu e și rezultatul e discutabil. (În engleza atât de iubită, been there, done that). Pe scurt, ai potențial, dacă tinzi spre culmi, mai ai de muncit. Dacă te mulțumești doar cu documentarea turelor e-n regulă. Ești pe drumul cel bun. Așteptăm și alte creații. Pfffff.... Really ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 La 19.04.2021 la 17:06, kaiten a spus: Nu stiu sigur dar am inteles ca sa asfaltat drumul pe la pasul Valcan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 numai partea de hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate