SilviuCBR Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 da..si? da..si? niciodata nu e tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Un fost student la politehnică s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere. AțipeÂşte. Părintele se apropie Âşi-l întreabă: -Ce este forța Dumnezeiasca? Studentul trezindu-se, răspunde repezit: -Masa Dumnezeiască înmulțit accelerația Dumnezeiască… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Un fost student la politehnică s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere. AțipeÂşte. Părintele se apropie Âşi-l întreabă: -Ce este forța Dumnezeiasca? Studentul trezindu-se, răspunde repezit: -Masa Dumnezeiască înmulțit accelerația Dumnezeiască… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=384042 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Am vazut-o la Seawolves, e chiar interesanta. U gely? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Probleme? tot timpu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Probleme? :lool: domnu'posibil viitor inginer, asta cred ca e un forum de motociclisti, adica oameni care printre altele au si motocicleta, nu e forum de domnisoare simpatizante, incearca sa te mai relaxezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
20npo Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 (editat) ca sa va mai iau mintea de la "probleme" , this is FUN! Editat Iunie 13, 2011 de 20npo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 tot timpu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 tot timpu. Nu e normal. Problemele apar o singura data pe luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Nu e normal. Problemele apar o singura data pe luna depinde ce sex esti, in cazul tau nu ne putem pronunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 O blonda la cina impreuna cu sotul: - Auzi iubitule, mi-a spus un coleg azi la serviciu un banc cu blonde... am ras de era sa cad din pat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator karitoma Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 "Un barbat a visat ca a fost omorat.Dimineata cand se duce la serviciu, o femeie ii zice: -Frumosule , eu pot sa-ti fac visele realitate!" "Doi evrei discutau: -Fiule,in curand am sa mor si sa stii ca masina,casa,bijuteriile... -...mi le lasi mie tata? -Ti le vand foarte ieftin,fiule,foarte ieftin!" "La un studio din Hollywood,doi sobolani gusta dintr-o pelicula alb-negru. -Nu-i rea,nu? -Mda,nu-i rea,dar cartea a fost mult mai buna." "Cearta intre doi iubiti : - Ma duc sa ma arunc pe fereastra. - Stam la parter. - Ma arunc de mai multe ori la rand…" "Doi pestisori intr-un acvariu: - Crezi in Dumnezeu? - Bineinteles!Cine crezi ca ne schimba noua apa??" "Sotia se plange psihologului: - Sotul meu se poarta cu mine precum cu un caine! - Cum asa? Va bate? - Nu, vrea sa-i fiu credincioasa!" "Politistii ies la raport afara. Vine comandantul si spune: - Mai misca cineva? O voce din spate raspunde: - Pamantul, domnule comandant. Comandantul: -Cine a spus asta? Raspunde din nou vocea: - Galileo Galilei. Comandantul: - Galileo Galilei, un pas in fata!" "Doua soricioaice vorbeau: - Auzi, draga, am un nou prieten. Uite, am si o poza cu el ... - Dar asta este un liliac!!! - Da? Mie mi-a zis ca-i pilot!" "Un hot intra noaptea intr-o casa unde proprietarii erau plecati. Cum tocmai baga banii in sac aude o voce: - Isus te priveste! Se uita el in toate partile si nu vede nimic. Mai incolo baga bijuteriile in sac si iar aude o voce: - Isus te priveste! Se uita hotul si vede un papagal. Papagalul ii zice: - Pe mine ma cheama Moise da sa stii ca Isus te priveste. Hotul rade si intreaba: - Ce tampit isi boteaza papagalul Moise? Papagalul: - Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Isus" "Merge lupul prin padure cu lista celor pe care ii mananca. Se intalneste cu veverita: -Eu sunt trecuta pe lista,lupule? -Da!Esti a 13-a. -Asteapta si tu o ora sa imi iau adio de la familia mea! Dupa o ora o mananca. Se intalneste cu ariciul.Se intampla acelasi lucru. Dupa aceea se intalneste cu iepurasul. -Lupule,eu sunt trecut pe lista? -Da! Esti al 3 lea -Si nu ma poti sterge? -Ba da,cum sa nu. -Multumesc lupule.La revedere." ". - Din pacate, in fiecare noapte adorm foarte greu. - Si eu, dar numar pina la 3 si adorm. - Numai pina la 3? - Bine, mi se mai intimpla sa numar si pina la 4 jumate." "Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de trei ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita: - Aproape am terminat, Adrian. Incearca sa nu plangi, Adrian. Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu. Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice: - Incearca sa nu mai fii suparat, Adrian. O sa ajungem acasa curand.Totul va fi bine, Adrian. Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior.Casierita, impresionata ii spune: - Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Adrian! - Pe baietelul meu il cheama Mihnea, eu sunt Adrian..." "Exista 3 feluri de barbati care nu inteleg femeile: cei tineri, cei maturi si cei batrani." "Care este asemanarea dintre femei si locurile de parcare? Cele bune sint mereu ocupate, singurele care ramin libere fiind cele pentru handicapati." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 depinde ce sex esti, in cazul tau nu ne putem pronunta Stii cum afla cainii sexul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Stii cum afla cainii sexul? neah..n'ai replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Stii cum afla cainii sexul? stii cum isi marcheaza cainii teritoriul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 stii cum isi marcheaza cainii teritoriul?? zi'le zi'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 unii isi iau mobre pentru agatat femei dar vad ca nici asa nu au succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Is de-a dreptu janlnici. Ce poa' sa fie fun in a face asa ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Is de-a dreptu janlnici. Ce poa' sa fie fun in a face asa ceva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Cum sa nu furi un capac de canal : http://www.videobash.com/video_show/idiot-of-the-year-a-fuck-up-9006?utm_source=2leep&utm_medium=PT&utm_campaign=2leep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Cum sa nu furi un capac de canal : http://www.videobash.com/video_show/idiot-of-the-year-a-fuck-up-9006?utm_source=2leep&utm_medium=PT&utm_campaign=2leep bai..ce cap au unii sa taie filmulete si sa li se para fun..uite originalul, defapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 pe final a inceput sa il doara mina pe ala... acasa cred ca s-a facut butuc... ce distrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate