RandomName Postat Iunie 17, 2021 Share Postat Iunie 17, 2021 Salut, am un XVS 650 la care nu se aprinde stopul cand trag frana fata, in schimb cand apas frana spate stopul se aprinde. Cablurile de pe ghidon sunt prinse strans cu niste bride, se poate ca din cauza asta sa nu faca contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 17, 2021 Share Postat Iunie 17, 2021 Am avut aceași problema la un ninja de 250. In cazul meu era senzorul stricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 17, 2021 Admin Share Postat Iunie 17, 2021 Pai nu ai decât sa verifici ce se întâmplă cu fața. Verifică întâi întrerupătorul, apoi cablurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 17, 2021 Share Postat Iunie 17, 2021 Acum 5 ore, RandomName a spus: Cablurile de pe ghidon sunt prinse strans cu niste bride, se poate ca din cauza asta sa nu faca contact? Da, sunt gâtuite și nu trec electronii pe fir! Vezi switch-ul de la manetă, poate e doar un papuc ieșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iunie 17, 2021 Share Postat Iunie 17, 2021 +WD40 periodic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 18, 2021 Share Postat Iunie 18, 2021 Se verifică switchul cu un multimetru. Dar înainte se ia o sârmă și se face punte la contactele de după el. Dacă se aprinde stopul, desfaci switchul și cureți bine contactele. Așa am pățit ultima dată cu un FZ6N2, știam ce are și am vrut să-l scutesc pe om de o cheltuială inutilă și o așteptare de câteva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate