elparu Postat August 2, 2021 Share Postat August 2, 2021 Salut, sunt prin 2 mai cateva zile si as avea nevoie de o casca pt un drum cu pasagera pana in Cta. Drumul as vrea sa-l fac maine, 3 Aug, sau in orice zi pana la sf saptamanii daca este cineva dispus sa imprumute. Ofer bere proasta, scumpa, si care dupa 2 guri se incalzeste ca sa poti stinge tigara in pahar. Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 2, 2021 Admin Share Postat August 2, 2021 Căștile sunt pentru oameni urâți! Chiar așa e prietena ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat August 2, 2021 Autor Share Postat August 2, 2021 am deja una pt ea, mai iau una sa fiu sigur ca nu se vede nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 2, 2021 Share Postat August 2, 2021 Castile nu se imprumuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat August 2, 2021 Autor Share Postat August 2, 2021 Ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 2, 2021 Share Postat August 2, 2021 Acum 35 minute, elparu a spus: Ok. Mi-as dori sa pot fi atat de zen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 3, 2021 Share Postat August 3, 2021 Acum 19 ore, elparu a spus: .... cu pasagera pana in Cta. colegule, prietena-ta stie ca tu vrei sa iei pasagere prin vama, 2mai, etc? ...si nu ai lasat nr de contact, starea actelor(copie buletin ca e majora sau nu), poze, etc mai ales poze! hai noroc si succes la diiiii-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 3, 2021 Share Postat August 3, 2021 La 02.08.2021 la 12:08, elparu a spus: Salut, sunt prin 2 mai cateva zile si as avea nevoie de o casca pt un drum cu pasagera pana in Cta. Drumul as vrea sa-l fac maine, 3 Aug, sau in orice zi pana la sf saptamanii daca este cineva dispus sa imprumute. Ofer bere proasta, scumpa, si care dupa 2 guri se incalzeste ca sa poti stinge tigara in pahar. Merci mult. ce suflet tânăr..și neliniștit. Sper ca ai rezolvat până la urmă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat August 3, 2021 Autor Share Postat August 3, 2021 n-am rezolvat, rost de afacere locala. magazin moto in sudul litoralului, cred ca ar fi imbulzeala sa povesteasca toti cum au luat singura serpentina din dobrogea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat August 3, 2021 Share Postat August 3, 2021 Acum 2 ore, elparu a spus: singura serpentina din dobrogea. Care-i aia? in alta ordine de idei, pune o poza, asa cum zice @apriliacluj in caz ca nu rezolvi pana vineri si poza corespunde, ma ofer eu s-o plimb. Am casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 4, 2021 Share Postat August 4, 2021 Acum 16 ore, elparu a spus: n-am rezolvat, rost de afacere locala. magazin moto in sudul litoralului, cred ca ar fi imbulzeala sa povesteasca toti cum au luat singura serpentina din dobrogea. Ce-ai făcut bobiță..acum plimbai fata și mai știe cine ce.. Spune-mi că de fapt a rămas doar neplimbată ca ilarionciobanul pare că are cască și vrea să o plimbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat August 5, 2021 Autor Share Postat August 5, 2021 dalido, in cateva luni se intampla multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 5, 2021 Share Postat August 5, 2021 Bine Bobiță, o lăsăm așa dar vezi ce surprize ai peste vreo 9 luni..că dacă nu ați făcut plimbări mă gândesc că ați avut mai mult timp pentru alte lucruri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 6, 2021 Share Postat August 6, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate