mrjo Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Salutare! Am intrat in randul motociclistilor de luna asta, am cam tot ce trebuie (permis proaspat ca painea calda, echipament etc) si as vrea sa ies pe undeva sa exersez diverse manevre, in general la viteza redusa, ca sa ma invat cu adevarat cu motorul. Am un Kawasaki Vulcan de 900 si nu vreau sa ma bazez in trafic doar pe ce am invatat la scoala pe motoare de doua ori mai usoare si sa "descopar" lucruri noi taman in situatii-limita, ci intr-un mediu mai controlat. Asadar, stie cineva vreun loc potrivit pentru asa ceva in Bucuresti? O parcare mai mare care sa aiba un colt mai liber, o platforma betonata pe undeva etc? Si pentru ca presimt ca cineva o sa vina cu sugestia asta - da, o sa ma bag si la un curs de perfectionare, dar tot as vrea sa am si un loc mai ferit unde sa ma joc in legea mea. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Pai din ce zona esti ? Daca iti recomand ceva in Militari la iesirea spre A1 si tu stai in Pantelimon probabil nu o sa te incante prea tare sa tai Bucurestiul de la est la vest . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Iunie 4, 2021 Autor Share Postat Iunie 4, 2021 Stau in Titan, dar sincer sa fiu, n-o sa ma opreasca distanta pana acolo, chiar daca traversez orasul (mai invat si ceva trafic in felul asta). Imi permit sa merg la orice ora, adica atunci cand e cel mai liber, deci sunt deschis la orice optiuni s-ar gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dupre Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Poligonul Ilioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Iunie 4, 2021 Autor Share Postat Iunie 4, 2021 18 minutes ago, dupre said: Poligonul Ilioara Am inteles ca e cam bombardat, cel putin portiunea "deschisa publicului". O sa trag azi o tura pana acolo totusi, sa vad cum e. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 4, 2021 Admin Share Postat Iunie 4, 2021 Știam ceva loc liber în spatele Ikea Băneasa. Dacă folosești funcția "search" a forumului după cuvintele de mai sus ai să găsești destule topicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Iunie 4, 2021 Autor Share Postat Iunie 4, 2021 9 hours ago, l.u.v said: Știam ceva loc liber în spatele Ikea Băneasa. Dacă folosești funcția "search" a forumului după cuvintele de mai sus ai să găsești destule topicuri. Multam. Am ajuns pe-acolo acum vreo 4 ani cu bicicleta, chiar m-am gandit si la optiunea asta, dar nu stiam daca se mai poate intra pe acolo, dupa modificarile din ultimii ani. O sa incerc in weekend, daca ne lasa vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Aia la poligonul moto de la Republica au gard? Inchid seara? Mai era in fata la biblioteca nationala pe maidanul ala. Acolo faceam noi poligon si era deschis...acum multi ani. Era betonat pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Iunie 6, 2021 Autor Share Postat Iunie 6, 2021 Un update, pentru cine mai doreste. Poligonul de la Ilioara e cum am zis, bombardat, dar imediat cum intri pe dreapta e un loc acceptabil, unde poti exersa niste manevre la viteza mica. Mai trece cate o masina, dar e cat de cat ok. La Ikea in spate strazile ori sunt in circulatie, ori blocate, eu nu aveam loc sa trec cu vacuta mea. Mai e acolo o fasie de asfalt de vreun km catre fabrica de ciment, dar pe acolo mai trec basculante, si nu incet. Intre timp am facut insa o tura pana la Oltenita, care pentru un incepator e ok - drum mai mult drept, si localitati, si camp, doar ca e plin de petice, te zdruncina binisor. Multam, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 6, 2021 Share Postat Iunie 6, 2021 Ideea nu este de drum drept, ci de o parcare in care tocmai sa se exerseze controlul la viteza mica. Intoarceri de pe loc fara sa pui piciorul jos, 8-uri, coordonare ochi-mana, manevre de evitare, franare de urgenta, controlul ambreiajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Iunie 10, 2021 Autor Share Postat Iunie 10, 2021 Mersi de enumerare, dar nu vad unde am zis ca drumul lung si drept e echivalent cu manevre in parcare la viteza mica. Am spus-o doar ca fapt divers, daca mai sunt incepatori din Bucuresti care vor sa incerce si un drum in afara orasului, care sa nu fie nici departe, nici foarte circulat, nici dificil. Revenind la oile noastre, mi-am gasit loc de exersat: parcarea de serviciu de pe A3. E impartita in cateva sectiuni, e loc si pt accelerarile dinaintea franarii de urgenta, iar lumea e in general intelegatoare, nu s-au bagat chiar unde ma invarteam eu cu motorul. Daca mai sunt doritori, azi o sa fiu iar acolo pe la amiaza cateva ore (pe sensul spre Ploiesti, pt ca e mai libera ca cealalta). Salutare si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares2005 Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Salut, cred ca mi ai răspuns si mie la un topic aseară :)) Si eu sunt începător, deci si eu am cautat un loc la fel ca tine. Eu am exersat timp de cateva zile in parcarea unui kaufland. Așteptam sa se termine programul, după care mergeam in parcare când era goala si exersam. Ar fi bine totuși sa atragi cat de putina atenție poți, exista riscul sa se ia cei de la securitate de tine. Inca o sugestie : daca ești suficient de odihnit, recomand mersul noaptea. Străzile sunt goale mai ales in weekend pe. timp de noapte, dar daca zici ca vrei sa exersezi manevrele la viteze mici, atunci recomand parcările magazinelor. Mai e o parcare imensă la Jumbo, la aia poți sa mergi oricând pentru ca e goala mai mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Iunie 10, 2021 Autor Share Postat Iunie 10, 2021 Mersi mult pt sugestii. Aveam si eu in gand o parcare de hypermarket dupa program, dar voiam sa exersez chestiile pe timp de zi, nu sa ma chinui sa vad unde e urmatoarea minge de tenis (jaloanele mele). As incerca la Jumbo o tura, daca zici ca parcarea e mai libera, dar care din ele? Militari, Berceni, Pallady? Oricum, a inceput sa-mi placa tura pe A3, ca ajung relativ rapid la autostrada (daca evit traficul), ma "dau" nitel pana la parcare, apoi trec la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares2005 Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Acum 3 ore, mrjo a spus: Mersi mult pt sugestii. Aveam si eu in gand o parcare de hypermarket dupa program, dar voiam sa exersez chestiile pe timp de zi, nu sa ma chinui sa vad unde e urmatoarea minge de tenis (jaloanele mele). As incerca la Jumbo o tura, daca zici ca parcarea e mai libera, dar care din ele? Militari, Berceni, Pallady? Oricum, a inceput sa-mi placa tura pe A3, ca ajung relativ rapid la autostrada (daca evit traficul), ma "dau" nitel pana la parcare, apoi trec la munca. Eu știu de Jumbo ul de la Berceni ca are parcarea destul de goala deobicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mat23 Postat Iulie 4, 2021 Share Postat Iulie 4, 2021 Salut. Cineva care vrea sa ne "inhaitam" sa mergem intr-o parcare (in spate la ikea, whatever) sa exersam manevre astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate