SRJN Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 http://i17.photobucket.com/albums/b62/InGe...Cs/DearAbby.jpg tare faza si eu as fi cerut sfat pt. o asemenea problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 http://www.220.ro/Jingle_Bell_Cock-content7612.html Melodie de Craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Doua furnici fumau iarba. La un moment dat apare elefantul. Cand il vad, furnicile se pun pe ras. Elefantul, mirat, le intreaba: -Ce-ati patit mai? - wahahahaha...elefantule, vezi tu firmitura asta de paine? -Da -N-ai curaj sa te sui pe ea! Elefantul pune un picior pe ea zi zice: Poftim ca m-am suit! -wahahaha...elefantule...cat esti tu de mare...n-ai curaj sa iei cealalta firmitura de paine de pe jos si sa ti-o pui in cap! Elefantul ia si cealalta firmitura de paine de pe jos si si-o pune in cap. -wahahahahaha....furnicile se terminau de ras Elefantul: Ma acum ce mai este? Furnicile: Mamaaaa cata sandvisul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 umor moldovinesc. pt cine are rabdare: = Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Nu mai turati motoarele ca va sar pistoanele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Nu mai turati motoarele ca va sar pistoanele: Ce piston de camion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Ce piston de camion. pai pe linga pistonul de la bandit, asta pare a fi de camion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladi Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 http://littlebro.omfg.ro/2007/01/07/(cuvant urat)-mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbordura Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 deasupra este cenzurat de forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 e cenzurat? ia priviti! :D atentie, urechile sensibile ale colegilor de munca s-ar putea sa fie deranjate bNoOusfqwMM&eurl Oricum, mare adevar graieste acest om despre cuvantul "p**a" la romani! vizionare placuta. (asteptati-va ca acest link de youtube sa circule muuult si bine de acu incolo pe web/mail/messenger la noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tible Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 e cenzurat? ia priviti! :D atentie, urechile sensibile ale colegilor de munca s-ar putea sa fie deranjate Oricum, mare adevar graieste acest om despre cuvantul "p**a" la romani! vizionare placuta. (asteptati-va ca acest link de youtube sa circule muuult si bine de acu incolo pe web/mail/messenger la noi ) Crancen in (cuvant urat) mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 http://www.220.ro/Cum_se_scarpina_cainii-content7703.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 La postul comunal de jandarmi se prezinta un individ cu motocicleta sifonata > - Domnule plutonier, aveti vaci negre in satul acesta? > - Din cate stiu eu, nu. > - Dar capre negre? > - Nu, nu cred. > - Cai negri? > - Nu. De ce intrebati? > - Inseamna ca am lovit un popa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 O pustoaica de 9 ani face prima data baie cu sor'sa de 16. Cand se uita asta mica la sorela,vede la nivel pubian ceva negru. "Ce e aia de la pasarica ta?" - cea mica "Par pubian" - sorela "Daaa?... si nu te deranjeaza cand faci sex?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 GRAV, pentru cine mai are putere sa rada la asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 GRAV, pentru cine mai are putere sa rada la asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg Eu nu am avut puterea nici sa ma uit mai mult de 1 min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 GRAV, pentru cine mai are putere sa rada la asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza.La un moment dat, langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie. In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste: - N-am mai pomenit atata obraznicie ! - Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 *http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg doamneeeeee cat de penal... nici nu am putut sa ma uit la tot videoclipul ca m-au luat durerile de cap ... din pacate chiar exista cerere pt asa ceva e de plans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 transformarea miscarii rectilinii dute-vino in energie electrica ( imbinarea utilului cu placutul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 GRAV, pentru cine mai are putere sa rada la asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=nWw5h7LO5xg Mai sunt deschise vreo doua topicuri despre jegu' asta... E gretzos si deprimant. Orice cuvinte sunt de prisos. Bleah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 O habarnista la volan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 incredibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=EE2gfMVz0uo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 na de aici: Cele 7 minuni din Romania in perioada ceausista: 1. Toata lumea avea de lucru; 2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea. 3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea 100 %. 4. Desi planul se facea peste 100 %, nu puteai cumpara nimic. 5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate. 6. Desi toata lumea avea de toate, toti furau. 7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic. Cand NASA a trimis pentru prima data astronautii in spatiu, au descoperit repede ca pixurile nu functioneaza la gravitatea zero. Pentru a gasi o solutie, cercetatorii de la NASA au petrecut zece ani si au cheltuit 12 miliarde de dolari pentru a crea un pix care sa functioneze la gravitatea zero, daca e tinut invers, subacvatic, sau pe orice suprafata inclusiv pe geam si la temperaturi variind de la sub 0 grade pana la 300 C... Rusii au folosit creionul. ACUM O LUNA AM CITIT CA FUMATUL POATE UCIDE. A DOUA ZI M-AM LASAT. ACUM DOUA SAPTAMANI AM CITIT DESPRE CARNE CA POATE UCIDE. A DOUA ZI AM DEVENIT VEGETARIAN SAPTAMANA TRECUTA AM CITIT CA ALCOOLUL POATE UCIDE. DE A DOUA ZI AM RENUNTAT LA BAUTURA. IERI... AM CITIT CA SEXUL POATE UCIDE... INCEPAND DE AZI DIMINEATA AM RENUNTAT LA CITIT Un macelar vede intrând în magazinul sau un câine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: "10 antricoate de miel, va rog." Amuzat, ia banii, pune antricoatele într-o punga în gura câinelui, si închide repede magazinul. Îl urmareste pe câine si vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura în ambele sensuri si traverseaza în statia de autobuz. Câinele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Când autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul îl urmeaza perplex. Dupa un timp, câinele se aseaza în fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul "stop", iar macelarul îl urmeaza afara. Câinele alearga pâna în fata unei case si lasa punga la intrare. Se întoarce pe alee, mai face o cursa, si latra catre usa. Si latra, si latra. Nici un raspuns. Atunci sare pe perete, alearga în jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa. Un tip masiv iese înjurând si bombanind câinele. Macelarul începe sa strige la tip, "Ce dracului faci? Câinele asta e un geniu!" Stapânul îi raspunde, "Geniu, pe dracu'! Este a doua oara saptamâna asta când îsi uita cheia." APOACALIPSA DUPA RELATII de Julius Constantinescu In ciuda previziunilor dintre cele mai sumbre facute de femei, barbatii care se despart de ele reusesc, totusi, sa supravietuiasca si singuri. Fie ca te desparti elegant (caz in care o spune din convingere), fie ca s-a terminat foarte prost (si atunci o spune cu speranta si placere), femeia de care tocmai te-ai despartit nu-ti da nici o sansa ca o sa te descurci singur. E absolut convinsa ca, in scurt timp, o sa ajungi vai de capul tau, umbland pe strazi (unde, de altfel, o sa si stai) cu privirile ratacite si parul valvoi. N-o sa aiba cine-ti face de mancare (desi, avand in vedere ca nici ea nu gatea, corect ar fi: n-o sa aiba cine sa nu-ti faca de mancare), n-o sa aiba cine sa-ti spele hainele (respectiv, n-o sa aiba cine-ti spune sa opresti masina si sa intinzi si tu rufele alea) si n-o sa mai faci sex niciodata (si chiar daca o sa faci, n-o sa faci decat cu proaste, ea fiind, desigur, singura femeie inteligenta din lume care face sex). Ei bine, cea mai mare revelatie a unui barbat care iese dintr-o relatie e aceea ca, de fapt, castiga foarte multi bani. Daca pana mai ieri era tentat sa-si injure sefii fiindca-l platesc prost si sa regrete ca n-a plecat in Canada dupa ce-a terminat facultatea, el va descoperi cu placere, la scurt timp, ca banii nu numai ca-i ajung de la un salariu la altul, dar ca-i si ramane un excedent frumusel. Facturile la intretinere, gaz si telefon i se vor parea, brusc, mult mai mici, banii de mancare un mizilic, iar hainele care pana atunci ii erau complet inaccesibile vor putea fi cumparate cu niste maruntis (ca sa fim sinceri, abia cand ramane singur un barbat descopera ca fabricile de textile produc si haine barbatesti; de altfel, cele trei perechi de blugi pe care le are sunt cumparate, mai mult ca sigur, intre relatii). Iar in ciuda oricarei logici, va fi surprins sa afle ca sa iasa cu cinci femei noi intr-o saptamana in oras poate fi mult mai ieftin decat sa stea acasa cu una singura. Singura problema care survine atunci cand esti singur si ai foarte multi bani e aceea ca, fiind barbat, esti tentat sa nu-i cheltuiesti, ci sa-i pui deoparte. Inutil sa va mai spun cine o sa-i cheltuiasca. si desi craciunul a trecut ascultati asta: Jingle_Bells_de_ascultat___.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate