Darzen Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Salutare! Am nevoie de putin ajutor, va rog, in a identifica 1 tip piesa cazuta de pe motor. Nu stiu de unde a cazut, sau cat de importanta este. Am atasat imaginile fata / spate. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ustumic Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Salut. Piesa in cauza este un semering. Eu daca ma uit la uzura as zice ca este inlocuit si probabil scapat printr-un loc ascuns. Daca a picat de pe moto pe acolo ar trebui sa curga ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 https://dexonline.ro/definitie/semering Corect: https://dexonline.ro/definitie/simering Nu de altceva, dar se poate interpreta! Si asa-i...acel simering nu este cazut de pe motor, ci de prin ungherele motorului...altfel, sigur plangea locul pana acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Ala este sigur simeringul de la tija ambreiajului, ori (mai putin posibil) de la axul schimbatorului, probabil schimbate de altcineva si lasat printre cotloanele motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darzen Postat Noiembrie 22, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2021 Motorul a fost inlocuit de curand. Probabil au ramas de la cel vechi uitate printr-un orificiu si au cazut. Acum m-am linistit. Va multumesc frumos pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Un filtru aer K&N reutilizabil nu te interesează? Preț bun (60). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darzen Postat Noiembrie 22, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2021 @Lucian_M Momentan nu, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 Stă în pungă de 3 ani și m-am gândit că poate unii nu vor să dea 280 pe un filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Noiembrie 23, 2021 Share Postat Noiembrie 23, 2021 nu este nici un simering, ci o garnitura de la suruburile capacului de chiulasa... cod oem: 90543-MV9-670 cel mai probabil este de la motorul vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 23, 2021 Share Postat Noiembrie 23, 2021 E original K&N, am comandat filtru hiflo, că nu știam ce e în f4i și oricum nu aveam kit de întreținere. Filtrul ăla nu are mai mult de 5-6000 km, arată foarte bine, nu e murdar. Iar la banii ăia e pomană. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Noiembrie 24, 2021 Share Postat Noiembrie 24, 2021 La 22.11.2021 la 12:14, patrick1 a spus: Eronat! Piesa din poză pare a fi un simering, semering este între Anina şi Oraviţa. Dar, dacă au început deja să cadă simeringuri, este de aşteptat să mai cadă şi ceva rulmenţi. Eronat. Ala-i tren... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darzen Postat Noiembrie 25, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2021 @MotoS Garage Multam! On 11/23/2021 at 10:08 AM, GoodKat said: Filtrul de aer OEM costa mai mult decat cel pe care ti-l da @Lucian_M - pe asta il speli, il dai cu ulei, si te va tine mai mult decat motocicleta in sine. Bine, asta daca ii faci reviziile :)... Nu contest, e un pret bun. Insa am altele pe lista. Revizia o voi face periodic, dupa ce scap de rar in primavara (trebuie reinmatriculat + actualizata serie motor).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 25, 2021 Share Postat Noiembrie 25, 2021 Eu îs pe recepție, în caz că vrei filtrul, rezolvăm cu livrarea. Nu cere de mâncare, nici nu se strică in cutie. E mai ieftin decât orice filtru normal pentru modelul tău moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 25, 2021 Share Postat Noiembrie 25, 2021 Ala nu e niciodata un simering. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate