Adrian M. Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Acum 50 minute, LoveBiciz a spus: Îi mai permite un reglaj de 5mm maxim in spate, deci cam 1cm in fata. Dar am înțeles cum se face reglajul la cea de viteze. Din păcate in manual acolo se face referire la reglarea pedalelor, dacă le-ai luat dinte-un packet de opțiuni. Eu nu am luat opțiuni de genul, ci am luat-o full doar pe partea de Tech/safety. poate ca trebuia sa iau din fabrica și blitz blitzuri ca uite ca ar fi fost de folos La mine pedalele și scaritele sunt stock. In manual iti explica reglaj la cea de schimbator stock, si la frana cu pachet extra. Dar ai linkul pus de colegul, si iti explica deja reglajul la ambele . nu pricep ce nu pricepi , ca sa fiu sincer :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 (editat) Din ce am inteles eu..a inteles. Problema e ca, la pedala de frana, intervalul de reglaj e insuficient. Trebuia si bmw-ul ei sa vanda pedale extra cu intervalul de reglaj marit..ce naiba. Acum 1 oră, LoveBiciz a spus: Îi mai permite un reglaj de 5mm maxim in spate, deci cam 1cm in fata. sa stii ca 5mm in spate par a fi vreo 2 cm in fata. Raportul bratelor pare mai mult 4:1 decat 2:1. Eu zic sa incerci si a vezi ce iese Editat Iunie 24, 2022 de tzunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoveBiciz Postat Iunie 24, 2022 Autor Share Postat Iunie 24, 2022 Acum 13 minute, tzunoi a spus: Din ce am inteles eu..a inteles. Problema e ca, la pedala de frana, intervalul de reglaj e insuficient. Trebuia si bmw-ul ei sa vanda pedale extra cu intervalul de reglaj marit..ce naiba. sa stii ca 5mm in spate par a fi vreo 2 cm in fata. Raportul bratelor pare mai mult 4:1 decat 2:1. Eu zic sa incerci si a vezi ce iese True true nu am verificat rapoartele brațelor, dar e lejer de 1:4 și pedala de frâna e destul de lunga cât sa fie ok. Si chiar o sa o mai las un pic mai jos azi/mâine sa văd cum o simt. Ramane sa văd ce se poate face pt cea de viteze, dar nu acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Octombrie 1, 2022 Share Postat Octombrie 1, 2022 Update dupa primul sezon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate