Fabyan_10 Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 Daca stie cineva unde as putea gasi arborele cotit mi-ar fii de mare ajutor,caut de 2 luni si nu gasesc niciunde Poate fi SH sau nou,conteaza doar sa gasesc Sau daca ar exista ceva compatibilitati cu alte firme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 pe marele gogu ai incercat? sunt mai multi care aduc dinli in ro. https://www.atvrompiese.ro/dinli-700-c-3964_3966.html https://gmoto.ro/piese-de-motociclete,3500/dinli-dl-700/ http://gealcomotors.ro/contact.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fabyan_10 Postat Ianuarie 4 Autor Share Postat Ianuarie 4 Am căutat la toate cele mentionate si mi s-a spus că nu mai au piese Nu sunt chiar atat de bătut in cap să intreb fără să caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 (editat) Ne-am gandit da, odata ce ti-ai luat Dilibau d-asta... Editat Ianuarie 4 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 eu nu inteleg efectiv de ce si-ar lua cineva orice kakat din asta chinezesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 Acum 18 ore, Fabyan_10 a spus: Am căutat la toate cele mentionate si mi s-a spus că nu mai au piese Atunci probabil ai cam 🏳! Mai există ebay sau import de la mama China, asta dacă nu cumva între timp marele producător nu s-a reprofilat pe producția de cărucioare pt copii sau păpuși gonflabile. Acum 17 ore, Speedy.K a spus: Ne-am gandit da, odata ce ti-ai luat Dilibau d-asta... Acum 16 ore, MotoS Garage a spus: eu nu inteleg efectiv de ce si-ar lua cineva orice kakat din asta chinezesc... Dă bani, pt că, la o primă vedere cel puțin, e mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 39 minutes ago, ENEOS said: Dă bani, pt că, la o primă vedere cel puțin, e mai ieftin. de obicei pentru ca e mentalitatea aia ca lucrul nou e lucru nou. si, in general, sunt de acord cu treaba asta. dar nu cand vine vorba despre chinezarii. acum astept sa vina un fermecat anume sa imi explice cum kakakove merge la dakkar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 5 Share Postat Ianuarie 5 Acum 2 ore, MotoS Garage a spus: kakakove merge la dakkar Ăla ar putea merge pt că modelele de Dakar, în general cele destinate competițiilor, au în comun cu cele de serie cel mult forma. Vrea constructorul să câștige notorietate - bagă cașcaval în niște prototipuri, poate nici măcar făcute de el. Mă surprinde că mai există oameni care se gândesc că dacă x a mers bine în Dakar/whatever atunci și ce cumpără ei din showroom-ul mărcii x obligatoriu e 3.14zdă. Doar că dili n-am auzit să fi participat nici la vreun campionat regional de motocositori. 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fabyan_10 Postat Ianuarie 8 Autor Share Postat Ianuarie 8 La 05.01.2024 la 12:06, ENEOS a spus: Atunci probabil ai cam 🏳! Mai există ebay sau import de la mama China, asta dacă nu cumva între timp marele producător nu s-a reprofilat pe producția de cărucioare pt copii sau păpuși gonflabile. Dă bani, pt că, la o primă vedere cel puțin, e mai ieftin. Avand in vedere ca am avut de ales intre polaris de 570 si acest model nu cred ca s-a pus problema de bani problema acestor atv-uri sunt piesele greu de gasit,in schimb au motoare de lunga durata Pentru informarea voastra,inainte sa dati cu parerea ca sunt chinezarii ar fii ok sa cititi de pe marele "gogu" cum spunea cineva mai sus Dinli este o frima taiwaneza,sunt de acord ca exista dinli care sunt chinezarii si care nu si merita banii,in schimb centhor-ul este un Dinli canadian nu unul chinezesc/taiwanez Eu am intrebat ceva,nu a cerut nimeni parerea nimanui,sunt banii mei mi-am luat un lucru care eu cred ca este ceva pe placul meu si va multumesc pentru timpul acordat in care imi spuneti sau intrebati de ce dinli si nu can am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 33 minutes ago, Fabyan_10 said: au motoare de lunga durata Arborele cotit nu face parte din motor? Cat de mult a durat, in kilometri sau ore? Intreb ca sa tin topicul sus. In principiu sunt de acord ca taiwanezii fac lucruri bune si trainice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Acum 33 minute, Fabyan_10 a spus: au motoare de lunga durata De aia acum îi cauți vilbrochen, i-a trecut durata aia lungă? Sau durata lungă se referă la timpul până faci rost de piese? Văd că ești mai documentat despre dili decât majoritatea dintre noi, nu înțeleg de ce ți-ai mai făcut cont pe un forum (moto) că să întrebi de un atv despre care știi mai multe decât noi?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Acum 4 ore, Fabyan_10 a spus: Avand in vedere ca am avut de ales intre polaris de 570 si acest model nu cred ca s-a pus problema de bani problema acestor atv-uri sunt piesele greu de gasit,in schimb au motoare de lunga durata Pentru informarea voastra,inainte sa dati cu parerea ca sunt chinezarii ar fii ok sa cititi de pe marele "gogu" cum spunea cineva mai sus Dinli este o frima taiwaneza,sunt de acord ca exista dinli care sunt chinezarii si care nu si merita banii,in schimb centhor-ul este un Dinli canadian nu unul chinezesc/taiwanez Eu am intrebat ceva,nu a cerut nimeni parerea nimanui,sunt banii mei mi-am luat un lucru care eu cred ca este ceva pe placul meu si va multumesc pentru timpul acordat in care imi spuneti sau intrebati de ce dinli si nu can am Nici noi nu te-am intrebat daca gasesti piese pentru chinezarie, dar totusi ai facut un opic pe tema asta. Deci suntem chit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fabyan_10 Postat Ianuarie 10 Autor Share Postat Ianuarie 10 La 08.01.2024 la 16:32, Microbec a spus: Arborele cotit nu face parte din motor? Cat de mult a durat, in kilometri sau ore? Intreb ca sa tin topicul sus. In principiu sunt de acord ca taiwanezii fac lucruri bune si trainice. 8900km,iar la ore nu m am uitat La 08.01.2024 la 16:34, ENEOS a spus: De aia acum îi cauți vilbrochen, i-a trecut durata aia lungă? Sau durata lungă se referă la timpul până faci rost de piese? Văd că ești mai documentat despre dili decât majoritatea dintre noi, nu înțeleg de ce ți-ai mai făcut cont pe un forum (moto) că să întrebi de un atv despre care știi mai multe decât noi?!? 8900km eu zic ca e mult peste orice alt producator chinezesc(CF Moto) La 08.01.2024 la 16:57, Kristian K a spus: Si crezi ca mai intra pe aici? Intru intru, nu cred că sunt obligat să am un anumit timp petrecut pe forumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 10 Share Postat Ianuarie 10 Acum 53 minute, Fabyan_10 a spus: 8900km eu zic ca e mult peste orice alt producator chinezesc Am auzit că la astea nici nu se schimbă uleiul, ci motorul cu totu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 10 Share Postat Ianuarie 10 la Romimoto ai incercat? https://www.romimoto-piese.ro/ro2/faction/select_vehicle/ftype/1/type/3/Marke/Dinli/Feldx/700/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate