mihai263788 Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Salut! Intentionez sa fac o tura moto sambata 6.04.2024 pe traseul Buc-Urlati-Cislau-Magura-Sarata Monteoru-Mizil-Buc. Durata aprox 5-6h incluzand si o oprire pentru pranz la Restaurant Magura. Plecare la ora 10:00. Daca mai este cineva interesat rugamintea este sa imi dea un mesaj privat pe telegram (ID: @S1K_RR) sau un mesaj privat aici cu nr de tel si o sa continuam apoi pe whatsapp in privat. Nu vom confunda strada cu circuitul moto insa nici nu o sa dormim pe motoare. Pentru cei interesati ne vedem la 10:00 in OMW Pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 Noi am fost ieri, Vineri.. Buc-Patarlagele-Ozun (papa bun la Hanu Paprika)-Brasov-Cheia-Buc... Asfalt bun, curat, nu foarte aglomerat Sper ca v-ati distrat azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Aprilie 6 Autor Share Postat Aprilie 6 Acum 30’ am ajuns acasa. Noi ne-am oprit sa mancam la Restaurant Magura (super bun). Drumul e ok, putin aglomerat si pe acolocuri ceva denivelari sau gropite dar nimic de neevitat. Portiunea Hales - Sarata Monteoru era plina de frunze uscate si resturi de crengute dar daca nu tii neaparat sa iei curbele cu genunchiul pe jos…se merge foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Eu promovez traseul acesta de multi ani chiar si cind era neasfaltal, il fac cel putin o data pe an, este super, scurteaza drumul Buc-Intorsura Buzaului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 Il scurteaza in distanta sau in timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 20 Share Postat August 20 Timp si distanta, este o frumusete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 20 Share Postat August 20 Mda...schema clasică, atunci când vrei să distrugi o zonă, torni asfalt și-i faci publicitate. Cer scuze anticipat userului bmwio și o să explic mai jos. Frumoasa zonă se va umple de un amalgam de personaje pline de diversitate, care vor contribui din plin la promovarea zonei prin zgomot, aglomerație, gunoaie, fum de grătare și tot alaiul de beneficii conexe. Vreo doi turiști vor cumpăra niște magneței pentru figider și vreo trei pensiuni vor caza câțiva alți trei turiști rătăciți. O să fac o paralelă didactică între curentul ”Salvați Vama Veche” și realitatea zilei. Nimeni n-a salvat nimic, Vama Veche a ajuns ceea ce este și exemplele pot continua, dar mă opresc aici. Pentru referințe, cine are timp și chef poate citi ”Să crești într-un an cât alții într-o zi” a lui Petru Popescu. Evident, vremurile s-au schimbat, am evoluat, și tot șturlubatica minte mă trimite la site-urile alea unde se face reclamă la tot felul de afaceri unde câștigi, sute sau mii de euro pe zi, stând acasă și apăsând două-trei taste. Invitația este la modul, ”Veniți și voi, câșigați acum o avere...etc” Pe bune? Dacă eu aș descoperi o asemenea oportunitate, să mă ierte Ăl de sus, dar aș păstra-o doar pentru mine. Pe vremea dinozaurilor (ca mine) atunci când se descoperea un loc frumos, se ținea secret, sau se releva doar prietenilor. Acum, în epoca informației, e mai greu, dar nu imposibil. Bref, dacă ne place ceva și vrem să ne mai bucurăm de acel ceva, hai să nu facem public acel ceva, pentru că așa cum spune poetul : vom distruge corola de minuni a lumii. Mă aștept să fiu punișat (trăiască romgleza) dar voi accepta cu demnitate lapidarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat August 20 Autor Share Postat August 20 My friend….pacat de talentul tau literar …continutul expus imi pare jalnic. Suntem pe un forum moto iar scopul postarilor de aici este sa impartasim trasee cat mai dragute cu alti motociclisti. Pot fi si indivizi dubiosi…sigur..orice e posibil dar e ca si cum nu ai promova-evidentia o locatie de vacanta frumoasă doar de frica ca or sa o vada si altii. Daca ceva nu e cunoscut si remarcat si de altii…e ca si inexistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat August 20 Share Postat August 20 1 oră în urmă, Muretto Grundieg a spus: Mda...schema clasică, atunci când vrei să distrugi o zonă, torni asfalt și-i faci publicitate. Cer scuze anticipat userului bmwio și o să explic mai jos. Frumoasa zonă se va umple de un amalgam de personaje pline de diversitate, care vor contribui din plin la promovarea zonei prin zgomot, aglomerație, gunoaie, fum de grătare și tot alaiul de beneficii conexe. Vreo doi turiști vor cumpăra niște magneței pentru figider și vreo trei pensiuni vor caza câțiva alți trei turiști rătăciți. O să fac o paralelă didactică între curentul ”Salvați Vama Veche” și realitatea zilei. Nimeni n-a salvat nimic, Vama Veche a ajuns ceea ce este și exemplele pot continua, dar mă opresc aici. Pentru referințe, cine are timp și chef poate citi ”Să crești într-un an cât alții într-o zi” a lui Petru Popescu. Evident, vremurile s-au schimbat, am evoluat, și tot șturlubatica minte mă trimite la site-urile alea unde se face reclamă la tot felul de afaceri unde câștigi, sute sau mii de euro pe zi, stând acasă și apăsând două-trei taste. Invitația este la modul, ”Veniți și voi, câșigați acum o avere...etc” Pe bune? Dacă eu aș descoperi o asemenea oportunitate, să mă ierte Ăl de sus, dar aș păstra-o doar pentru mine. Pe vremea dinozaurilor (ca mine) atunci când se descoperea un loc frumos, se ținea secret, sau se releva doar prietenilor. Acum, în epoca informației, e mai greu, dar nu imposibil. Bref, dacă ne place ceva și vrem să ne mai bucurăm de acel ceva, hai să nu facem public acel ceva, pentru că așa cum spune poetul : vom distruge corola de minuni a lumii. Mă aștept să fiu punișat (trăiască romgleza) dar voi accepta cu demnitate lapidarea. +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 21 Share Postat August 21 Acum 21 ore, Muretto Grundieg a spus: Mda...schema clasică, atunci când vrei să distrugi o zonă, torni asfalt și-i faci publicitate. Cer scuze anticipat userului bmwio și o să explic mai jos. Frumoasa zonă se va umple de un amalgam de personaje pline de diversitate, care vor contribui din plin la promovarea zonei prin zgomot, aglomerație, gunoaie, fum de grătare și tot alaiul de beneficii conexe. Vreo doi turiști vor cumpăra niște magneței pentru figider și vreo trei pensiuni vor caza câțiva alți trei turiști rătăciți. O să fac o paralelă didactică între curentul ”Salvați Vama Veche” și realitatea zilei. Nimeni n-a salvat nimic, Vama Veche a ajuns ceea ce este și exemplele pot continua, dar mă opresc aici. Pentru referințe, cine are timp și chef poate citi ”Să crești într-un an cât alții într-o zi” a lui Petru Popescu. Evident, vremurile s-au schimbat, am evoluat, și tot șturlubatica minte mă trimite la site-urile alea unde se face reclamă la tot felul de afaceri unde câștigi, sute sau mii de euro pe zi, stând acasă și apăsând două-trei taste. Invitația este la modul, ”Veniți și voi, câșigați acum o avere...etc” Pe bune? Dacă eu aș descoperi o asemenea oportunitate, să mă ierte Ăl de sus, dar aș păstra-o doar pentru mine. Pe vremea dinozaurilor (ca mine) atunci când se descoperea un loc frumos, se ținea secret, sau se releva doar prietenilor. Acum, în epoca informației, e mai greu, dar nu imposibil. Bref, dacă ne place ceva și vrem să ne mai bucurăm de acel ceva, hai să nu facem public acel ceva, pentru că așa cum spune poetul : vom distruge corola de minuni a lumii. Mă aștept să fiu punișat (trăiască romgleza) dar voi accepta cu demnitate lapidarea. Nu inteleg ce te derannjeaza, vorbesti mult si foarte pe alaturi, eu am vrut sa promovez trasee frumoase pe unde m-am plimbat si mi-au placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 21 Share Postat August 21 Fără supărare bajetii, dar Trans Cislău nu era vreun secret de stat - traseu bine cunoscut și un clasic pentru tura București - Siriu. Eu unul îl fac 1 data pe luna cel puțin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat August 21 Share Postat August 21 Bun post @LionEl ! Noi sa o tinem secreta, ca altii o pot mediatiza cat cuprinde! Mai jos, doar un exemplu: https://reporterbuzoian.ro/asa-arata-trans-cislau-noul-drum-spectacol-al-judetului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat August 21 Share Postat August 21 On 8/20/2024 at 6:52 PM, Muretto Grundieg said: hai să nu facem public acel ceva Vremurile acelea in care ascundeam carnea de porc sa nu o vada vecinii sau mancam Toblerone pe ascuns au apus. Avem voie sa spunem unde am gasit ulei mai ieftin? Sau trebuie sa tinem secret, sa nu se termine stocul? Oamenii acum fac schimb de informatii, cu atat mai mult cu cat este un traseu moto intersant si suntem pe un forum moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 21 Share Postat August 21 1 oră în urmă, Radu Andrei Gabriel a spus: Vremurile acelea in care ascundeam carnea de porc sa nu o vada vecinii sau mancam Toblerone pe ascuns au apus. Avem voie sa spunem unde am gasit ulei mai ieftin? Sau trebuie sa tinem secret, sa nu se termine stocul? Oamenii acum fac schimb de informatii, cu atat mai mult cu cat este un traseu moto intersant si suntem pe un forum moto. Ideea este că înțeleg ce vrea sa zice Muretti Grundieg dar problema nu este publicitatea și că anumite locuri vor fi vizitate de oameni. Problema este calitatea oamenilor, că de multe ori vor fi multi mârlani (chiar și printre noi motocicliștii care vor arunca gunoaie, vor polua fonic, cate 20 la o masa urlând cât ii țin rărunchii, etc etc. De vizitat și mers putem merge oriunde cu un singur amendament (și bag un englezism pentru că așa l-am citit prima oara): wherever you go leave nothing but a foot print Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat August 22 Share Postat August 22 12 hours ago, LionEl said: wherever you go leave nothing but a foot print In zona unde locuiesc exista o cetate bizantina (Pacuiul lui Soare asa cum i se spune acum sau Pacuiul lui Sore asa cum este mentionat in hartile militare vechi) aflata pe un ostrov a Dunarii, deci se poate ajunge doar cu o barca. Pana prin 2008 locul era frecventat aproape numai de localnici care lasau in urma lor dezastru. Dupa 2010 locul a fost promovat si foarte multi turisti il viziteaza si fac camping acolo (cu toate ca in teorie e interzis). Vreau sa-ti spun ca e mult mai curat acum. Nu intotdeauna turistii sunt un dezastru. Si mai sunt exemple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 22 Share Postat August 22 Păi, tocmai pentru că e forum, (piață publică) mi-am dat și eu cu părerea. Că vă place sau nu vă place, asta e, să fim sănătoși! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat August 23 Share Postat August 23 La 21.08.2024 la 19:45, Radu Andrei Gabriel a spus: Vremurile acelea in care ascundeam carnea de porc sa nu o vada vecinii sau mancam Toblerone pe ascuns au apus. Avem voie sa spunem unde am gasit ulei mai ieftin? Sau trebuie sa tinem secret, sa nu se termine stocul? Oamenii acum fac schimb de informatii, cu atat mai mult cu cat este un traseu moto intersant si suntem pe un forum moto. Aveai Toblerone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat August 25 Share Postat August 25 Toată lumea se da cu "trans" in ziua de azi, un banal DeJeu bate multe trans-uri, spre exemplu DJ670 sau DJ666 sau DJ671E și lista poate continua. Basca sunt și asfaltate, deși nu le face nimeni reclama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat August 25 Share Postat August 25 11 hours ago, gadi said: spre exemplu DJ670 sau DJ666 sau DJ671E și lista poate continua. Nu puteai sa scrii si tu mai devreme? Chiar acum am venit din zona, am atarnat pe la Obarsie si Petrosani si apoi m-am mutat la Valiug. Jud. Caras Severin e super interesant dpdv al traseelor moto insa am intalnit foarte putini motociclisti, majoritatea in zona Garana. N-ar strica o rubrica exclusiv despre trasee, grupate pe judete. Sunt o gramada, de dj-uri, asa cum ai scris si tu, despre care nu prea se stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate