Penetru Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Illy mi se pare supraevaluată, problema cu Lavazza e că găsești boabe doar la kilogram, nu poți lua mai puțin pentru test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 3 hours ago, Speedy.K said: O cafea aromata si intensa dar nu arsa si cu aciditate scazuta? Sunt si eu interesat de o cafea aromata dar cu aciditate scazuta. 3 hours ago, Penetru said: cafeaua mai blondă este automat mai scumpă. Are aciditate scazuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Acum 16 minute, Penetru a spus: Illy mi se pare supraevaluată, problema cu Lavazza e că găsești boabe doar la kilogram, nu poți lua mai puțin pentru test. Pai a fost pui de dac! Nascut in Austroungaria, niciodata trait in Romania, il chema Ferenc, ma-sa nemtoaica, ta-su ungur, trait in Temeswar, Wien, emigrat in Italia, la Trieste, da' roman. De-aia e scumpa cafeaua aia, e multiculturala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate