Stefanescu Valentin Postat Septembrie 9, 2021 Share Postat Septembrie 9, 2021 Buna ziua! Credeti ca o activitate de inchiriat motocilete enduro noi, cu ghid (colaborare cu un rider care ar insemna sa fie disponibil in weekend-uri) are sorti de reusita in Romania? Ma gandesc la 5 motocilete bune inchiriate cu 250 de lei pe zi fara combustibil. Rider-ul ar lua 400-500 de lei pt tura, mie mi-ar ramane 750 lei sau 500 lei daca riderul nu o sa vrea sa foloseasca motocicleta lui mereu. Suma ramasa de 500-750 poate sustine activitatea, sa mi mai ramane si mie dupa ce scad costurile cu piesele si amortizarea investiei? am inteles ca prin lege nu mai sunt permise motocicletele in paduri , amenda fiind de 1000-3000 lei. DAca nu sunt motocicletele lor ma gandesc ca o sa le buseasca rau fara sa le pese. Multumesc pt opinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 9, 2021 Share Postat Septembrie 9, 2021 Acum 45 minute, Stefanescu Valentin a spus: Buna ziua! Credeti ca o activitate de inchiriat motocilete enduro noi, cu ghid (colaborare cu un rider care ar insemna sa fie disponibil in weekend-uri) are sorti de reusita in Romania? Ma gandesc la 5 motocilete bune inchiriate cu 250 de lei pe zi fara combustibil. Rider-ul ar lua 400-500 de lei pt tura, mie mi-ar ramane 750 lei sau 500 lei daca riderul nu o sa vrea sa foloseasca motocicleta lui mereu. Suma ramasa de 500-750 poate sustine activitatea, sa mi mai ramane si mie dupa ce scad costurile cu piesele si amortizarea investiei? am inteles ca prin lege nu mai sunt permise motocicletele in paduri , amenda fiind de 1000-3000 lei. DAca nu sunt motocicletele lor ma gandesc ca o sa le buseasca rau fara sa le pese. Multumesc pt opinii. Esti motociclist? Daca nu, nu te apuca, o sa iesi pe minus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Septembrie 9, 2021 Share Postat Septembrie 9, 2021 Vezi cum fac deja oamenii astia: https://adventuretour.ro/contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefanescu Valentin Postat Septembrie 9, 2021 Autor Share Postat Septembrie 9, 2021 Buna ziua! Mai vin turisti staini in numar mare in Romania pentru traseele enduro de la noi? Am inteles ca inainte veneau pt ca nu aveau voie sa se dea prin muntii lor, ceea ce a devenit interzis si in Romania, nu mai ai voie prin paduri. Mai este turismul enduro in Romania la un nivel ridicat? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 9, 2021 Share Postat Septembrie 9, 2021 Salutare! Ce cautati de fapt? o statistica? Una facuta pe baza marturiilor unor useri de pe un forum? Daca da, e bine sa detaliati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefanescu Valentin Postat Septembrie 9, 2021 Autor Share Postat Septembrie 9, 2021 (editat) Da, vreau sa stiu pe baza marturiilor rideri-lor daca noile prevederi legislative au dus la o scadere al turistilor ce vin la noi pt enduro. Am presupus ca rideri se mai intalnesc pe trasee, discuta intre ei. Vreau sa incep a activitate de inchiriat motociclete cu ghid, binenteles ca nu eu:)), si cred ca va merge doar daca turistii staini vor continua sa vina. Editat Septembrie 9, 2021 de Stefanescu Valentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 10, 2021 Share Postat Septembrie 10, 2021 Puteai sa pui inrtrebarea pe topicul tau despre afacere. Nu mai dschise topicuri noi daca sunt pe aceeasi tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 10, 2021 Share Postat Septembrie 10, 2021 Acum 9 ore, Stefanescu Valentin a spus: Vreau sa incep a activitate de inchiriat motociclete cu ghid, binenteles ca nu eu:)), si cred ca va merge doar daca turistii staini vor continua sa vina. "Să nu Investești niciodată într-un domeniu la care nu te pricepi". ©Niki Lauda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 10, 2021 Share Postat Septembrie 10, 2021 corect! hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 10, 2021 Share Postat Septembrie 10, 2021 Acum 22 ore, Stefanescu Valentin a spus: .....5 motocilete bune inchiriate cu 250 de lei pe zi fara combustibil. sigur NU o sa mearga, nu o sa ai bani de reparatii, consumabile, etc, nici vorba sa-ti mai ramana si tie ceva si pe deasupra sa se si amortizeze mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 10, 2021 Share Postat Septembrie 10, 2021 sunt deja niste baieti consacrati care fac deja asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate