Tonisax Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 O tura frumoasa cu amintiri pe care vreau sa le împart cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Si noi am facut tura, dar invers, Focsani-Lepsa si apoi de la Tg Secuiesc ne-am intors pe Siriu, duminica. Nu mai pun pe aici plimbarile ca e inutil, forumul e mort la acest capitol... Lepsa e acum cel mai bun drum de curbe din tara dpdv al calitatii asfaltului, impreuna cu Padurea Bogatii si sa zicem si BRasov-Poiana BRasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 26, 2021 Admin Share Postat Mai 26, 2021 Cum se prezintă drumul pe Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 E bun cheia, am fost duminica. Nu stiu ce se intampla, dar nu mai sunt tiruri. Din Sacele pana in valeni, nu am depasit niciun tir iar pe celalalt sens cred ca maxim 3-4-5 au fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 26, 2021 Admin Share Postat Mai 26, 2021 Interesant. Au asfaltat gropile din acele de păr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 (editat) Da, e bun drumul fara gropi. Sunt cateva portiuni dar nu pe toata banda unde e putin de tot raschetat asfaltul dupa valeni cum mergi din buc dar fara probleme dar chiar si asa e super ok drumul nu mai sunt valurile din anii trecuti O intrebare mai buna ar fi unde naibii mancam ok in zona asta de chria siriu lepsa? De obicei opresc la il refugio si sunt ok dar altul? Pe siriu nu am vazut nimic bun Editat Mai 26, 2021 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 26, 2021 Admin Share Postat Mai 26, 2021 Perfect, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Acum 1 oră, DiarM a spus: O intrebare mai buna ar fi unde naibii mancam ok in zona asta de chria siriu lepsa? De obicei opresc la il refugio si sunt ok dar altul? Pe siriu nu am vazut nimic bun Pe Siriu eu opresc aici https://goo.gl/maps/gqG4tkXEsYHGoFes5 E inainte de baraj dar se mananca bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonisax Postat Mai 26, 2021 Autor Share Postat Mai 26, 2021 Acum 4 ore, DiarM a spus: E bun cheia, am fost duminica. Nu stiu ce se intampla, dar nu mai sunt tiruri. Din Sacele pana in valeni, nu am depasit niciun tir iar pe celalalt sens cred ca maxim 3-4-5 au fost Macar duminica sa se odihneasca si tiriștii .... eu am fost luni pe drumul amintit si era plin de tiruri pe ambele sensuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Acum 3 ore, DiarM a spus: Da, e bun drumul fara gropi. Sunt cateva portiuni dar nu pe toata banda unde e putin de tot raschetat asfaltul dupa valeni cum mergi din buc dar fara probleme dar chiar si asa e super ok drumul nu mai sunt valurile din anii trecuti O intrebare mai buna ar fi unde naibii mancam ok in zona asta de chria siriu lepsa? De obicei opresc la il refugio si sunt ok dar altul? Pe siriu nu am vazut nimic bun Cand facem Lepsa oprim in Tg Secuiesc la: https://restaurantul-bujdoso.business.site/ Pe Cheia la Bradet la Il Refugio, pe Siriu nu am mancat niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Acum 10 ore, DiarM a spus: Da, e bun drumul fara gropi. Sunt cateva portiuni dar nu pe toata banda unde e putin de tot raschetat asfaltul dupa valeni cum mergi din buc dar fara probleme dar chiar si asa e super ok drumul nu mai sunt valurile din anii trecuti O intrebare mai buna ar fi unde naibii mancam ok in zona asta de chria siriu lepsa? De obicei opresc la il refugio si sunt ok dar altul? Pe siriu nu am vazut nimic bun In targul secuiesc pentru gulas bun si platouri faine la Szekely Vendeglo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 (editat) Am fost pe Cheia pe 18.06 aglomerat, ploaie torentiala, ceata, pe coborirea spre Salele se freza cam 50%, catastrofa, de evitat, noroc ca am fost cu masina sport, mergeam la Transilvania Motor Ring. M-am intors pe 20 pe Valea Prahovei, 2 ore intre Predeal si Sinaia, alta catastrofa. Editat Iunie 27, 2021 de bmwio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 28, 2021 Share Postat Iunie 28, 2021 10 hours ago, bmwio said: Am fost pe Cheia pe 18.06 aglomerat Vineri. 10 hours ago, bmwio said: M-am intors pe 20 pe Valea Prahovei, 2 ore intre Predeal si Sinaia, alta catastrofa. Duminica. Am inteles. Mai ales daca s-a intamplat dupa amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate