banagamihai Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Distributie ducati monster 620 cu curea de monster 600 schimbate de vechiul proprietar la b&c motoshop garage srl. Noroc ca am avut initiativa sa verific distributia imediat dupa ce am cumparat motoreta. Apelati cu incredere VID_20220422_122455.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Acum 1 oră, banagamihai a spus: Distributie ducati monster 620 cu curea de monster 600 schimbate de vechiul proprietar la b&c motoshop garage srl. Noroc ca am avut initiativa sa verific distributia imediat dupa ce am cumparat motoreta. Apelati cu incredere VID_20220422_122455.mp4 Cu variator de faze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Gud giob! O întrebare însă: alea sunt șuruburi originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 Jocul ăla se numește toleranță? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banagamihai Postat Aprilie 23, 2022 Autor Share Postat Aprilie 23, 2022 nu stiu, motoreta de cand e in tara a fost numai la servisuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 (editat) Profilul dinților s-a schimbat în funcție de an, nu neapărat de model. Fie au comandat anul greșit, fie au primit modelul greșit de curea de la Ducati (se mai întâmplă) dar nu au știut. Pentru servisare Ducati recomand exclusiv Dragoș Panaitiu, Andu Teodorescu sau Ducati România. 3 hours ago, Lucian_M said: alea sunt șuruburi originale? Ochiometric par originale, da. Editat Aprilie 23, 2022 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 23, 2022 Share Postat Aprilie 23, 2022 E, de la ducati, de la hunix, d'ăștia! Doar că trebe nițică pricepere să montezi curea cu dinți pătrați pe pinioane pt dinți rotunzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate