Jump to content

O casca de imprumut vs bere in 2 mai/vama

elparu
 Share

Recommended Posts

Salut, sunt prin 2 mai cateva zile si as avea nevoie de o casca pt un drum cu pasagera pana in Cta.

Drumul as vrea sa-l fac maine, 3 Aug, sau in orice zi pana la sf saptamanii daca este cineva dispus sa imprumute.

Ofer bere proasta, scumpa, si care dupa 2 guri se incalzeste ca sa poti stinge tigara in pahar.

Merci mult.

• elparu changed the title to O casca de imprumut vs bere in 2 mai/vama
Acum 19 ore, elparu a spus:

.... cu pasagera pana in Cta.

colegule, prietena-ta stie ca tu vrei sa iei pasagere prin vama, 2mai, etc?

...si nu ai lasat nr de contact,  starea actelor(copie buletin ca e majora sau nu), poze, etc :)

mai ales poze! 

hai noroc si succes la diiiii-uri! ;)

La 02.08.2021 la 12:08, elparu a spus:

Salut, sunt prin 2 mai cateva zile si as avea nevoie de o casca pt un drum cu pasagera pana in Cta.

Drumul as vrea sa-l fac maine, 3 Aug, sau in orice zi pana la sf saptamanii daca este cineva dispus sa imprumute.

Ofer bere proasta, scumpa, si care dupa 2 guri se incalzeste ca sa poti stinge tigara in pahar.

Merci mult.

🙂 ce suflet tânăr..și neliniștit. Sper ca ai rezolvat până la urmă! 

n-am rezolvat, rost de afacere locala. magazin moto in sudul litoralului, cred ca ar fi imbulzeala sa povesteasca toti cum au luat singura serpentina din dobrogea. 

Acum 16 ore, elparu a spus:

n-am rezolvat, rost de afacere locala. magazin moto in sudul litoralului, cred ca ar fi imbulzeala sa povesteasca toti cum au luat singura serpentina din dobrogea. 

Ce-ai făcut bobiță..acum plimbai fata și mai știe cine ce..

Screenshot_20210804-132648_Samsung Internet.jpg

Spune-mi că de fapt a rămas doar neplimbată 😂 ca ilarionciobanul pare că are cască și vrea să o plimbe.😂

Bine Bobiță, o lăsăm așa dar vezi ce surprize ai peste vreo 9 luni..că dacă nu ați făcut plimbări mă gândesc că ați avut mai mult timp pentru alte lucruri..😂