john17 Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Why do they call 'em panties, why not cuntainers? Nu ne maturizăm, rămânem niște copii mai mari. a7Wjq4L_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 ax9pvn2_460svvp9.webm Pentru cine nu are cultură, este domnul Johnny Sins (Ionel Păcate), eroul gospodinelor singure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 24, 2020 Share Postat Decembrie 24, 2020 VID-20201224-WA0047.mp4 VID-20201224-WA0048.mp4 VID-20201224-WA0031.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 https://9gag.com/gag/aWxVDPd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 25, 2020 Share Postat Decembrie 25, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 a43MgRA_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 IMG_0887.MP4 https://www.facebook.com/watch/?v=826104348237443 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 VID-20201226-WA0001.mp4 VID-20201226-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 IMG_0889.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: La asemenea model de masina, clar nu doar sa nu fie km dati peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 26, 2020 Share Postat Decembrie 26, 2020 Hai, lasa...ce ti-ar mai placea sa poti pune tu poza aia cu 999999 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 -Salut, sunt prietenul "fostei" tale, e bună rău, ai fost un prost că ai lăsat-o. Tu ce mai faci? -Bine, mănânc un sandwich, vrei să-ți las? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 VID-20201227-WA0005.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 DOI HOMOSEXUALI ÎN AVION Unul propune : -- Ce zici , ne-o tragem și noi ...ne-am tras-o pe munte , în lift , în tren , doar în avion a mai rămas ... hmm !?!?! -- Ești nebun , nu vezi că-i plin de lume...? -- Nu ne bagă nimeni în seamă...ia cere tu un pix ...vezi daca'ți răspunde careva... -- Începe ăsta... să ceară un pix... să strige după un pix...să urle chiar că vrea un pix...nimic , nimeni ,nici o reacție... -- Ai văzut zice celălat...hai , nădragii jos , poponeata la bătaie... Își fac ei treaba liniștiți, nici o problemă... După o vreme ,o stewardesa trecând pe culoare observă un bătrânel crispat care vomase pe el... Femeia îi spune...: -- Dacă v-a fost rău, de ce nu a-ți strigat după ajutor... Bătrânul făcând ochii mari...: -- Glumești...mai adineaori a strigat unul după un pix...ȘI CE P**I ÎN C*R ȘI-A LUAT...!!! Un domn a plecat într-o delegație și știind că iubita lui are nevoie de ochelari, a intrat într-o optica ca să vadă dacă poate găsi ceva frumos și ieftin. După ce a văzut câțiva, s-a hotărât la unii și i-a cumpărat. Angajata i-a împachetat, a plătit, dar la plecare în loc să ia pachetul cu ochelari a luat altul, foarte asemănător, care era alături. Pachetul conținea niște chiloți pe care o clientă, ce se afla în magazin, tocmai îi cumpărase de la un alt magazin. Bărbatul nu și-a dat seama de greșeală, s-a dus direct la poștă și i-a trimis pachetul iubitei sale, împreună cu o scrisoare. Iubita, a rămas foarte uimită de conținutul pachetului, așa că a deschis scrisoarea și a citit. Dragă Maria: Sper să îți placă cadoul pe care ți-l trimit, mai ales văzând cât îți lipsesc, purtându-i de foarte mult timp pe aceeași și sunt lucruri ce trebuiesc schimbate din când în când. Sper că am nimerit modelul. Vânzătoarea de la magazin mi-a spus că e ultima modă, de fapt mi i-a arătat pe a ei și erau la fel. Eu, ca să văd dacă sunt ușori, i-am încercat chiar acolo. Nu știi cum a râs fata, pentru că modelele astea feminine pe bărbați arată tare comic, în special mie, (știi că am niște trăsături foarte proeminente ). O fată, care era acolo, la fel, m-a ajutat să mă decid. Mi i-a cerut, și i-a dat jos pe ai săi, și și i-a pus pentru ca eu să văd efectul. Pe fata nu stăteau la fel de bine ca angajatei magazinului, pentru că părul acoperea puțin pe laterale, dar chiar și așa, mi s-a părut că o avantajează tare mult. În sfârșit m-am hotărât și ți i-am cumpărat. Poartă-i și arată-i părinților tăi, fraților și până la urmă, la toată lumea să vedem ce spune. Ahhh, și sper că nu îți sunt prea mari, ca nu cumva să nu îți cadă când mergi. Pentru a-ți fi de folos și mai frumoși, m-au sfătuit să îi cureți foarte des. Poartă-i cu grijă și, în special, să nu-i lași pe undeva și să-i pierzi, tu ai obiceiul de a-i da jos oriunde. În fine, de ce să-ți spun mai multe... Abia aștept să îi văd puși, pentru că știu că îți vor veni mult mai bine decât cei pe care i-am văzut la soră’ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 Acum 22 ore, Flower-Power a spus: De obicei doi... Pe primul l-a iubit, la al doilea a fost confuza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 27, 2020 Share Postat Decembrie 27, 2020 Și dacă unul din ei a făcut taxi cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate