ianachim Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Am profitat de vreme buna si am zis sa testez noua jucarie la un drum nu m a interesat consumul ci doar cum se comporta la un drum de cateva zile si 2000 km parcursi Un singur minus - daca as fi putut intinde mai mult picioarele…dar se rezolva simplu cu niste comenzi avansate viteza de croaziera 120-140 km In depasiri 160 dar perfect se simte 120-140 fara vibratii, fara cureti de aer obositori ciclistica super pe viraje, suspensii wow vreme de nota 10 peisaje de vis” drumuri goale si o insula pustie….exact cum imi place 5 zile de minivacanta intr un octombrie calduros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 am inteles ca nu te-a interesat consumul, dar ca idee cat a fost ? (poate pe altii intereseaza ) foarte frumos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Suspensie fataFurca telescopica 41 mm, cursa 120 mm Suspensie spateBrat oscilant Pro Link, cursa 120 mm Asta da honda pe site, cand vine vorba de suspensii. E ceva ajustabil, sau cum vine aia e? Interesant ce spui, suspensii uau cu doar 120mm cursa, tu avand si GS Faine fotografiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2022 Autor Share Postat Octombrie 10, 2022 Acum 11 minute, Adrian M. a spus: Suspensie fataFurca telescopica 41 mm, cursa 120 mm Suspensie spateBrat oscilant Pro Link, cursa 120 mm Asta da honda pe site, cand vine vorba de suspensii. E ceva ajustabil, sau cum vine aia e? Interesant ce spui, suspensii uau cu doar 120mm cursa, tu avand si GS Faine fotografiile. nu am avut niciodata interesul pentru CIFRE eu am GSA… dupa ce m am dat cu cruisymul din portugalia pana acasa iti dai seamna ca apreciez ceea ce am acum pe x adv nu ar fi ok sa comparam pentru banii platiti sunt f multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Acum 6 minute, ianachim a spus: pentru banii platiti sunt f multumit Super! Asta e cel mai important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2022 Autor Share Postat Octombrie 10, 2022 Acum 6 ore, Mariusik85 a spus: am inteles ca nu te-a interesat consumul, dar ca idee cat a fost ? (poate pe altii intereseaza ) foarte frumos !! crede ma ca am incercat sa alimentez cam din 200 km in 200km si a fost fie in ron leva sau euro nu am retinut nimic desi am 6400 km rulati in 4 luni nu am resetat niciodata km pe trip eu mi am facut o gandire simpla are 6 liniute cand ajung la 3 incep sa caut in drum sa alimentez de la ceva cunoscut mai ales in afara tarii unde pot intampina diverse probleme are 12 litri iar cel mai tarziu am alimentat o singura data 10 litri in rest pun 6-7 pe ceas arata la drumul asta 5.4-5.6 l consum av Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Pare cam mare consumul pentru un 750. Mie Africana imi ia 5.8 la mers tot cam la 140 cu 2 persoane si bagaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Asa mah baiatule, Da-i sa puta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2022 Autor Share Postat Octombrie 10, 2022 Acum 6 minute, SenorPink a spus: Pare cam mare consumul pentru un 750. Mie Africana imi ia 5.8 la mers tot cam la 140 cu 2 persoane si bagaje ai dreptate” …. o voi face de ras si o personalizez BMW …GS ce pana mea mai conteaza un litru la % cand ma bucur de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Acum 2 minute, ianachim a spus: ai dreptate” …. o voi face de ras si o personalizez BMW …GS ce pana mea mai conteaza un litru la % cand ma bucur de drum zic asa de amorul artei, nu ca ar conta la ceva ca nici eu nu merg la consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2022 Autor Share Postat Octombrie 10, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 @ianachim e mai confortabila honda decat Symul mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2022 Autor Share Postat Octombrie 11, 2022 Acum 3 minute, Cavaleru a spus: @ianachim e mai confortabila honda decat Symul mare? da si nu…. imi placea la cruisym ca puteam intinde picioarele mai mult… eu sunt si inalt’ saua mai buna pe honda pozitie ghidon aproape ca pe GSA de f confortabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Ai băgat și Racoș, Rupea și Sighișoara la grămadă cu Thassos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Acum 52 minute, Doctor X a spus: Ai băgat și Racoș, Rupea și Sighișoara la grămadă cu Thassos? Pai cand s-a intors acasa, a ratat iesirea de pe centura Bucurestiului, si s-a tot dus pana pe DN1, Brasov, Sighisoara:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2022 Autor Share Postat Octombrie 11, 2022 Acum 50 minute, Doctor X a spus: Ai băgat și Racoș, Rupea și Sighișoara la grămadă cu Thassos? Pai ce dracu sa faci in bucuresti ….si era pacat ca doar motorul era incalzit si cerea drum… Acum 3 minute, Adrian M. a spus: Pai cand s-a intors acasa, a ratat iesirea de pe centura Bucurestiului, si s-a tot dus pana pe DN1, Brasov, Sighisoara:))))) Te ai prims 50% …m am oprit sa bag un VIVO sa am forta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Acum 6 minute, ianachim a spus: Pai ce dracu sa faci in bucuresti ….si era pacat ca doar motorul era incalzit si cerea drum… Te ai prims 50% …m am oprit sa bag un VIVO sa am forta Ah, corect, trebuia si ceva la matz bagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2022 Autor Share Postat Octombrie 11, 2022 Acum 22 minute, Adrian M. a spus: Ah, corect, trebuia si ceva la matz bagat Este ESENTIAL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate