Sari la conținut

Hai să râdem!

mihaiachi

Postări Recomandate

:P mi-a luat ceva sa citesc tot.... :jump:

No ce bine cas ardelean! :jump:

si mie mi-a luat ceva sa fac scroll peste doua ecrane pe care le-ati citat doar ca sa scrieti cate un rand...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• vintze

2142

• Penetru

1935

• ivan pedala

1637

• Flower-Power

1589

Top Posters In This Topic

Posted Images

poate a mai fost (scuzele de rigoare), dar rasul din filmulet e penal. :P

M-am cacao pe mine de ras (le-au sarit figurile)!Am mai vazut unu odata la mine in fata blocului a intrat pana la gat in canal! :jump:

I-a uitati niste fricosi:

Editat de IceLord
Link spre comentariu

Si eu sunt taran, vreu sa tai un laptop cu toporu...........cine se ofera sponsor??? :P

Link spre comentariu

Cum se transporta piese de utilaje agricole.... Desi stia ce urma sa ia, clientul a venit totusi cu un Megane...

PS: nu vreti sa stiti cat costa piesa aia...

n-am inteles..care dintre piese e scumpa? si..ce e FUN?

scuzati dublele

post-28748-1214915269_thumb.jpg

post-28748-1214915379_thumb.jpg

post-28748-1214915400_thumb.jpg

post-28748-1214915403_thumb.jpg

Editat de Smooch
Link spre comentariu

n-am inteles..care dintre piese e scumpa? si..ce e FUN?

Pustiulica, confunzi motociclism.ro cu mirc-ul. Du-te, tata, la joaca, la groapa cu nisip. Si ca sa intelegi: in cutia aia de lemn e o piesa foarte scumpa de la o combina. Si fun e modul CUM e transportata. In caz ca nu observi, e aproape dublu ca lungime fata de masina. Dar deh, stiu, e greu... Somn usor, ca ti-ai ratat somnul de dupa amiaza de la gradinita. Te asteptam peste cativa ani. Si acu hai, scoate o replica "inteligenta", asa cum ne-ai invatat pana acum.

LE: si acu, sincer, explica-mi si mie ce e fun in pozele puse de tine... Chiar nu inteleg.

Editat de legionaru
Link spre comentariu

Pustiulica, confunzi motociclism.ro cu mirc-ul. Du-te, tata, la joaca, la groapa cu nisip. Si ca sa intelegi: in cutia aia de lemn e o piesa foarte scumpa de la o combina. Si fun e modul CUM e transportata. In caz ca nu observi, e aproape dublu ca lungime fata de masina. Dar deh, stiu, e greu... Somn usor, ca ti-ai ratat somnul de dupa amiaza de la gradinita. Te asteptam peste cativa ani. Si acu hai, scoate o replica "inteligenta", asa cum ne-ai invatat pana acum.

LE: si acu, sincer, explica-mi si mie ce e fun in pozele puse de tine... Chiar nu inteleg.

Eh stai relax, te consumi degeaba cu el. Propun sa-i facem un topic special numai cu greseli gramaticale de corectat, e distractia lui cea mai mare.

Cat despre pozele postate de tine, in lipsa masinii cred ca ar fi fost in stare sa o transporte pe 2 carucioare de butelii :P

Link spre comentariu

de mic ii plac motocicletele

UUUUUUUuuuuuuu........ce stres ii acolo! :P

Link spre comentariu

sa-ti zic de mama,de tata?

Eh stai relax, te consumi degeaba cu el. Propun sa-i facem un topic special numai cu greseli gramaticale de corectat, e distractia lui cea mai mare.

Cat despre pozele postate de tine, in lipsa masinii cred ca ar fi fost in stare sa o transporte pe 2 carucioare de butelii :P

alt 'motociclist' jegos..dati-va foc ba..cacanarilor.

Link spre comentariu

pai in poze sunt Smuci si prietena lui mai...

Editat de sharpe
Link spre comentariu

• ivan pedala changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator pinned this topic