Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) aaa...WTF is 144???? level 12...? Editat Noiembrie 11, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 aaa...WTF is 144???? level 12...? 12 la patrat = 144 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 aaaa.....merci.....aaa....cata BATA sunt....la asta nu m-am gandit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 E molipsitor frate....la 13 e negru ce inseamna asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) E molipsitor frate....la 13 e negruce inseamna asta? da cu mouse-ul apasat peste pagina s-au mai jucat si altii jocul asta, dar daca nu stiau raspunsul pentru urmatoarea intrebare.... http://answers.yahoo.com/question/index?qi...28034905AAkYMIp Editat Noiembrie 11, 2008 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 am gasit...gizaz ce nice e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) 10001?????????????????????? ce i asta frate matrice?? si alte chestii d'astea hai ca o sa ma dea afara de la serviciu ca nu am facut nimik toata ziua ) Editat Noiembrie 11, 2008 de god666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 o zici de parc-ai fi singurul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 aceeasi problema o am si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Craist!! dec -> bin ..pe orice amarastenie de winblows aveti un calculator care poate fi schimbat in "scientific".. Editat Noiembrie 11, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Craist!! dec -> bin ..pe orice amarastenie de winblows aveti un calculator care poate fi schimbat in "scientific".. si pe tine te a marcat pagina aia negra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Cum se spune in engleza la potasiu? gata...potassium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ultimul e 23 http://www.freestuffhotdeals.com/hacker/Woody.html http://rahulbagal.blogspot.com/2006/10/goog-puzzle.html daca va incurcati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 un zambet pe 16mm ....din '73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Vine Goghi acasa si in carnetu de note are 2 la educatia fizica Tacsu: - Goghi, cum dracu tu baiat sportiv, care si acasa faci sport si te ridici la bara ai 2 la educatia fizica Goghi: - Profu de educatie fizica zice, Goghi ridica un picior, eu ridic un picior, dupa aia zice Goghi ridica-l pe celalalt, si eu zic pai crezi ca po sa stau in (cuvant urat), si mi-a pus 2. Tacsu: - Bravo Goghi, bine ai facut! A doua zi vine Goghi acasa se uita tac-su in carnetu de note are 2 la literatura. Tacsu: - Goghi, cum ma tu baiat destept, care citesti toata ziua ai 2 la literatura Goghi: - Profu de literatura ne-a pus sa compunem cate o poezie, si eu am compus Cocosel cu gatul gol bate toba prin ocol Bate dimineata tare Nu lasa copii sa doarma, fututul de cocos Tacsu: - Brava Goghi chiar ca e futut cocoselu daca nu lasa copii sa doarma A treia zi ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui: - Am luat 2 la matematica azi ..... - Ce s-a intamplat? - Pai m-a intrebat profesorul 'Cat fac 3 x 2?' si eu am spus '6' - Pai .. e corect. - Stiu, dupa care m-a intrebat 'Cat fac 2 x 3?' - Si care pu** mea e diferenta? Asta am spus si eu... Vine a 4-a zi Goghi acasa si ii zice lu tacsu ca l-a dat afara de la scaoala de tot. -Pai de ce? - Pai m-au chemat in cancelarie, intru eu acolo cand ma uit : profu de matematica, profu de educatie fizica, profu de literatura si profu de geografie - Pai ce (cuvant urat) mea cauta profu de geografie acolo? - Pai asta i-am intrebat si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Merge unul cu nevasta sa ia cina la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic, zice: - Uite cum arat, ca o scroafa! El raspunde: - Si te-ai mai si murdarit pe deasupra. Mitica, un barbat plapand, n-a prea avut noroc in casatorie. Prima lui sotie, activista de partid, noaptea in pat, ii tot spunea: "Mai mult si mai bine, Mitica!" A doua, era profesoara: "Repeta, Mitica!", ii tot spunea. A treia, farmacista, il innebunise: "Mitica, de trei ori pe zi: dimineata, la pranz si seara". Dar acum, cu a patra, a avut noroc: inginer agronom. A fost intelegatoare: "Mitica, numai cand poti; pentru restul, chemam soldatii si studentii!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Un urs la farmacie: - 50 de prezervative va rog. Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el. Ursu' se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice: - 52! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Intr-un avion, o tipa stranuta dupa care ia o batista si se sterge.....intre picioare. Mai stranuta o data si din nou se sterge intre picioare. A treia oara face la fel, la care un domn oripilat de langa ea o intreba: - Don'soara, nu va suparati dar de ce va stergeti intre picioare dupa ce stranutati?! - Stiti, domnule, sufar de o boala... de cate ori stranut am orgasm. - Uau!! Dumnezeule, dar nu am mai auzit asa ceva... este foarte grav!! - Si ce luati pentru asta? - Piper. Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura: - 95? ... 98? ... 95! ... 98! Vazandu-l pierdut, un angajat al benzinariei se apropie si il intreaba: - Cu ce va pot ajuta? Cu o raza de fericire in privire, raspunde: - Benzina XP sau Vista aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sqq Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 10001??????????????????????ce i asta frate matrice?? si alte chestii d'astea hai ca o sa ma dea afara de la serviciu ca nu am facut nimik toata ziua ) e in binar pt 17 sau 18 numai stiu cauta binar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cusack Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 e in binar pt 17 sau 18 numai stiu cauta binar.. 17. Numerele pare se termina in 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 17.Numerele pare se termina in 0. multumesc frumos pentru ajutor dar l am terminat ieri si trebuie sa i multumesc si lui john pentru indiciile ascunse care mai stiti jocuri ca hacker puzzle??? postati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 care mai stiti jocuri ca hacker puzzle???postati aici vrei sa te dea afara de la servici? http://www.petreanu.ro/2008/11/constrictorii-in-campanie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Vine Goghi acasa si in carnetu de note are 2 la educatia fizica Tacsu: - Goghi, cum dracu tu baiat sportiv, care si acasa faci sport si te ridici la bara ai 2 la educatia fizica Goghi: - Profu de educatie fizica zice, Goghi ridica un picior, eu ridic un picior, dupa aia zice Goghi ridica-l pe celalalt, si eu zic pai crezi ca po sa stau in (cuvant urat), si mi-a pus 2. Tacsu: - Bravo Goghi, bine ai facut! A doua zi vine Goghi acasa se uita tac-su in carnetu de note are 2 la literatura. Tacsu: - Goghi, cum ma tu baiat destept, care citesti toata ziua ai 2 la literatura Goghi: - Profu de literatura ne-a pus sa compunem cate o poezie, si eu am compus Cocosel cu gatul gol bate toba prin ocol Bate dimineata tare Nu lasa copii sa doarma, fututul de cocos Tacsu: - Brava Goghi chiar ca e futut cocoselu daca nu lasa copii sa doarma A treia zi ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui: - Am luat 2 la matematica azi ..... - Ce s-a intamplat? - Pai m-a intrebat profesorul 'Cat fac 3 x 2?' si eu am spus '6' - Pai .. e corect. - Stiu, dupa care m-a intrebat 'Cat fac 2 x 3?' - Si care (cuvant urat) mea e diferenta? Asta am spus si eu... Vine a 4-a zi Goghi acasa si ii zice lu tacsu ca l-a dat afara de la scaoala de tot. -Pai de ce? - Pai m-au chemat in cancelarie, intru eu acolo cand ma uit : profu de matematica, profu de educatie fizica, profu de literatura si profu de geografie - Pai ce (cuvant urat) mea cauta profu de geografie acolo? - Pai asta i-am intrebat si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Vine Goghi acasa si in carnetu de note are 2 la educatia fizica Vine Goghi acasa si in carnetu de note are 2 la educatia fizica ce facusi bre, ai dat copy/paste? Sunt 40 de persoane. 38 se gandesc la mancare si 2 la sex. Ce e asta? Raspuns: Nunta! Intrebare: 40 de persoane. 38 se gandesc la sex si 2 la mancare. Ce e asta? Raspuns: Nunta de aur! Intrebare: 40 de persoane se gandesc la sex. Ce e asta? Raspuns: Team building! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 http://fun.drno.de/flash/rocky_is_back.swf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate