ValiFZR Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Salutari, sunt începător si nu am mers cu alte motoare.. Detin un yamaha xj6n din 2010 si cateodata cand schimb din viteza 1 in viteza 2 cu ambreaju tras la capat se aude un carait ,sunet exact ca si la masina cand nu tragi ambreaju pana in capat.. Cand sunt la turatie mai mica gen 3000 nu se mai aude, dar când am turate de 6000 in sus atunci se aude cateodata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 La masina nu tragi ambreiajul, apesi pedala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiFZR Postat Iulie 7, 2021 Autor Share Postat Iulie 7, 2021 Super bine ca mi ai zis! Acuma ma. Simt si mai bine informat.. Aveam nevoie de alt răspuns.. Si daca tot ești f destept , la. Masina se apasa,intradevar dar tehnic tot apasand pedala se trage abreaju . Am gresit la scris dar se intelegea oricum ce am vrut sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 La masini cind ciriie la vreo viteza,e sincronul respectiv obosit sau a fost fortat rau in trecut;singura solutie in afara de reparat cutia este sa verifici daca ai uleiul bun,eventual vara sa mergi pe 10w50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiFZR Postat Iulie 7, 2021 Autor Share Postat Iulie 7, 2021 Am mai intrebat cativa cu același model si asa ii face si lui... Cred ca sunt proaste concepute, am inteles ca problema asta are si fz6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Poate nu e intins cablul (daca are cablu) Bine, nu prea inteleg cum are motorul 6000 cand schimbi. Da-i si tu un ragaz de juma de secunda inainte sa schimbi. Eu am incercat si fara sa trag ambreiajul si daca ai turatia corecta, nu caraie nimic. Atat doar ca e mai "stresant". La punctul ala cand e in "imponderabilitate", cand nici nu trage dar nici nu franeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 1 oră în urmă, ValiFZR a spus: problema asta are si fz6 Nț, n-o are! Eu cred că nu bagi destul de hotărât în viteză. Oricum cutia moto nu are sincroane, deci analogia cu auto nu funcționează! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 poate nu elibereaza acceleratia de tot, involuntar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Acum 5 ore, ValiFZR a spus: Super bine ca mi ai zis! Acuma ma. Simt si mai bine informat.. Aveam nevoie de alt răspuns.. Si daca tot ești f destept , la. Masina se apasa,intradevar dar tehnic tot apasand pedala se trage abreaju . Am gresit la scris dar se intelegea oricum ce am vrut sa zic Era o gluma, si daca esti asa destept incearca sau invata sa scrii corect. Dupa cum pui virgula, punct sau faci prescurtari de cuvinte parca este klingoniana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiFZR Postat Iulie 8, 2021 Autor Share Postat Iulie 8, 2021 La 24.05.2021 la 20:47, TNG a spus: Saiba de cupru sau aluminiu de 14 Sau original Yamaha acest cod: 214111980100 Acum 7 ore, cinezicealae a spus: Poate nu e intins cablul (daca are cablu) Bine, nu prea inteleg cum are motorul 6000 cand schimbi. Da-i si tu un ragaz de juma de secunda inainte sa schimbi. Eu am incercat si fara sa trag ambreiajul si daca ai turatia corecta, nu caraie nimic. Atat doar ca e mai "stresant". La punctul ala cand e in "imponderabilitate", cand nici nu trage dar nici nu franeaza. Gen de la 6000 de turati din viteza 1 , trag ambreaj maxim is schimb in a 2a si cateodata carie sau este cand nici nu imi intra de sare pe neutru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValiFZR Postat Iulie 8, 2021 Autor Share Postat Iulie 8, 2021 Poi o sa ma duc totusi la un mecanic in viitorul apropiat daca va face tot mai rau, asta e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Acum 3 ore, VyXxer a spus: Si la mine face zgomot, un suzuki, dar ma fac ca nu aud. Sau pui o toba mai zgomotoasă. Că prin minune sunetul dispare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate