gascoigne Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Salut, Stiti care e cea mai buna varianta pentru a trimite niste roti in tara (Bucuresti - Baia Mare)? Fancourier livreaza, dar pretinde ambalarea in cutii, care probabil mai costa inca 2-3 sute de lei. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Salutare, Incearca cu unul din transportatori: @adrian45, @Cristi Nazarov, @Motologistic si mai sunt vreo doi, ii gasesti la sectiunea de servicii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Martie 14 Autor Share Postat Martie 14 Multumesc, le scriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 14 Admin Share Postat Martie 14 Găsești pe fb tot felul de grupuri de transportatori, de mărfuri etc. Cere acces și mai departe te descurci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Mulțumesc pentru recomandare, dar nu fac coletărie. Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CarolAlexandru Postat Martie 15 Share Postat Martie 15 Salut, Fan Courier este la origine firma de curierat si nu este neaparat competitiva cand vorbim de greutati mari. Poti simula optiunea cargo de la ei, poate este mai avantajoasa. Incearca cu transportatorii de mai sus, poate gasesti ceva varianta in regim grupaj sau pe bursa de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Martie 15 Share Postat Martie 15 Salutare, Incearca la Atlassib, au vis a vis de Obor curieratul. Am trimis eu prin ei anvelope din Bucuresti la Timisoara si Baia Mare in urma cu cativa ani. Au venit si le-au ridicat de la locatie, a doua zi au fost livrate. A fost nevoie doar sa le infoliez si sa scriu pe ele expeditor / destinatar si numarul de bucati 1/4, 2/4 etc. Am iesit cam la jumatate de pret fata de FanCourier sau alta firma de curierat rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Martie 26 Autor Share Postat Martie 26 La 15.03.2024 la 12:25, Unreal2 a spus: Salutare, Incearca la Atlassib, au vis a vis de Obor curieratul. Am trimis eu prin ei anvelope din Bucuresti la Timisoara si Baia Mare in urma cu cativa ani. Au venit si le-au ridicat de la locatie, a doua zi au fost livrate. A fost nevoie doar sa le infoliez si sa scriu pe ele expeditor / destinatar si numarul de bucati 1/4, 2/4 etc. Am iesit cam la jumatate de pret fata de FanCourier sau alta firma de curierat rapid. Multumesc, ma duc la Atlasib. Rezolvat cu Atlasib, multumesc tuturor pentru sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate