vik55 Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Sal. Maine nu iese nimeni la o tura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Ce visezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Eu ma bag clasic pe traseu buc paulesti valeni calvini siriu il refugio si intoarcere pe cheia mogosoaia la gratar. Ies singur dar v am dat o idee ca arata vreme buna pe traseul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 8, 2022 Autor Share Postat Aprilie 8, 2022 Ms. man mai asteptam poate sare cineva cu ceva interesant ,,, eu am aruncat decat momeala ,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Un bors de peste la Mahmudia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 8, 2022 Autor Share Postat Aprilie 8, 2022 (editat) Suna interesant . Haide Alex nu te mai fofila , fac eu plinul . Editat Aprilie 8, 2022 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Veliko, dar grup de vitezisti. Plecare ora 11 Omv Bellu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 8, 2022 Autor Share Postat Aprilie 8, 2022 Bifat,,,, vezi ca a dat foamea in gabori multe radare si drumul cam naspa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 8, 2022 Admin Share Postat Aprilie 8, 2022 La media de 170 nici nu se simt denivelările. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Si asta-i adevarat, nu prea imi fac probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Acum 3 ore, vik55 a spus: Sal. Maine nu iese nimeni la o tura ? Ba da, normal ca iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 (editat) Vad ca bulgaria inca cer vaccin sau test la intrare. V a intrebat in vama de chestia asta? Radarele sunt raportate pe waze macar? Editat Aprilie 8, 2022 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Chiar acum, DiarM a spus: Vad ca bulgaria inca cer vaccin sau test la intrare. V a intrebat in vama de chestia asta? Radarele sunt raportate pe waze macar? Le-am dat certificatele la granita dar nu s-au uitat pe ele. Nu stiu daca e intelept sa te bazezi pe asta. Unele radare apareau pe waze, dar nu toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 8, 2022 Autor Share Postat Aprilie 8, 2022 Nu mai cer nimic s au cel putin noua nu ne au cerut nimic . https://www.mapsdirections.info/ro/traseaza-ruta/viewMap.php?route=377128 Asa ceva te-ar interesa cred ca pe malul garlei in Galati se poate gasi un bors . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 8, 2022 Autor Share Postat Aprilie 8, 2022 Deci in ideia ca mai este / sunt doritori la 9 : 30 noi plecam din benzinaria Petrom [ E 85 ] ca reper Str: moara domneasca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Eu merg spre Alexandria, Turnu Măgurele, Cetatea Sucidava, Roșiori de Vede și retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 9, 2022 Admin Share Postat Aprilie 9, 2022 Pe traseul Romană-Aviatorilor - Arc și retur nu merge nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 Salut, Daca mai e cineva interesat, plec si eu dar cu media de 100km/h (moto mica), Bucuresti - Brasov - Lepsa si intoarcere prin Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 (editat) Au secat complet lacul ala din paulesti, cel mai probabil ridica case sau blocuri si acolo ca erau cu escavatoarele, iar pe siriu inca sunt 3 zone cu semafoare la fel ca in ceilalti ani. In schimb, fara trafic. Am depasit doar 2 tiruri si 3 masini pe toata cheia, nu era nimeni Editat Aprilie 9, 2022 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 (editat) Am trecut si eu acu 2 saptamani prin paulesti si am observat ca unde candva erau oameni la peste, acum e doar pamant. Mdea. A fost zi de vara azi in rest, cald si bine. Editat Aprilie 9, 2022 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 9, 2022 Admin Share Postat Aprilie 9, 2022 Mă străduim să-mi amintesc de balta din Paulești. Asta e aia dreapta din DN după Petrom, treci printr-o pădure și vis a vis de ea e un rezidențial? Am trecut acum 2 săptămâni, era secata, cu buldozere prin ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 Da, despre balta aia vorbeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 Drumul de Veliko mai prost ca anul trecut si plin de tiruri, fff aglomerat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate