Silver Arrow Postat Noiembrie 2, 2021 Share Postat Noiembrie 2, 2021 Acum 3 minute, cuki a spus: Explicatii pot fi multe...drumul intins (ca doar nu ai bagat benzina de la MOL HU fix cum ai trecut granita), curatul carbaratorului si altor componente interne...eliminarea calaminei si a altor substante care se depun, dar care pe drumuriile din Romania acelor vremuri...nu ajungeau sa se elimine. Chiar si un esapament "curatat/desfundat" poate sa ridice relantiul, avand in vedere ca scade presiunea pe evacuare Am spus, posibil sa fie diferente intre carburanti...diferente care sa fie cauzate de procesul de productie/transport/depozitare etc., dar "acele diferente" simtite de "soferii autostiutori romani" defapt se datorau faptului ca in Romania TDI-ul rar vedea +2000rpm...motoarele erau efectiv sugrumate. Iar cand ieseau din tara, normal ca acele motoare aveau parte de alte conditii de functionare. Exemplu cu admise obturata din cauza mersului subturat, revizii "mai raruretze asa"...si sa nu uitam ca Romania e plina de praf... Pai masina avea pina in 10.000 km, era nou nouta. Mergeam de la Buc la TM. Am alimentat la Orastie. Ma indoiesc ca avea depuneri de ceva, autostrada plua, si de aici am tras conculzia cu benzina. In plus cand am ajuns la Buc m-am dus fuguta la MOL si am alimentat. La revedere! Mergea precum inainte . Si cand am intrebat de originea benzinei: mi s-a spus ca este RO. Poate ca a curatat benzina HU sistemul de alimentare, dar chiar asa sa il infunde pe loc benzina de RO? Asa am ajuns la concluzia cu benzina HU vs RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 2, 2021 Share Postat Noiembrie 2, 2021 Acum 7 ore, einstein1984 a spus: @_Tex_ nu stiu cum faci tu, dar eu pun carburantul in rezervor, nu fac baie cu el sa il miros si sa-l mangai. Dupa replicile pe care le-ai dat in acest topic, eu cred ca il bei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Noiembrie 2, 2021 Share Postat Noiembrie 2, 2021 Salut! De ceva vreme (ani), sa ma orientez pentru moto la benzina dupa continutul de etil.Deci E 5. Cifra octanica oricum este o < vrajeala informativa > .)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate