alexalbisoru Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Salut! Urmeaza sa imi achizitionez un Benelli bn 125 si vreau sa ii iau o toba de tip slip on. Problema este ca nu am gasit pana acum o toba omologata pentru acest model. Va rog sa ma ajutati cu sugestii si sfaturi pentru a gasi o astfel de toba. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Se și cere tobă sport pe scuterul ăla... O plăcere să urle strada 5 minute la deal, 5 la vale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 La 21.02.2024 la 19:18, alexalbisoru a spus: Salut! Urmeaza sa imi achizitionez un Benelli bn 125 si vreau sa ii iau o toba de tip slip on. Problema este ca nu am gasit pana acum o toba omologata pentru acest model. Va rog sa ma ajutati cu sugestii si sfaturi pentru a gasi o astfel de toba. Multumesc! Salut, si bine ai venit. Banuiesc ca e prima ta motocicleta, esti incepator, 16 ani. Sa stii ca mai toti tinerii isi doresc o motocicleta care sa fie zgomotoasa, pentru ca li se pare caeste cool, uau, etc. Sa impresioneze intai. SI cu cat mai tare, cu atat mai bine. Ei, treaba asta este eronata, din mai multe puncte de vedere: -este ilegal sa faci modificari la motocicleta. Se pot monta tobe legale, autorizate pentru uz stradal , insa acestea nu vor suna cine stie ce mai tare vs cum suna cu toba originala. -tobe autorizate-scumpe! -pe o motocicleta de 125, sa pui tobe, e ca si cum ai pune pe o bicicleta un ELERON IMENS. Asa ca sfatul prietenos, este sa stai cuminte. De banii de toba, ia o casca buna, o geaca moto, ghete, manusi, genunchiere, eventual un curs de mers pe strada-ca in scoala nu inveti decat sa tii ghidonul si cam atat..... Sau crashpads-crashbar, ca sigur o vei da pe jos. Si nu o data. Si nu fa ce fac toti...nu e deloc cool sa mergi pe bulevard in treapta a 2 a cu 9000 de ture, TOBA BUBUIND ca ultima besina obosita. ESTE DERANJANT pentru toata lumea. Poate tie iti pare cool acum, dar de fapt este....un gest de cocalar. A, si nu ceda tentatiei de a pune o toba china, un burlan gol sinistru. Aia nu doar ca suna TERIBIL de prost si tare, dar afecteaza in sens negativ si motocicleta/motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 La 21.02.2024 la 19:18, alexalbisoru a spus: Multumesc! Ramai cu toba originala, nu te mai lua dupa toti cocalarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 (editat) La 21.02.2024 la 19:18, alexalbisoru a spus: Salut! Urmeaza sa imi achizitionez un Benelli bn 125 si vreau sa ii iau o toba de tip slip on. Problema este ca nu am gasit pana acum o toba omologata pentru acest model. Va rog sa ma ajutati cu sugestii si sfaturi pentru a gasi o astfel de toba. Multumesc! Tobe pentru chinezarii nu gasesti decat la chinezi. Editat Februarie 27 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate