Dala Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Intrebare poate prosteasca, dar am cautat in alte locuri si nu am gasit raspunsul de care aveam nevoie. Mi-am cumparat motocicleta dar este pe albastru..oare unde si cat costa sa o vopsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Răspuns prostesc: din ce zonă ești? Orice vopsitorie auto poate vopsi și motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Oare OP stie ca daca ii schimba culoarea, tre'sa mearga la RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 Nu puteai să cumperi una pe o culoare care iti convenea ? Ti-ai facut de lucru sau o lasi in starea initiala sau o vinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 30, 2022 Share Postat Martie 30, 2022 de vopsit doar cei care se ocupa de operatiune pot sa iti puna ca costa pentru ca depinde de: numar de elemente, operatiuni necesare de pregatire, trebuie si reparatii sau nu, ce tip de vopsea, cate straturi de lac, modele, liniutze in plus sau numere.. bla bla am un amic si-a vopsit aici cruiserul: https://pepperstudio.ro/ e foarte multumit si a zis ca va duce si maxiscuterul acolo. nu are rost sa zic de pretul platit pt ca a facut ceva custom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 31, 2022 Share Postat Martie 31, 2022 Nu recomand pepperstudio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate