jinxy Postat Martie 14, 2022 Share Postat Martie 14, 2022 Salut, Scriu aici ca sa nu se mai pacaleasca si altii. Am cumparat un suport telefon de la Oxford: https://www.motocard.com/en/electronic-gear/oxford-cliqr_handlebar_ox850.aspx?country=RO¤cy=RON&mtc_source=google&mtc_medium=cpc&mtc_campaign=shopping&gclid=EAIaIQobChMIjuLJ_8nF9gIVthkGAB38KAhZEAQYASABEgLsMfD_BwE Am ales asta in detrimentul Quad Lock pentru ca telefonul se clipseaza drept si nu aveam loc de parbriz sa clipsez prin rasucire ca la Quad lock. Am fost sceptic cu lipiciul care se prinde pe telefon, dar am vazut un review pe YT ca ar tine 40kg. Zis si facut, am urmarit instructiunile, sters telefonul cu spirt, etc. La prima groapa mai sanatoasa a cazut. Din pacate a cazut la 100 pe DN si l-am recuperat dupa ce au trecut minim 10 masini peste el. Sunt impresionant de performantele Samsung. Spatele e zob, dar camerele intacte si ecranul functional. NU sunt impresionat de acest Oxford cliqr. Inteleg, era frig, telefonul e greu (S21 Ultra), dar nu l-as recomanda nici la dusmani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Martie 14, 2022 Share Postat Martie 14, 2022 Imi pare rau pt patania ta dar apropo de Samsung- merita 10 cu plus aici , a cazut telefonul S9+ LA 120 km/h din buzunar, sa deconectat de la Cardo si tot cu , Cardo l-am gasit, se conecta/deconecta daca ma indepartam/apropiam, ideea este ca nici macar nu sa inchis telefonul , intradevar spatele /fata crapate si polizate bine de tot dar am putut recupera tot de pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 14, 2022 Share Postat Martie 14, 2022 1 oră în urmă, jinxy a spus: Salut, Scriu aici ca sa nu se mai pacaleasca si altii. Am cumparat un suport telefon de la Oxford: https://www.motocard.com/en/electronic-gear/oxford-cliqr_handlebar_ox850.aspx?country=RO¤cy=RON&mtc_source=google&mtc_medium=cpc&mtc_campaign=shopping&gclid=EAIaIQobChMIjuLJ_8nF9gIVthkGAB38KAhZEAQYASABEgLsMfD_BwE Am ales asta in detrimentul Quad Lock pentru ca telefonul se clipseaza drept si nu aveam loc de parbriz sa clipsez prin rasucire ca la Quad lock. Am fost sceptic cu lipiciul care se prinde pe telefon, dar am vazut un review pe YT ca ar tine 40kg. Zis si facut, am urmarit instructiunile, sters telefonul cu spirt, etc. La prima groapa mai sanatoasa a cazut. Din pacate a cazut la 100 pe DN si l-am recuperat dupa ce au trecut minim 10 masini peste el. Sunt impresionant de performantele Samsung. Spatele e zob, dar camerele intacte si ecranul functional. NU sunt impresionat de acest Oxford cliqr. Inteleg, era frig, telefonul e greu (S21 Ultra), dar nu l-as recomanda nici la dusmani Ar fi interesant sa trimiti un mail cu produsul, bonul, si patania ta, celor de la motocard, cat si celor de la oxford. Sa vedem ce raspund.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Martie 14, 2022 Autor Share Postat Martie 14, 2022 @Adrian M. cu motocard ma chinui de 2 saptamani pt un retur, nu cred ca rezolv ceva in cazul asta. pe vremuri erau mai seriosi...acum au facut o gramada de figuri cu comenzi intarziate si produse lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 15, 2022 Share Postat Martie 15, 2022 (editat) https://www.rammount.com/consumer/on-road/motorcycle https://www.rammount.com/consumer/off-road/dirt-bike Editat Martie 15, 2022 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 15, 2022 Admin Share Postat Martie 15, 2022 Este o tehnică de lipire cu dubluadeziv. 1. Se aplică la cald, în casă sau afară dacă este cald 2. Se curăță suprafața cu alcool. 3. După lipirea suportului pe telefon se tasează și se presează ferm de câteva ori cu degetele pe acesta. În acest fel se activează adezivul din banda de lipit. Dacă respecți cele de mai sus nu ai probleme de niciun fel. Sunt curios ce scrie în instrucțiunile dispozitivului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Martie 15, 2022 Autor Share Postat Martie 15, 2022 @l.u.v fix asta scrie in instructiuni si fix asta am facut. Lipit in casa, curatat inainte cu alcool, apasat bine de multe ori. Suportul a stat pe telefon cateva zile inainte de "folosire in sarcina". Degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 15, 2022 Admin Share Postat Martie 15, 2022 Da, ciudat. 3M este un brand serios, nu a avut probleme nici când am cumpărat chinezării cu astfel de adeziv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate