piticot Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Salutare, intamplator am dat de link-ul asta si m-am uitat pe site....Prima motocicleta BRABUS ever made.... un KTM SuperDuke Evo 2022 cu accente Brabus și cu preț pe măsură....aproape 40k euro... https://www.brabus.com/en/coops/brabus-1300r.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Nu știu cine va pune botul la așa ceva, când KTM-ul este la mai puțin de jumătate din preț. Subiectiv mi se pare și urâtă. Nu se pupă farul clasic cu design-ul agresiv al restului motocicletei. Chiar KTM au avut o tentativă de a face o versiune Husqvarna cu look mai clasic a lui SDR 1290 prin 2016, dar au renunțat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Ce o face să fie atât de deosebită și să coste mai mult decât un GL? Nu-s acri strugurii, doar mă întreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 13, 2022 Autor Share Postat Februarie 13, 2022 Și mie mi se pare super scumpă pentru ce oferă…. Asta e, exclusivitatea se plătește Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 9 minutes ago, Lucian_M said: Ce o face să fie atât de deosebită și să coste mai mult decât un GL? Nu-s acri strugurii, doar mă întreb. Branding și status-symbol. Pe motocicleta aia se fac 10 mii profit lejer. Un Super Duke RR (care este și el vândut la suprapreț) pare o mega afacere pe lângă prostia asta. 3 minutes ago, patrick1 said: Prototipurile, unicatele, raritățile sau seriile limitate ... costă. Elementele distincte față de SDR-ul pe care este bazat sunt limitate: far, ceva carenaje și roți. În rest sunt doar piese din catalogul de PowerParts de la KTM, inscripționate cu Brabus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 (editat) Deci brandul, ca la haine: pui eticheta de "fermă", 10 mil. Pui etichetă McKinley, 1,5 mil la reducere. Editat Februarie 13, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Acum 3 ore, piticot a spus: Salutare, intamplator am dat de link-ul asta si m-am uitat pe site....Prima motocicleta BRABUS ever made.... un KTM SuperDuke Evo 2022 cu accente Brabus și cu preț pe măsură....aproape 40k euro... https://www.brabus.com/en/coops/brabus-1300r.html Hmm... n-as putea spune ca are un design prea fericit, dar oricum, arata mai bine decat un KTM original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Un AMB 001 - produs de Aston Martin Din ce am observat in ultimii ani, unii producatori (auto, tuning etc.) incearca sa realizeze segmentul de lux la motociclete ... iar cerere este pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Sunt fix piesele PowerParts de la KTM, doar că negre în loc de portocalii. Doar finala aia este ceva dedicat, probabil făcută de SC Project sau Mivv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 (editat) Clar arata mai bine decât în imaginile din perioada de teste Aici o pagina cu foarte multe imagini https://www.tuningblog.eu/es/kategorien/slider/brabus-1300r-ktm-396492/ Editat Februarie 16, 2022 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate